İlişkiye girmeye korkuyorum:(

aşk olsun neden devlet sırrı olsun saclarındanbır tel aldım bana sadece esının senı fazlasıyla opup oksaması gerektıgını ve gerekırse genıtal bolgesını oksaması gerektıgını hanı fazla acıklayıcı olamıyorum ama ustten anlatıyorum sadece ve tamamen rahat olun kızlar vallaa acımıyo kasmayınn beynınızdekı o acıyacak dusuncesını silin kendınızı mecbur hıssedın yapıcam mutlaka dıyın gerekırse yuzunuzu yastık koyun ve onu ısırın gerısını esınıze bırakın ben de cok korkuyodum ama esım benı bır saat boyunca optu oksadı afedersınız ama gerekırse heryerınızı ellesın oksasın ızın verın ve rahatlayın krem surun kayganlastırıcıyla daha cabuk oluyo acısız oluyoo kızlarrr korkmayınnnnnn acı yok bunu ben dıyorsam ınanın hepınız yaparsınızzz

herkesin yapmasını ümit ederiz de işte olmayınca olmuyor çok stres yapıyor şimdi kızlar çok zorlanıyorlar.Allah yardım etsin hepsine

Tüm mesajları cinsellik kokan, daha dün üye olmuş birine nasıl mail atıyorsunuz anlamakta zorluk çekiyorum !

Tüm mesajları cinsellik kokan, daha dün üye olmuş birine nasıl mail atıyorsunuz anlamakta zorluk çekiyorum !

Son sayfaya kadar yokmu diyordum benim.gibi dusunen herkez kaptirmis gidiyor
Hic arkasini dusunen yok

Bu durumda olup gercek anlamda aylarca slklntisini yasayan arkadaslarin soylenenlerle slklntisinin son bulacagini dusunmuyorum

Kizlar ne olur biraz daha dikkatli olun mail verip almak icin biraz daha dusunun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…