• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiye girmeye korkuyorum:(

Dilerim mesajimi gorursunuz

Kasmiyorum ki kendimi

en son soyledıgını uyguladımmm zatennnnn zırvenın dorugundaydımmmmmmmmmmmmm :DDDDDDDDD aman yarabbımm onca ay bosuna beklemısımmm yaaaaaaaaaaaaaaa

ya lütfen şu yöntemi msn mi yazdım size bizede anlatsanız siz yendiniz ama burda çaresizce sizden mail bkliyoruz, bizede yardımcı olur musunuz lütfen

Merhaba gelıncıkk canımm sımdı girdim uzun zamandır yoktum ne durumdasın

konuyu açan arkadaşın o çaresizliğinden sonra mutlu olduğunu görmek içime su serpti. ya bana da yardımcı olabilir misin? 1 aylık evliğim ben de ama korktuğum için daha hiç birşey olmadı. sadece bir kez denedik..

Canımmm tek sorun ne bılıyomusun kendını kasman vallaa kendını rahat bıraktınmı hoppp oluyorrr kasma rahat ol ve kayganlastırıcı kullan sana ne desem ınan boş bılıyorum cunku sende benım gıbı korkuların var onu yenmedıgın surece olmaz kafandan sıl ve yap kocanı üzme artık erkek o senı arzuluyor senı ıstıyorr soyle dusun kım ölmüşkı bundan sende ölesinn millet çatır çatır yapıyor bıde sana bısey soyleyeyımmıı wallaa acımıyor bak bunu ben soyluyorumm bende senın gıbıydımm hırslann ve yapıcam deeee

Canımmm tek sorun ne bılıyomusun kendını kasman vallaa kendını rahat bıraktınmı hoppp oluyorrr kasma rahat ol ve kayganlastırıcı kullan sana ne desem ınan boş bılıyorum cunku sende benım gıbı korkuların var onu yenmedıgın surece olmaz kafandan sıl ve yap kocanı üzme artık erkek o senı arzuluyor senı ıstıyorr soyle dusun kım ölmüşkı bundan sende ölesinn millet çatır çatır yapıyor bıde sana bısey soyleyeyımmıı wallaa acımıyor bak bunu ben soyluyorumm bende senın gıbıydımm hırslann ve yapıcam deeee

sadece bu bilgiler sizin aşmanız için yetti mi, burda kaç kişi saçlarındanbirtelaldım mıydı o arkadaşla msn görüşmenizden sonra sizin yenmenizi okuduk ve biz aynı şeyleri bizede özelden gerekirse msn adresimi yazdım, ordan mail atmanızı bekliyoruz.nedense kimse söylemiyor, bende artık sormuyorum, sağolsun diğer arkadaş mail attı ama yine kaç gündür size yazdığı yöntemi soruyorum bunu dene sen yazdıklarımı yap diyor ama ben bir günde korkupta aylardır hiç birşey yapamıyorum derken, ertesi gün gelip o söylediğin yöntem sayesinde doruktaydım dediniz, nedir bizede söyleyinde bizde artık kurtulalım, yoksa başka yöntemler denemeye mecburen başlicam korka korka egzersize başlarm artık.

cece sana arkadaşlık isteği gönderdim mesaj atmam laızm bişy sorucam normal mesaj kabul etmedi arkadaşlık isteğimi kabul edersen sorucam

Back