Mumkunse benimle de paylasir misin bende bu konuda muzdaribim yardimci olur musunuz bana daçok sevindim canım yaaaa.aynen uyguladın mı taktikleri :) faydalı olmaması için hiçbir neden yoktu gerisi geldi zaten :) çok sevindim
en son soyledıgını uyguladımmm zatennnnn zırvenın dorugundaydımmmmmmmmmmmmmDDDDDDDD aman yarabbımm onca ay bosuna beklemısımmm yaaaaaaaaaaaaaaa
Merhaba gelıncıkk canımm sımdı girdim uzun zamandır yoktum ne durumdasın
Merhaba gelıncıkk canımm sımdı girdim uzun zamandır yoktum ne durumdasın
Allah razı olsun wallaaaaa ne kadar tesekkur etsem azdır wallaa hepınızee
Canımmm tek sorun ne bılıyomusun kendını kasman vallaa kendını rahat bıraktınmı hoppp oluyorrr kasma rahat ol ve kayganlastırıcı kullan sana ne desem ınan boş bılıyorum cunku sende benım gıbı korkuların var onu yenmedıgın surece olmaz kafandan sıl ve yap kocanı üzme artık erkek o senı arzuluyor senı ıstıyorr soyle dusun kım ölmüşkı bundan sende ölesinn millet çatır çatır yapıyor bıde sana bısey soyleyeyımmıı wallaa acımıyor bak bunu ben soyluyorumm bende senın gıbıydımm hırslann ve yapıcam deeee
mail adresini ver canım istersen yardımcı olayım sana bende yaşadım bunları
en son soyledıgını uyguladımmm zatennnnn zırvenın dorugundaydımmmmmmmmmmmmmDDDDDDDD aman yarabbımm onca ay bosuna beklemısımmm yaaaaaaaaaaaaaaa
Allah hepinizin yardımcısı olsun.umarım en kısa zamanda aşarsınız
cece sana arkadaşlık isteği gönderdim mesaj atmam laızm bişy sorucam normal mesaj kabul etmedi arkadaşlık isteğimi kabul edersen sorucam
mail adresini ver canım istersen yardımcı olayım sana bende yaşadım bunları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?