2 aylık evlıyım sadece evlılıgımın 3 gunu ılıskıye gırdım oda 3 damla pembemsı kan geldi zaten ondan sonra bırdaha yapamadım cok korkuyorum kendımı rahat bırakamıyorumm cok korkunc gelıyor bana sankı canım cok acıyacakmıs gıbı oluyor psıkolojık bılıyorum ılkınde aglaya aglaya yapmıstım birdaha olmuyor cok korkuyorum yardım edın lütfen
canım özelden yazamıyorum maılımı oyuzden veremıyorum burdan yazsanda olur hepımız kadınız sorun olmaz dıye dusunuyorumm
yok canım görmedim
tmm canım aldım
şimdi bana bir mail atarsan ordan yazayım
CANIMMM ARTIK EVDEYIMMM ŞİRKET MAIILINI KULLANAMIYORUM SANIRIM HALA KAPATMADIKLARI ICIN TELEFONUMA GELDİ MAILINDEcok tsk ederımmm canımm yaaaaaaaaa sayendee artıkkkk cok mutlu ve huzurluyummmmmmmmmm
çok sevindim canım yaaaa.aynen uyguladın mı taktikleri :) faydalı olmaması için hiçbir neden yoktu gerisi geldi zaten :) çok sevindim
en son soyledıgını uyguladımmm zatennnnn zırvenın dorugundaydımmmmmmmmmmmmmDDDDDDDD aman yarabbımm onca ay bosuna beklemısımmm yaaaaaaaaaaaaaaa
bunca paylaşım varken niye özelde yazıştınızki
ya herşey genelde yazılmıyor ki rahat olamıyor insan.ama şimdi hak veriyor tabi arkadaşımız.onlar nurada konuşulmaz :)
varsa sıkıntısı olan yardımcı olurum ama .herkes bu problemi aşsın artık
ismimle aynı hotmail.com yazarmısın kardeşimde var bu sorun 2 yıldır teşekkürler...
en son soyledıgını uyguladımmm zatennnnn zırvenın dorugundaydımmmmmmmmmmmmmDDDDDDDD aman yarabbımm onca ay bosuna beklemısımmm yaaaaaaaaaaaaaaa
budur ya,hiç sıkıntı çekmeye gerek yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?