İlişkiye girmeye korkuyorum:(

CECE34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Eylül 2012
307
4
48
Rize
2 aylık evlıyım sadece evlılıgımın 3 gunu ılıskıye gırdım oda 3 damla pembemsı kan geldi zaten ondan sonra bırdaha yapamadım cok korkuyorum kendımı rahat bırakamıyorumm cok korkunc gelıyor bana sankı canım cok acıyacakmıs gıbı oluyor psıkolojık bılıyorum ılkınde aglaya aglaya yapmıstım birdaha olmuyor cok korkuyorum yardım edın lütfen

mail adresini ver canım istersen yardımcı olayım sana bende yaşadım bunları

canım özelden yazamıyorum maılımı oyuzden veremıyorum burdan yazsanda olur hepımız kadınız sorun olmaz dıye dusunuyorumm

CANIMMM ARTIK EVDEYIMMM ŞİRKET MAIILINI KULLANAMIYORUM SANIRIM HALA KAPATMADIKLARI ICIN TELEFONUMA GELDİ MAILINDE cok tsk ederımmm canımm yaaaaaaaaa sayendee artıkkkk cok mutlu ve huzurluyummmmmmmmmm

çok sevindim canım yaaaa.aynen uyguladın mı taktikleri :) faydalı olmaması için hiçbir neden yoktu gerisi geldi zaten :) çok sevindim

en son soyledıgını uyguladımmm zatennnnn zırvenın dorugundaydımmmmmmmmmmmmm DDDDDDDD aman yarabbımm onca ay bosuna beklemısımmm yaaaaaaaaaaaaaaa

banada yardım eder misiniz nasıl yaptınız? ben 1 yıllık evliyim egzersiz sayfasına baktım, sonra yağ diyenler var ne yapacağımı şaşırdım.offf hiç yenemeyecekmişim gibi hissediyorum, sanki orası kilitli açılmayacak hiç.egzersiz yapamam ben yazılanları okudum daha çok korktum, egzersiz şart mı? acil yardım lütfen.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…