ilişkiye girmeden hamile kalanlar var mı?

kızlar evet biraz tuhaf bir durum ama ben eşimle doğru dürüst ilişkiye giremeden hamile kaldım.şuan 30 haftalık hamileyim.kızlık zarı bile hala duruyor.daha fazla ayrıntılı yazamıyorum :KK70: doktor doğumu epidural anestezi yapıcaktı.zarı da kesicekti.ama şimdi sezeryan yapıcam dedi.yani o iş yine kalıcak.dogumdan sonra ya anestezi yapıcak yada bilemiyorum.vajinusmus var bende bi türlü olmadı..allahım ya kafayı yicem .bu konuyu çok düşünmemeye çalışıyorum kızıma odaklandım.
biliyor musunuz hamile kalmadan önce eşimle boşanma eşiğindeydik çünkü hiç cinsel yaşantımız yoktu evliliğimiz 2 yıl olucak temmuzda.neyse allah o kadar büyük ki ummadığımız anda bebek verdi .mücize bebek bu prensesim.birbirimize bağladı bizi.acaba bebeğim doğduktan sonra halledebilir miyim bilmiyorum.olmaması tamamen piskolojik çünkü.benim durumumda olan varmı acaba nasıl hallettiniz.problemi doktor mu halletti yoksa siz mi?
teşekkürler şimdiden
bazı zarlar yapısı gereği farklılık gösterebiliyor bunu doktorunuzunda söylediğini düşünüyorum dip kızlık denilen bi şey var halkın tabiriyle esnek olduğu için doğumda patlıyor oyüzden gayet normel bi durum bazıları doğurduğu o an anlıyor hamile olduklarını yani allah hepimize ayrı ayrı değişiklikler verebiliyor umarım analı babalı büyür

kızlar evet biraz tuhaf bir durum ama ben eşimle doğru dürüst ilişkiye giremeden hamile kaldım.şuan 30 haftalık hamileyim.kızlık zarı bile hala duruyor.daha fazla ayrıntılı yazamıyorum :KK70: doktor doğumu epidural anestezi yapıcaktı.zarı da kesicekti.ama şimdi sezeryan yapıcam dedi.yani o iş yine kalıcak.dogumdan sonra ya anestezi yapıcak yada bilemiyorum.vajinusmus var bende bi türlü olmadı..allahım ya kafayı yicem .bu konuyu çok düşünmemeye çalışıyorum kızıma odaklandım.
biliyor musunuz hamile kalmadan önce eşimle boşanma eşiğindeydik çünkü hiç cinsel yaşantımız yoktu evliliğimiz 2 yıl olucak temmuzda.neyse allah o kadar büyük ki ummadığımız anda bebek verdi .mücize bebek bu prensesim.birbirimize bağladı bizi.acaba bebeğim doğduktan sonra halledebilir miyim bilmiyorum.olmaması tamamen piskolojik çünkü.benim durumumda olan varmı acaba nasıl hallettiniz.problemi doktor mu halletti yoksa siz mi?
teşekkürler şimdiden
Bende kızlık zarı bozulmadan hamile kaldım doğum nasıl olur ilişkiye girmem gerekiyor mu lütfen anlatır mısınız

bence son haftaya kadar iliskiyi denemelisin eger erken dogum riskin yoksa. Son haftalar vajina genisliyor bir gunde bile bu dertten kurtulabilirsin inan tamamen beyninin kurdugu bir oyun bu. Bebek sahibi oluyosun gayet sagliklisin demek ki sezeryanda kat kat kesi var iliskide bir anda kurtulabilirsin. Kendini rahat biraktigin bir saniyede bile bu derdin bitebilir

Bende kızlık zarı bozulmadan hamile kaldım doğum nasıl olur ilişkiye girmem gerekiyor mu lütfen anlatır mısınız
Arkadaşlar umarım gören biri olur ben 1 yıllık evliyim kızlık zarım kanamadı bozulmadı doktora sordum her zaman bozulmayabilir esnektir dedi. Şimdi sorum şu kızlık zarının bozulmamasi hamilelik için engel mi? Bu yüzden mi hamile kalamıyorum 6 aydır bebek istiyoruz fakat sonuç alamadık bu ay ovulasyon testi ile deniyorum. Çevrenizde bunu yaşayan ve hamile kalan birileri var mı Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar :)

Arkadaşlar umarım gören biri olur ben 1 yıllık evliyim kızlık zarım kanamadı bozulmadı doktora sordum her zaman bozulmayabilir esnektir dedi. Şimdi sorum şu kızlık zarının bozulmamasi hamilelik için engel mi? Bu yüzden mi hamile kalamıyorum 6 aydır bebek istiyoruz fakat sonuç alamadık bu ay ovulasyon testi ile deniyorum. Çevrenizde bunu yaşayan ve hamile kalan birileri var mı Allah'ım isteyen herkese nasip etsin inşallah kızlar :)

Mesajınızı yenı gordum ama, hamıle kalabıldınız mı acaba bu sekılde? Bende de aynı sorun var. Doktor engel degıl hatta enfeksıyondan da korur dedi.

Mesajınızı yenı gordum ama, hamıle kalabıldınız mı acaba bu sekılde? Bende de aynı sorun var. Doktor engel degıl hatta enfeksıyondan da korur dedi.

Tüm mesajlar eskide kalmış ama sizin yorumunuzu gördüm. Bende de aynı durum var. Hamileliğe engel değil tabii ki çünkü orayı kapatan bir şey değil kızlık zarı dediğimiz şey. Şuan hamileyim zaten.

Peki nasıl hamile kaldin. Bende vajinismusum ve hamile kalmk istiyorum. Eşim vajinama boşaldı ve ben ikindim spermlerin icime girmesi icin. Eşim spermlerin icime girdigini gormus. Yarım saat ayakkalarimi yukqri kaldirdm. Hamile kalma Şansım varmi bu şekilde
Bence önce çözmeniz gereken bir sorun var. Vajinismusu yenmeden neden bebek düşünüyorsunuz anlayamadım. Cinsellik olsa da olur olmasa da olur değil evlilik için

Bu uzun yıllardır vajinismus olan ve hatta çocuk sahibi olan veya düşünen ablalarıma seslenmek istiyorum eşleriniz bu problemi çözmek istemiyor mu? Memnun mu? Alışmış durumda mı bu duruma nasıl böyle devam ediyorsunuz? Ciddi olarak soruyorum

Arkadaslar net bi şekilde soyluyorum ki lütfen vajınusmusu yenmeden hamilelik dusunmeyın inanın hersey daha da zor oluyor birde üstüne anne oluyorsunuz daha da hassaslasıyorsunuz ve daha da uzaklasıyorsunuz ilişkiden ben o hataya düştüm çok pişmanım inanın hamılelık olmasaydı bi şekilde coktan cozulmustu ama hamılelik dogum cocuk bakımı vs vs derken yıllar yılları aldı tekrar bu konuya odaklanmamız milletin agzını kapatıcam diye kendinizi yakmayın 11 yıllık vajınusmuslu biri olarak soyluyorum ..
Hiç mi gitmediniz doktora? Eşiniz nasıl göz yumdu?

Burada yazılanlar şaka olmalı.🫠 Konuya bak mis gibi cehalet kokuyo.🫠

teşekkürler şimdiden
Gebelik nasıl oldu peki canım bizde eşimle beraber oluyoruz ama tam içeri alma olmuyor bende canım çok ağridigi için

X