- 24 Eylül 2009
- 396
- 0
-
- Konu Sahibi orjinalkiz
kızlar evet biraz tuhaf bir durum ama ben eşimle doğru dürüst ilişkiye giremeden hamile kaldım.şuan 30 haftalık hamileyim.kızlık zarı bile hala duruyor.daha fazla ayrıntılı yazamıyorumdoktor doğumu epidural anestezi yapıcaktı.zarı da kesicekti.ama şimdi sezeryan yapıcam dedi.yani o iş yine kalıcak.dogumdan sonra ya anestezi yapıcak yada bilemiyorum.vajinusmus var bende bi türlü olmadı..allahım ya kafayı yicem .bu konuyu çok düşünmemeye çalışıyorum kızıma odaklandım.
biliyor musunuz hamile kalmadan önce eşimle boşanma eşiğindeydik çünkü hiç cinsel yaşantımız yoktu evliliğimiz 2 yıl olucak temmuzda.neyse allah o kadar büyük ki ummadığımız anda bebek verdi .mücize bebek bu prensesim.birbirimize bağladı bizi.acaba bebeğim doğduktan sonra halledebilir miyim bilmiyorum.olmaması tamamen piskolojik çünkü.benim durumumda olan varmı acaba nasıl hallettiniz.problemi doktor mu halletti yoksa siz mi?
teşekkürler şimdiden
kızlar evet biraz tuhaf bir durum ama ben eşimle doğru dürüst ilişkiye giremeden hamile kaldım.şuan 30 haftalık hamileyim.kızlık zarı bile hala duruyor.daha fazla ayrıntılı yazamıyorumdoktor doğumu epidural anestezi yapıcaktı.zarı da kesicekti.ama şimdi sezeryan yapıcam dedi.yani o iş yine kalıcak.dogumdan sonra ya anestezi yapıcak yada bilemiyorum.vajinusmus var bende bi türlü olmadı..allahım ya kafayı yicem .bu konuyu çok düşünmemeye çalışıyorum kızıma odaklandım.
biliyor musunuz hamile kalmadan önce eşimle boşanma eşiğindeydik çünkü hiç cinsel yaşantımız yoktu evliliğimiz 2 yıl olucak temmuzda.neyse allah o kadar büyük ki ummadığımız anda bebek verdi .mücize bebek bu prensesim.birbirimize bağladı bizi.acaba bebeğim doğduktan sonra halledebilir miyim bilmiyorum.olmaması tamamen piskolojik çünkü.benim durumumda olan varmı acaba nasıl hallettiniz.problemi doktor mu halletti yoksa siz mi?
teşekkürler şimdiden
teşekkürler şimdiden
sanki beni anlattın canım bedne aynı senin gibiyim ve hamileyim doktoruma bile daha bunu söyleyemedim. sen yinede birisiyle paylaşmışsın.. allahım bizi bu dertten kurtarır inşallah...
Normal dogummu yaptinizbende hamıle kaldım ve dogurdum bile 8 yaşında çocugum var ve vajınusmusu daha 2 ay once yendim eşim boşalırken içine girmeden sadece giriş kısmına boşalmıştı 1 kere sadece ve mucize eseri hamile kalmıştım şok olmuştuk ama dogum cocuk bakımı derken derken maleswf hep ertelendi taaaaki 2. Cocugu artık dusunene dek bu sefer olmucak dedim ve bu düşünce benim vajınusmusu yenmeme sebep oldu kesinlikle , hamıle olmayan vajinusmus hastası kardeşlerime tek önerim kesinlikle bunu yenmeden hamile kalmayınerteleme hastalıgı olan bu iller maalesef dahada erteleniyor canlı şahidiyim
Merhaba. Bende vajinusmus hastasıyım doktor a gittiğimde hamilelik olma ihtimali çok düşük demişti sizin nasıl oldu acaba ? Ben artık ne olursa olsun çocuk sahibi olmak istiyorum belki çocuktan sonra düzelir bu illet .kızlar evet biraz tuhaf bir durum ama ben eşimle doğru dürüst ilişkiye giremeden hamile kaldım.şuan 30 haftalık hamileyim.kızlık zarı bile hala duruyor.daha fazla ayrıntılı yazamıyorumdoktor doğumu epidural anestezi yapıcaktı.zarı da kesicekti.ama şimdi sezeryan yapıcam dedi.yani o iş yine kalıcak.dogumdan sonra ya anestezi yapıcak yada bilemiyorum.vajinusmus var bende bi türlü olmadı..allahım ya kafayı yicem .bu konuyu çok düşünmemeye çalışıyorum kızıma odaklandım.
teşekkürler şimdiden
Bende denedim. Bu yöntemi ama olmadı maalesef hemde üç aydır aynı muhabbetPeki nasıl hamile kaldin. Bende vajinismusum ve hamile kalmk istiyorum. Eşim vajinama boşaldı ve ben ikindim spermlerin icime girmesi icin. Eşim spermlerin icime girdigini gormus. Yarım saat ayakkalarimi yukqri kaldirdm. Hamile kalma Şansım varmi bu şekilde
Canm bende vajinismus idim. 4 ay iliski yasayamadim ama bana 14 yil gibi gecti. Tedavi gördüm ve 5 günde sorun çözüldü. Şimdi 7 ay geçti iyicede alıştım. cook rahatim. Muhakkak tedavi ol. Ustunden yuk kalkiyorMerhaba. Bende vajinusmus hastasıyım doktor a gittiğimde hamilelik olma ihtimali çok düşük demişti sizin nasıl oldu acaba ? Ben artık ne olursa olsun çocuk sahibi olmak istiyorum belki çocuktan sonra düzelir bu illet .
Tedavi oldum eşimle birlikte seanslara gittik ancak olmadı yine sonra başka bi doktora daha gittim kızlık zarın çok dar dedi ameliyat olman lazım dedi corona girince tekrar erteledik şimdi tekrar gideceğiz inşallah . Anestezi ile birleşme önerdi doktor piskolog eşliğinde devam ettirelim dedi bakalım ne olacak yarın iki yıl olacak evleneli çok zor. Eşimle çok iyi anlaşıyoruz çok mutluyuz ama cinsellik şart tabiki . Onun dışında herşey çok gizel ama bi anda aklıma geliyo ve üzülüyorum .Canm bende vajinismus idim. 4 ay iliski yasayamadim ama bana 14 yil gibi gecti. Tedavi gördüm ve 5 günde sorun çözüldü. Şimdi 7 ay geçti iyicede alıştım. cook rahatim. Muhakkak tedavi ol. Ustunden yuk kalkiyor
Hangi şehirdesin canm?Tedavi oldum eşimle birlikte seanslara gittik ancak olmadı yine sonra başka bi doktora daha gittim kızlık zarın çok dar dedi ameliyat olman lazım dedi corona girince tekrar erteledik şimdi tekrar gideceğiz inşallah . Anestezi ile birleşme önerdi doktor piskolog eşliğinde devam ettirelim dedi bakalım ne olacak yarın iki yıl olacak evleneli çok zor. Eşimle çok iyi anlaşıyoruz çok mutluyuz ama cinsellik şart tabiki . Onun dışında herşey çok gizel ama bi anda aklıma geliyo ve üzülüyorum .