hahahahahahah kezban sen bu kafayla daha çok yaşarsın sorun.hadi canım gerçekten mi ben burda kötü bile dediğimi düşünmüyorum ayrıca yaşamadığımı nerden biliyosun konumuz başka bence sizde yürücek baskasını bulun benle fazla upraşmayın derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahahahahah kezban sen bu kafayla daha çok yaşarsın sorun.hadi canım gerçekten mi ben burda kötü bile dediğimi düşünmüyorum ayrıca yaşamadığımı nerden biliyosun konumuz başka bence sizde yürücek baskasını bulun benle fazla upraşmayın derim
Aldım şarhoş da oldum hatta kaç kere dedim ne olursa olsun yap diye. Her gelişinde karşı koymuşum yine bağırıp çağırmışım olmadı yani. Bidaha da asla o şekilde denemem zaten hem oda istemiyo bidaha bu şekildehiç bahsettiğiniz gibi biriyle denk gelmedim, ama düşünüyorum çok afedersinizde yadırgamayın beni alkol alıp gewşesen olmaz mı alışık degilsen bi kadeh bile yeter
Çok kez kremle denedik kayganlaştıırıcılar o bölgeyi uyuşturucu emla diye bi krem ama olmuyoMerhabalar bu sorunu 4 gün de olsa yaşayan biriyim 4 gün bana zindan oldu resmen kendi kendimi yedim acaba Eşim evlilikten soğur mu çünkü Bi beklenti içinde evleniyorlar açık konuşmak gerekirse ve ben ilk an tamam hazırım dedim ama olmadı 2. Denemede olmayınca ağlama krizleri tuttu ve 2 gün sonra kendi isteğimle Dr a gittik Çünkğ bir problem olmalıydı ben öyle düşünüyordum ve Dr bana senin zarın çok kalın küçük Bi işlem yapalım dedi kabul etmedik ayıptır demesi daha sonra arko Krem kullandık ve hiö ol aldığı kadar zorladı haykırdım ağladım ve sonunda oldu çok şükür. Benim ki 4 gün sürdü sizi düşünemiyorum bile kesinlikle Dr a gitmelisin
Sürekli denedim kremler kayganlaştırıcı hani biraz zorlasa olacak o aşamaya geliyoruz ben biraz itiyorum korkudan bu kez eşim ben öyle yapınca üstüne gitmiyo ben ittiğim için bırakıyoKayganlaştırıcıyla deneyin. Biz öyle yendik. Bir de denemekten vazgeçmeyin. Mutlaka sürekli deneyin. Olur mutlaka
Yenmenize çok sevindim inşallah bizde yeneriz bi an önceKayganlaştırıcıyla deneyin. Biz öyle yendik. Bir de denemekten vazgeçmeyin. Mutlaka sürekli deneyin. Olur mutlaka
Bi arkadsım dogum yaptı catı muayenesinde doktor normal dogum yapamazsın, sen ılsıkıye de cok zor gırıyorsunudr demıs, hatta cok uzun zaman sonra gırebıldıler, sonrakı donemde de hep acı hıssettıgını soylerdı, vajınumus oldugunu dusundu, sizin de belki fızyolojık bi durumunuz olabılır, doktora gidin muhakkak..Yeni evliyiz 2 ay olacak ama biz hala ilişkiye giremiyoruz kendimi çok kasıp ağlama krizlerine giriyorum nolur yardım edin
Evet okudum Daha önce teşekkür ederim. çok yenen varMış. Denedim biraz bi kaç kere parmakla mumla ama ileri itemiyorum korkuyorumBenim konuya gel o kadar çoook kadın yendi ki okuyup dediklerimi yaparak
VAJİNİSMUS İlletiyle Mücadele Edenler Okuyun !
Kişilerin web sayfalarındaki bilgileri uygulayarak kendilerine tedavi uygulamaları veya hükümde bulunmaları asla önerilmez. Tedavi yetki ve sorumluluğu da tamamıyla hekimlere aittir. Herkesin zevk alarak yaptığı şeyden korkup kendinize ve eşinize hayatı geceleri zehir etmeyin❤ Öncelikle size...www.kadinlarkulubu.com
Evet gideceğimCanım eşin öyle inat ederse yıllarca bile sürebilir bu, benden tavsiye sen bi bahaneyle kadın doğum uzmanına gitmelisin acilen
Jinekolojik muayene olmanız gerekiyorEvet okudum Daha önce teşekkür ederim. çok yenen varMış. Denedim biraz bi kaç kere parmakla mumla ama ileri itemiyorum korkuyorum
Evet biliyorum ondanda korkuyorum bişey sokuyolar çünkü ama mecburum olmak zorundayımJinekolojik muayene olmanız gerekiyor
Konuya gelin siz yaşamayan bilemez inci çok yardım ediyor sağolsun kardeşimEvet okudum Daha önce teşekkür ederim. çok yenen varMış. Denedim biraz bi kaç kere parmakla mumla ama ileri itemiyorum korkuyorum
Ben önce muayeneye gitsem daha iyi olur ama belki zarımla ilgili de olabilirKonuya gelin siz yaşamayan bilemez inci çok yardım ediyor sağolsun kardeşim
Kesinlikle üstüne gitsin . Benim eşim eğer üstüme gelmeseydi hala yapamamıştık. Hep kaçıyordum . Öğrendikten sonra gerçekten zevk alıyorsun. Olumlu düşün. Herkes yapıyor bunuSürekli denedim kremler kayganlaştırıcı hani biraz zorlasa olacak o aşamaya geliyoruz ben biraz itiyorum korkudan bu kez eşim ben öyle yapınca üstüne gitmiyo ben ittiğim için bırakıyo
Bende diyorum bak hani yapcakmış gibi düşünmeden yaklaşalım birbirimize sonra sen birden yap diyorum anlaştık bakalm ne olacak bende merak ediyorumKesinlikle üstüne gitsin . Benim eşim eğer üstüme gelmeseydi hala yapamamıştık. Hep kaçıyordum . Öğrendikten sonra gerçekten zevk alıyorsun. Olumlu düşün. Herkes yapıyor bunu
kendi tecrüblerime göre de.Ben mesela erotik bir şey izlesem ya da ne biliyim bir şekilde uyarılsam oranın genişlediğini farkettim.Hele ellerimle dokununca bazen şişiyor.Bende diyorum bak hani yapcakmış gibi düşünmeden yaklaşalım birbirimize sonra sen birden yap diyorum anlaştık bakalm ne olacak bende merak ediyorum
Olur çok sevinirFiziksel bir problem yoksa vajünismussa eğer olayın nasıl olduğunu öğrenince yani vajinanın aslında çok fazla genişlediğini öğrenince sorun kalkıyor diyor doktorlar.Youtube da bir videoda dinlemiştim.İSterseniz özelden yazıyım
Olur çok sevinir
[/QUOTE
Çok sevinirim yazarsanız
Evet öyle oluyo bende farkettimkendi tecrüblerime göre de.Ben mesela erotik bir şey izlesem ya da ne biliyim bir şekilde uyarılsam oranın genişlediğini farkettim.Hele ellerimle dokununca bazen şişiyor.
Ama normalde baksam delik göremiyorum.