İlişkiye giremiyoruz

Her denememizde hayal kırıklığı yaşadığı için artık ikna etmeye uğrasmıyo bile ne zmn olursa olsun düşüncesinde
Yanlış anlamayın ama kocanız cinsel ilişki nasıl yapılır biliyor değil mi,
İkimizin de ilk deneyimi demişsiniz, umarım nir araştırma yapmış, video izlemiş, doğru organlarla deniyordur.
Bu ülke göbek deliğinden ya da vajinada klirotis, perine bölgesinden ilişkiye girmeye çalışan adamlarla dolu.
Veyahut ereksiyon olmamış, sertlik oluşmayan bir et dokuyu tıkıştırmaya çalışan...

Bende bundan korkuyorumşimdi bu hareketleri beni uzaklaştırıyo yenince bu kez benim içimden gelmemesinden korkuyorum.nasıl yendiniz merak ettim ?
Dilatör seti almıştım öyle yendim canım evlenmeden önce çok istekli biriydim evlenip güzel bir cinsel hayatım olsun isterdim ama eşim beni herseyden soğuttu hiç istemedim ilişkiye girmeyi bunu bana destek olmamasına bağlıyorum benlik bir durum değil bence

Her denememizde hayal kırıklığı yaşadığı için artık ikna etmeye uğrasmıyo bile ne zmn olursa olsun düşüncesinde
hiç bahsettiğiniz gibi biriyle denk gelmedim, ama düşünüyorum 🤔çok afedersinizde yadırgamayın beni alkol alıp gewşesen olmaz mı alışık degilsen bi kadeh bile yeter

Benim konuya gel o kadar çoook kadın yendi ki okuyup dediklerimi yaparak

Yeni evliyiz 2 ay olacak ama biz hala ilişkiye giremiyoruz kendimi çok kasıp ağlama krizlerine giriyorum nolur yardım edin
Merhabalar bu sorunu 4 gün de olsa yaşayan biriyim 4 gün bana zindan oldu resmen kendi kendimi yedim acaba Eşim evlilikten soğur mu çünkü Bi beklenti içinde evleniyorlar açık konuşmak gerekirse ve ben ilk an tamam hazırım dedim ama olmadı 2. Denemede olmayınca ağlama krizleri tuttu ve 2 gün sonra kendi isteğimle Dr a gittik Çünkğ bir problem olmalıydı ben öyle düşünüyordum ve Dr bana senin zarın çok kalın küçük Bi işlem yapalım dedi kabul etmedik ayıptır demesi daha sonra arko Krem kullandık ve hiö ol aldığı kadar zorladı haykırdım ağladım ve sonunda oldu çok şükür. Benim ki 4 gün sürdü sizi düşünemiyorum bile kesinlikle Dr a gitmelisin

Yeni evliyiz 2 ay olacak ama biz hala ilişkiye giremiyoruz kendimi çok kasıp ağlama krizlerine giriyorum nolur yardım edin
Merhabalar bu sorunu 4 gün de olsa yaşayan biriyim 4 gün bana zindan oldu resmen kendi kendimi yedim acaba Eşim evlilikten soğur mu çünkü Bi beklenti içinde evleniyorlar açık konuşmak gerekirse ve ben ilk an tamam hazırım dedim ama olmadı 2. Denemede olmayınca ağlama krizleri tuttu ve 2 gün sonra kendi isteğimle Dr a gittik Çünkğ bir problem olmalıydı ben öyle düşünüyordum ve Dr bana senin zarın çok kalın küçük Bi işlem yapalım dedi kabul etmedik ayıptır demesi daha sonra arko Krem kullandık ve hiö ol aldığı kadar zorladı haykırdım ağladım ve sonunda oldu çok şükür. Benim ki 4 gün sürdü sizi düşünemiyorum bile kesinlikle Dr a gitmelisin

Benimle artık başbaşa vakit geçirmek bile istemiyo her evde kaldığımızda birilerini çağırıyo birbirimizden uzaklaşmaya başladık bazen ayrı bile uyuyoruz
Sizinle cinsellik için evlenmiş demek

kendiniz doktora gidemiyor musunuz ? sevişme ve sertleşme olmuyor mu ? bence bi kadın doğum uzmanına görünün sorun fizyolojik mi psikolojik mi belli olsun

2 seçenek var ya fizyolojik ya psikolojik arkadasın psikolojik sorunmuş ne güzel inşallah ben ve benim gibi sorunu olanlarda atlatır bi an önce çok zor gerçekten yaşamayan bilemiyo allah kımseye yaşatmasın
cok haklisiniz birde asiri korku ,yok canim yanacak dusuncesi ile de olmaya bilir bir arkadasimda iliski oncesi az biraz alkol alarak yari cakirkeyf olup sorunu bitirmisti 😁
yada dedigim gibi bilincaltinda yasanan durumlardan kaynaklaniyor mutlaka dr gozetiminde sorunun kokenine inip,karsilikli anlayisla iki tarafin da cabalamasi lazim..

Benimde kalındı ama ben o acıyı çekmektense ameliyatla aldırmayın tercih ettim. Eşimde aynı şekilde kanaman ve acın çok olacaksa bunu çekmene gerek yok zihninde bu şekilde kalmasın dedi ameliyat oldum. Sonra düzeldi

çok degişik geldi eşin, bana ne biliyim hani erkek öper okşar güzel söz eder bi şekilde ikna eder bence eşinde sorun🤔
hemen suçluyu buldunuz sanki erkeğin iknasına mı bakıyor bu durum yaşamadığınız şeyler hakkında kesin sonuçlara varmayın lütfen

hemen suçluyu buldunuz sanki erkeğin iknasına mı bakıyor bu durum yaşamadığınız şeyler hakkında kesin sonuçlara varmayın lütfen
Neden bu kadar sert çıkıştınız? Hanımefendi psikolojik olarak en azından kadını rahatlatlamalı erkek diyor yanlış bir şey demiyor ki?

Neden bu kadar sert çıkıştınız? Hanımefendi psikolojik olarak en azından kadını rahatlatlamalı erkek diyor yanlış bir şey demiyor ki?
bu şekilde kadın rahatlatılmaz tam aksi zaten problemli olan ilişkilerine daha çok zararı dokunur bu tarz söylemlerin. Her iki tarafta deneyimsiz direkt sorun erkekte veya sorun sende diye suçlamalar yanlış.

kendiniz doktora gidemiyor musunuz ? sevişme ve sertleşme olmuyor mu ? bence bi kadın doğum uzmanına görünün sorun fizyolojik mi psikolojik mi belli olsun
Açık konuşuyorum ama sevişme ve sertleşme var bende çok istiyorum ama tam o anda istemeden çok acıyacak diye kendimi kasıyorum. Duvar gibi bişey var o ana geliyoruz sonra itiyorum kendimden

bu şekilde kadın rahatlatılmaz tam aksi zaten problemli olan ilişkilerine daha çok zararı dokunur bu tarz söylemlerin. Her iki tarafta deneyimsiz direkt sorun erkekte veya sorun sende diye suçlamalar yanlış.
Bir erkeğin karısını rahatlatmak için öpüp okşamasının ne gibi zararı olabilir? Nasıl daha fazla zararı olabilir? Siz yapılan yorumu anlamadan yorum yapmışsınız hanımefendi. Konuyu açan arkadaşın da kocası kendisinde sorun bulduğunu apaçık söylemiş tabiki burda hatalı olan bir koca var. Çünkü bu iki kişilik bir problemdir birlikte çözülmesi gerekir. Hanımefendinin dediğini anlamadan çıkışmışsınız alakasız bir şekilde

Bir erkeğin karısını rahatlatmak için öpüp okşamasının ne gibi zararı olabilir? Nasıl daha fazla zararı olabilir? Siz yapılan yorumu anlamadan yorum yapmışsınız hanımefendi. Konuyu açan arkadaşın da kocası kendisinde sorun bulduğunu apaçık söylemiş tabiki burda hatalı olan bir koca var. Çünkü bu iki kişilik bir problemdir birlikte çözülmesi gerekir. Hanımefendinin dediğini anlamadan çıkışmışsınız alakasız bir şekilde
ben öpüp okşamasından bahsetmiyorum. kendi ağzınla söylemişsin ''bu iki kişilik problemdir birlikte çözülmesi gerekir''diye . şimdi aç bide o savunduğun kişinin yazdığını oku sonra benim yazdığımı tekrar oku anla öyle gel

ben öpüp okşamasından bahsetmiyorum. kendi ağzınla söylemişsin ''bu iki kişilik problemdir birlikte çözülmesi gerekir''diye . şimdi aç bide o savunduğun kişinin yazdığını oku sonra benim yazdığımı tekrar oku anla öyle gel
Alıntılayarak cevap verdiğiniz mesaja bir bakar mısınız

hadi canım gerçekten mi ben burda kötü bile dediğimi düşünmüyorum ayrıca yaşamadığımı nerden biliyosun konumuz başka bence sizde yürücek baskasını bulun benle fazla upraşmayın derim🤫

Vajinismus olabilir bi uzmana danisinca hemen hallolan bisey gitmezseniz daha boyle devam eder sorunlar olur. Sen git en azindan

X