ilişkiye giremiyorum..:(

mocici

evli..mutlu..inşallah<3
Kayıtlı Üye
18 Şubat 2015
699
463
30
arkadaşlar yardım edin ilişkiye giremiyorum 1 yıl oldu evlendm ama olmadı..

bende bi ay yapamamstm bizde 8 aydır evliyiz inan korkacak hic bisey yokmus bos yere kendimi korktmsm bi ay stres sıkıntı doktora gittin mi hic

ilknur hiç gitmedm gitcem zeten de hangi doktora gidicem bilmiorum

eşimle gitmeye karar verdik hangi doktora gidicem bilmyrm ya

jinekolog a gidicem yani sen faydasını nasıl gördn ne dedi doktor ksura bakma ya sana böyle sorular soruyrm ama

hep cevremden duydugum seyler yüzünden oldu korku yerleşti bana iyice

ya aslnda doktor pek bisey demedi biraz daha deneyin olmazsa psikologa yönlendrcem dedi ilk gittiğimde kas gevşetici ilaç verdi ama onn bi faydası olmadı

faydasını görmedigin hala 2. seferde yine birlikte olmuşsun eşinle umarım bnde de işe yarar bnde jinekoloji ye gidiyim o zaman kendimi cok kötü hissediyrm ya nasıl yencem bnu

bol bol dua et ben cok dua ettm inşirah suresini oku tek rakamlarda 7 kere 21 kere felan faydasını görürsün umarm

inş cnm inş tşk ederim 2. sefer doktor ne demişti sana

Parmak egzersizi yaptın mı hiç?
Ben doktora gitmeden 3. ayımda kendi kendime egzersizlerle yenmiştim. 2 yıldan fazla oldu yeneli...

biraz yaptım parmak egsersizi ama canım yandı her seferinde bıraktım eşim yapıyodu cnm yanınca bıraktım

anladm cnm bnde jinekoloji ye gidicem o zaman bakalım ne olcak psikolojim iyice bozuldu eşim cocuk cok istiyo ya onun için olması lazm artk

anladm cnm bnde jinekoloji ye gidicem o zaman bakalım ne olcak psikolojim iyice bozuldu eşim cocuk cok istiyo ya onun için olması lazm artk
ben en cok onu dsndm bak sende oyle yap ben cocukları cok severm ilerde cock nasl olcak ben böyle yaparsam dye dsndm

biraz yaptım parmak egsersizi ama canım yandı her seferinde bıraktım eşim yapıyodu cnm yanınca bıraktım
Canın yanmıyor sana öyle geliyor. Devam et egzersizlere bence.
Zaten o bölgenin içinde sinir ucu yok acı hissetmen imkansız yani
Kayganlaştırıcı jel al, aşama aşama devam et derim ben.
Sonuçta benim canım yanmadığınıa göre senin de yanmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…