- 27 Şubat 2016
- 77
- 17
-
- Konu Sahibi turquoissee
Bana vajinismus gibi geldi.Merhaba arkadaşlar benim problemim maalesef bu. İlişkiye giremiyorum vajinam sanırım fazla dar her denemede kan akıyo ama şimdiye kadar hiç bi şekilde birleşme yaşamadım. İlişkiye girmeye çalışırken canım çok yanıyo birleşme asla olmuyo sonrasında 2 3 gün süren bi kanama ve şişlik oluşuyo. Şunu tekrar belirteyim sanırım darlık yüzünden birleşme yaşanmıyo sadece deniyoruz ama çok acılı geçiyo ve kanıyo. Bunu yaşayan var mı aranızda ? (vajinismus olmadığımdan eminim)
vajinismus olsa oraya herhangi bişey giremez değil mi ? şimdi fazla açık konuşmakta zararlı olabilir diye açıklayamıyorum ama eşim parmağıyla denedi gayet rahat girdi sorun yokBana vajinismus gibi geldi.
önce kaba taslak bi öğreneyim dedim nedir başkası yaşamış mı bide bu durumda doktora gitmeye korktum açıkçası hastalık var sonuçtadr a gitmediniz mi
İnanın zara ulaşabilecek kadar bile birleşme yaşayamıyoruz. Yani penisin ucu dahi giremiyor vajinayaNe kadardır evlisin canım, kızlık zarın esnek veya kalın olabilir bazı bence bu sebeptendir diye düşünüyorum
Canim yeni mi evlisin?önce kaba taslak bi öğreneyim dedim nedir başkası yaşamış mı bide bu durumda doktora gitmeye korktum açıkçası hastalık var sonuçta
Bence ilk başta kadın doğum doktoruna gidebilirsin.İnanın zara ulaşabilecek kadar bile birleşme yaşayamıyoruz. Yani penisin ucu dahi giremiyor vajinaya
Bu detayı atlamışım. Parmak giriyor ama dediniz. Eğer kızlık zarınız duruyorsa bişeyle onu bozup öyle ilişkiye girebilirsiniz belki. Arkadaşlar zardandır diye dediği için diyorumİnanın zara ulaşabilecek kadar bile birleşme yaşayamıyoruz. Yani penisin ucu dahi giremiyor vajinaya
Kesinlikle arkadaşa katılıyorum ben kayganlaştırıcı kullanmıştım çünkü ıslandın sansan bile yeterli ıslaklık olmuyo ıslansan dahi o stresle yine kuruluk oluyor kayganlaştırıcı kullan kesinlikle inan rahatlık oluşturucaktırDarlıktan ve yeni yeni denemeye başladığınızdan olabilir canım. O kanın iyileşmesini bekleyin. Sonra eşin seni rahatlatsın biraz. Kadın ilişkiye hazır hissettiğinde vajinada kaygan bi sıvı olur. Öyle rahat ilişkiye girersin. Kayganlaştırıcılar da var denediniz mi bilmiyorum. Ben denemedim hiç o yüzden size öneremem denemediğim şeyi. Deneyip faydasını görenler önerebilir belki.
Düzenli ilişki olduktan sonra vajina genişleyecektir azıcık. Esnek bir yapıya sahip yani.
Evet en azından esneyene kadar kullanılabilir bence de.Kesinlikle arkadaşa katılıyorum ben kayganlaştırıcı kullanmıştım çünkü ıslandın sansan bile yeterli ıslaklık olmuyo ıslansan dahi o stresle yine kuruluk oluyor kayganlaştırıcı kullan kesinlikle inan rahatlık oluşturucaktır
en doğrusu doktora gitmek ama bana da vajinismus gibi geldi. Vajina ilişkiye izin vermeyecek kadar dar olmaz sonuçta çocuk çıkıyor oradan, oldukça esnek bir organ. Bu pandemi döneminde doktora gitmekten çekiniyorsanız ben de açık konuşayım, eğer parmakla sorun yoksa o zaman tek parmak sonra iki parmak deneyin, iki parmak giriyorsa penis de girer.önce kaba taslak bi öğreneyim dedim nedir başkası yaşamış mı bide bu durumda doktora gitmeye korktum açıkçası hastalık var sonuçta
Hanımefendi bir doktora muayene olmanızda fayda var.Merhaba arkadaşlar benim problemim maalesef bu. İlişkiye giremiyorum vajinam sanırım fazla dar her denemede kan akıyo ama şimdiye kadar hiç bi şekilde birleşme yaşamadım. İlişkiye girmeye çalışırken canım çok yanıyo birleşme asla olmuyo sonrasında 2 3 gün süren bi kanama ve şişlik oluşuyo. Şunu tekrar belirteyim sanırım darlık yüzünden birleşme yaşanmıyo sadece deniyoruz ama çok acılı geçiyo ve kanıyo. Bunu yaşayan var mı aranızda ? (vajinismus olmadığımdan eminim)