ilişkiye girdikten 1 gün sonra regl oldum hamile miyim??

sadecesoruuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2024
13
0
merhaba öncelikle. geçen ay sevgilimle korunarak ilişkiye girdik önce kondomsuz sürtünme oldu ama sonrasında korunarak girdik, herhanhgi bi boşalma olmadı.İlişkiden sonraki günde regl oldum olmam gereken günde oldum yani herhangi bi değişiklik de yoktu sadece çok ağrılı geçer bu sefer ağrısız geçti. bugün olmam gerekiyordu olmadım normalde düzensiz oluyor zaten 3 aydır düzenli oluyordu. 2-3 gündür garip bi mide bulantısı var. sizce hamile miyim bi sorun var mıdır??

Yani regl olduysanız nasıl hamile kalmış olabilirsiniz ki?? Regl bittikten sonra korunmalı ilişki olduysa şüphe edilecek bir durum gormuyorum ben

Kondomla korunarak hamile kalmaniz icin kondomun yirtilmasi, içinize sızması falan lazim. E zaten iliskiden sonra regl de olmuşsunuz. Endiselenmeyin yani.

Mide bulantısı öyle hemen başlamaz. Hamile değilsindir.

Hastaları uygun merkez de aladamslmr, skmraudska geçem özgüneö işihi kolaylaştırır çadal merwk etmr. 2o Oncsisşa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…