- 22 Ağustos 2024
- 13
- 0
-
- Konu Sahibi sadecesoruuu
soru soruyorum bilen insanlara danışıyorum fake olsam neden bu konu hakkında soru sorayım bu 1, insanlar korunarak da hamile kalabiliyor sonuç olarak ben de olanlardan dolayı gerildiğim için buraya soru sormaya giriyorum?hep hamileyim diye konu acmıssın. düzgünce korun ya da fakemisin çözemedim.
Test ver.soru soruyorum bilen insanlara danışıyorum fake olsam neden bu konu hakkında soru sorayım bu 1, insanlar korunarak da hamile kalabiliyor sonuç olarak ben de olanlardan dolayı gerildiğim için buraya soru sormaya giriyorum?
Yani regl olduysanız nasıl hamile kalmış olabilirsiniz ki?? Regl bittikten sonra korunmalı ilişki olduysa şüphe edilecek bir durum gormuyorum benmerhaba öncelikle. geçen ay sevgilimle korunarak ilişkiye girdik önce kondomsuz sürtünme oldu ama sonrasında korunarak girdik, herhanhgi bi boşalma olmadı.İlişkiden sonraki günde regl oldum olmam gereken günde oldum yani herhangi bi değişiklik de yoktu sadece çok ağrılı geçer bu sefer ağrısız geçti. bugün olmam gerekiyordu olmadım normalde düzensiz oluyor zaten 3 aydır düzenli oluyordu. 2-3 gündür garip bi mide bulantısı var. sizce hamile miyim bi sorun var mıdır??
Mide bulantısı öyle hemen başlamaz. Hamile değilsindir.merhaba öncelikle. geçen ay sevgilimle korunarak ilişkiye girdik önce kondomsuz sürtünme oldu ama sonrasında korunarak girdik, herhanhgi bi boşalma olmadı.İlişkiden sonraki günde regl oldum olmam gereken günde oldum yani herhangi bi değişiklik de yoktu sadece çok ağrılı geçer bu sefer ağrısız geçti. bugün olmam gerekiyordu olmadım normalde düzensiz oluyor zaten 3 aydır düzenli oluyordu. 2-3 gündür garip bi mide bulantısı var. sizce hamile miyim bi sorun var mıdır??
açıkçası cesaretim olmadığı için buraya soruyorum ama tavsiyen için sağolTest ver.
teşekkür ederimMide bulantısı öyle hemen başlamaz. Hamile değilsindir.
teşekkür ederimmKondomla korunarak hamile kalmaniz icin kondomun yirtilmasi, içinize sızması falan lazim. E zaten iliskiden sonra regl de olmuşsunuz. Endiselenmeyin yani.
ben de öyle düşünüyorum ama günüm gecikince stres oldum ya teşekkür ederim <3Yani regl olduysanız nasıl hamile kalmış olabilirsiniz ki?? Regl bittikten sonra korunmalı ilişki olduysa şüphe edilecek bir durum gormuyorum ben
Buradaki her cevap ihtimal dahilindedir kesin sonuç için test şart.açıkçası cesaretim olmadığı için buraya soruyorum ama tavsiyen için sağol
regl oldum sorun yok..Buradaki her cevap ihtimal dahilindedir kesin sonuç için test şart.
E 9 ay bekle o zamanaçıkçası cesaretim olmadığı için buraya soruyorum ama tavsiyen için sağol
Bunu ne ara yazdım bilmiyorum, muhtemelen uyurken yazdım, ne yazdığımı ben de anlamadım kusura bakmayın dostlarHastaları uygun merkez de aladamslmr, skmraudska geçem özgüneö işihi kolaylaştırır çadal merwk etmr. 2o Oncsisşa
Yaa konuyla çok alakasız bir yorum yapacağım ama çok tatlısınızBunu ne ara yazdım bilmiyorum, muhtemelen uyurken yazdım, ne yazdığımı ben de anlamadım kusura bakmayın dostlar