Ilişkiye girdik ama kanama olmadı

thegloryone

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2014
2
0
6
Adana
Merhaba arkadaslar ben bakıreyım fakat erkek arkadasımla ilikısıye gırdıkden sonra. kanama vs olmadı yada bız farkına varmadık 3-4 defa denedık neden olmadı dıye sonra aradan 1 kaç saat sonra iç çamasırımda pempe sıvı gordum bu neyın ıbaresıdır? acaba kızlık zarım esnekmıdır ılıskı sırasında cok canım acıdı 3-4 defa denememıze ragmen aynı acıyı cektım ve kanamam olmadı . siz ce bakıremıyımdır yoksa esnekmıdır yada yırtılmısmıdır?

Evet bnmkide çok pembe gelmişti ve çok azdı zmnla yok olmuştu ztn aşırı kanama ve çok çok kırmızı bir kan gelmez genelde bncede boşulmuş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benim anlamadığım; sen bozulmuş olsun mu istiyorsun yoksa bozulmamış mı? Genel olarak bakınca inşallah bozulmamıştır gibisinden bir hava var ama 4-5 kez denedik kan gelsin diye demişsin. Anlamadım ben. :44:

Benim anlamadığım; sen bozulmuş olsun mu istiyorsun yoksa bozulmamış mı? Genel olarak bakınca inşallah bozulmamıştır gibisinden bir hava var ama 4-5 kez denedik kan gelsin diye demişsin. Anlamadım ben. :44:

bozulmus mu dıye merak edıyorum kı pempemsı sıvı geldı 1 saat sonra ve ılıskıye gırerken cok acı cektım 3-4 denememıze ragmen bu normalmı bılmıyorum.

bende de cok zor olmustu bozulmutur canm 1 damla ayaga kalkınca gelmişti yatakda gelmedı sonra kılodum kırlenecek sekılde kırmızı pembe arası bır renk gelmişti herkeznkı degısebılıyomş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…