Jinekoloji İlişkiye girdiğini hatırlamamak mumkunmu

petraa

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2024
6
0
Arkadaşlar çok büyük bı sorunum var yardımcı olacağınızı düşünüyorum
04 temmuzda mens oldum.17 temmuzda çok fazla alkolluydum.Aslinda bazı şeyler bulanık olmalla beraner kısmen hatırlıyorum.Ama aklımdaki soru şu biriyle ayakta yakınlaştığı mi hatirliyorum sonra beraber olmak istemediğimi ve odadan çıktığımi hatırlıyorum.Yani yatmadım.ama ertesi sabah uyanınca acaba hatırlamadan beraber olmusmuyumdur diye düşünüyorum.24 temmuzda bı kanamam oldu ama normalden önce yerleşme kanaması gibiydi yani birlikte olup hatirlamamam mumkunmu sizce yani ertesi günü olsada vücudum bunu belli etmezmiydi.test için erken olduğundan bekliyorim ama çok😂 korkutorum

Arkadaşlar çok büyük bı sorunum var yardımcı olacağınızı düşünüyorum
04 temmuzda mens oldum.17 temmuzda çok fazla alkolluydum.Aslinda bazı şeyler bulanık olmalla beraner kısmen hatırlıyorum.Ama aklımdaki soru şu biriyle ayakta yakınlaştığı mi hatirliyorum sonra beraber olmak istemediğimi ve odadan çıktığımi hatırlıyorum.Yani yatmadım.ama ertesi sabah uyanınca acaba hatırlamadan beraber olmusmuyumdur diye düşünüyorum.24 temmuzda bı kanamam oldu ama normalden önce yerleşme kanaması gibiydi yani birlikte olup hatirlamamam mumkunmu sizce yani ertesi günü olsada vücudum bunu belli etmezmiydi.test için erken olduğundan bekliyorim ama çok😂 korkutorum
Bunu unutacağım sanmıyorum eğer sadece alkol içtiysen ek bşr şeyler içmediysen hatırlamaman mümkün değil

Yani vücut ertesi gün biriyle birlikte olduğunu nasıl belli edebilir?
Mesela ayıkken biriyle birlikte olduğunuzda ertesi gün ilişki yaşadığınıza dair bi belirti oluyor mu?
Adam eğer içine boşaldıysa korunma olmadıysa spermler akıntı olarak gelir ertesi gün tek belirtisi bu 😂

Benim başıma geldi. Başbaşa 1 gecelik bungalov tarzı bi yerde kaldık eşimle. Aç karına içmeye başladım bide orman havası derken normalden çok daha hızlı kafayı bulmuşum. Sabah uyandığımda bir baktım üstümde bişey yok ve ben en son tuvalete gitmek için ayağa kalktigimi hatırlıyorum sonrası asla yok ve eşimin anlattığına göre birlikte olmuşuz hatta yalvar yakar ben baslatmisim🤦 gel gör ki tek bir anını hatırlamıyorum,yani olabilir 🤷

Bunu unutacağım sanmıyorum eğer sadece alkol içtiysen ek bşr şeyler içmediysen hatırlamaman mümkün değil
Zaten yatmadım.o istedi ben kabul etmedim diye hatirliyorim.Somrada odadan çıkıp havaalnina gittim.Yani yarım saatte hem ilişkiye girip ki ilk kez hem o kafayla kalkıp giyinip uçağa yetişmiş ve hatırlamamıs olmam mumkunmu diye sormak istedim.Kisiye sorun demeyin lütfen soramam.Benimki büyük bı şüphe sadece mens gunim geçtiği için.o günden beri neredeyse hergun test yapıyorum negatif bı kerede kan verdim o da negatifti.Ama her geçen gün gebelik belirtileri yaşıyorum.

Zaten yatmadım.o istedi ben kabul etmedim diye hatirliyorim.Somrada odadan çıkıp havaalnina gittim.Yani yarım saatte hem ilişkiye girip ki ilk kez hem o kafayla kalkıp giyinip uçağa yetişmiş ve hatırlamamıs olmam mumkunmu diye sormak istedim.Kisiye sorun demeyin lütfen soramam.Benimki büyük bı şüphe sadece mens gunim geçtiği için.o günden beri neredeyse hergun test yapıyorum negatif bı kerede kan verdim o da negatifti.Ama her geçen gün gebelik belirtileri yasiyorum
Yani vücut ertesi gün biriyle birlikte olduğunu nasıl belli edebilir?
Mesela ayıkken biriyle birlikte olduğunuzda ertesi gün ilişki yaşadığınıza dair bi belirti oluyor mu?
İlk olduğu için kasık ağrısı yada zorlama olduğundan anlasilmazmiydi demek istedim.Ama anlatamadım dersimi galiba

X