İlişkinin ilk olacağın gün?

sorumvarbenim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2021
24
12
29
Merhaba. Sorum biraz saçma be absürd gelebilir ama bilmediğim için öğrenmek istiyorum 🙈
İlk gece kanaması çok olur mu yada nasıl olur yatak çarşaf vs. kirlenir mi bunun için artı bir şey serilmesi gerekir mi o leke sonra çıkmayabilir belki diye size danışmak istedim.

Merhaba. Sorum biraz saçma be absürd gelebilir ama bilmediğim için öğrenmek istiyorum 🙈
İlk gece kanaması çok olur mu yada nasıl olur yatak çarşaf vs. kirlenir mi bunun için artı bir şey serilmesi gerekir mi o leke sonra çıkmayabilir belki diye size danışmak istedim.
Kanama çok olur yanardağ gibi patlar gider:))

Yok be canim birkaç damla ama partnerin zorlarsa fazla kanama olabiliyor oda herkeste olmuyor zaten korkma relaks ol🤗

Kanama oladabilir olmayadabilir ikiside cok dogal. Bence kanamayi dusunmek yerine ilk gece iliskiye girerken rahatlamaniz onemli kafanizin rahat olmasi. O yuzden pekte takmayin kan miktarina falan

Banu çiftçioğlunun youtubeda bunun için çok güzel bir açıklama videosu var açıp izleyin derim. Biz ne desek yalan olur. Herşey çok kişisel. Kişiden kişiye,partnerden partnere değişiyor. Onun için izleyin derim.

Herkeste farklı oluyor.
Bir tanıdığımda olmadı bendeyse 1 ay boyunca her ilişkiye girdiğimde oldu.
Değişiyor yani.
Kanamamın tam olduğu ilk gün eşim fark edip söyledi. Hemen peçeteyle silmeseydim çarşaf kirlenirdi evet.

Tedbir amaçlı başka bir çarşaf serin, benim kanamam olmadı ama herkeste farklı gelişiyor durum.

Kişiye göre degisiyor. Benim çok az oldu bir kaç kere de biraz biraz oldu.. Bunları düşünmeyin çok kanamanız olmaz 😊

Olabilir de olmayabilir de bunun üzerine kurulu bir gece ise bunlari bil. 🤷🏼‍♀️ iliski aninda gelebilir de gelmeyebilir de sonradan akinti olabilir. Her kadinin vajinal durumu farkli simdi bende pembe bir akinti geldi tuvaletteyken pecete de farkettim iliski aninda olmadi. Bu sende de oyle olacagi anlamina gelmez. Her kadin farklidir.

Kişiden kişiye değişir bu durum. Yapısıyla alakalı daha çok

Eşim çok zorlamamasına rağmen benim çok fazla kanamam olmuştu. Kişiden kişiye değişebiliyor bu. Bir arkadaşımda hiç kanama olmadı. Birkaçında da sadece bir damla yani o kadar.

Günlük ped kadar olmustu benım. Alez serebılırsın carsafın altına için rahat edecekse

Bende üç gün boyunca her ilişki olduğunda kanama oldu üç beş damla şeklinde devam etti.

Kanama kişiden kişiye değişir merak etme düşündüğün gibi seler su akmiyor 🤣🤣

Bekarligim bu korku ile geçti.. hep abarttılar anlattılar.. yok çarşafı yırtarsın öyle acıyor çok kanıyor diyenleri bile hatırlıyorum.. 5 gün ilişkiye giremedim korkudan.. oysa korkulacak hiç bir şey yokmuş merak etmeyin bikac damla kan akıyor ve korkulacak ağrısı yok... düşünüp en güzel günlerini mahfetmeye değmez relax...

Ben de hiç öyle şarıl şarıl bir durum olmadı. Acı falan da olmadı. Sadece heyecandan biraz kuruma oldu sonlara doğru orda bir yanma hissettim.
Siz altınıza eski bir şey serebilirsiniz kan damlar eder çıkmazsa üzüleceksen.
Biz de sadece eşimin şeysine biraz kan bulaşmıştı o kadar. Öyle akmadı yani. Sakin olun acı falan olmuyor öyle.

Benim hiç olmadı iyikide olmadı görmek istemezdim. Korkmayın kendinizi kasmayın güzel geçecektir

Abartılacak bir kanaması yok ben kimsede duymadım öyle çok kanamam oldu diyen. Benim ilişki esnasında hiç kanamam olmadı mesela. Tuvalete gittiğimde peçeteye lekelenme şeklinde bir kan gelmişti . Çarşafa da geçen kanın lekesi çıkar elbette hiç mi adet kanınız yatağınıza geçmedi? Yani çokta problem edilecek bir durum değil. Belki kanamanız olmayadabilir olursa da kan gövdeyi götürmeyecek rahat olun 😊

X