- 28 Mart 2019
- 1
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Mervesiimutlu
Merhaba bayanlar. kisa sure once biriyle tanistim ve gursmeye basladik. Ilk tanismadan sonra hala veni tabimak istedigini soyleyip gorusmeye devam ettik nerdeyse bir aydir gorusuyoruz. Sorun soyle ki sadece bulusmak istedigi zaman yasiyor. Konusmalarimiz su yun hos musun bulusalim mi? Ile baslayip onunla bitiyor ondan sonra hicbir sekilde bir mesajlasmamis nerdeyse hic olmadi. Ona ben senin icin neyim diye sordugumda ilk basta mesajimi gordu ve kisa bir sure cevap vermedi sonra arkadasi cagirdigini o sirada telenu biraktigini soyledi ve devaminda da “ henuz tam olarak ne hissettigini bilmedigini” soyledi ben de peki o zaman neden hic yazmiyorsun diye sordugumda “ ben kimseye yazmiyorum” diye cevap Verdi ondan sonra peki diyip gecistirdigimde biseye uzuldugum mu diye sordu ben de yok bisi dedim ve tamam diyerek konusma bitti ondan sonra hicbir sekilde 2 gun boyunca bir konusmamiz olmadi. Dayanamadim ben yazdim ona “bu hafta napiyorsun diye” mesajim ilk basta tek tik gitti ama sonra cift tik gittigi halde hic mesajimi gormeye bile tenezzul etmemis. Son gorulmesi 2 gun once gozukuyor ama mutlaka mesaji ustt bildirimlerden gormustur. Suan ustunden 2 gun gecti ve henuz cevap vermedi ama instegram hikayelerime bakiyor. Bulustugumuz zaman o kadar co konusur ve kendimi yaninda oyle bir degerli hissediyorum ama ne yaptigini cidden hic cozemiyoeum. Sence ne yapmaliyim?