Iliskinin 5.ci gunu silik cizgi

neseli1903

Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2023
33
11
8
33
Kizlar merhaba ben adetimin 3.cu gunu klomen kullandim ve ovilasyon testleriyle yumurta takibi yaptim duzenli iliski yaptik yumurtamin catlamasindan tam 5 gun gecti bugun oylesine gebelik testi yaptim aşırı silik bir çizgi gördüm hamile olabilirmiyim?

Merhaba. Çatlatma iğnesi kullandıysanız iğne sebebiyle testlerde silik çizgi çıkıyor. Benim 10 güne kadar testlerim sürekli pozitif çıkmıştı.

5 gunde hcg yukselmez canim yalanci pozitiftir o

Merhaba. Çatlatma iğnesi kullandıysanız iğne sebebiyle testlerde silik çizgi çıkıyor. Benim 10 güne kadar testlerim sürekli pozitif çıkmıştı.
Yok balım iğne kullanmadım sadece klomen kullandım 3 gündür gebelik testi yapiyorum çizgi dahada belirginlesmeye başlıyor

Kizlar merhaba ben adetimin 3.cu gunu klomen kullandim ve ovilasyon testleriyle yumurta takibi yaptim duzenli iliski yaptik yumurtamin catlamasindan tam 5 gun gecti bugun oylesine gebelik testi yaptim aşırı silik bir çizgi gördüm hamile olabilirmiyim?
5 gün sonra gebelik idrar testinde asla belli olmaz.Kanda belki.Evde yapılan testler aşırı hatalı sonuç veriyor ben bu ay silik değil çok net çift gizgi görmeme rağmen kanda negatif çıktı canım.Bir kaç gün sonra direk kan ver

5 gün sonra gebelik idrar testinde asla belli olmaz.Kanda belki.Evde yapılan testler aşırı hatalı sonuç veriyor ben bu ay silik değil çok net çift gizgi görmeme rağmen kanda negatif çıktı canım.Bir kaç gün sonra direk kan ver
Bende o yuzden erken sevinmek istemiyorum o yuzden reglimi bekliycem ama belirtilerim var goguste sislik agri belde bacaklarda agrilar ve rakimde ufak kasilmalar var

Aaaa öyle mi o zaman gebelik vardır muhtemelen çizgiler koyulaşıyorsa. Testlerinizi atın bakalım isterseniz
Test yaptiktan sonra testlerimi cope atiyorum esim gormesim diye, cunku neredeyse 3 yil boyunca her ay bosa seviniyoruz bu ayda oyle olsun istemedim balım

Kana bile 10-11 günde yansırken idrarda 5, günde gormeniz imkansız üzgünüm.. umarım gebelik görürsünüz bu ay... Ben iki testte pozitif kanda negatif gördüm o yüzden testleri çokta onemsemeyin

Kana bile 10-11 günde yansırken idrarda 5, günde gormeniz imkansız üzgünüm.. umarım gebelik görürsünüz bu ay... Ben iki testte pozitif kanda negatif gördüm o yüzden testleri çokta onemsemeyin
Benimde cok umudum yok ama kendi kendime hevesleniyorum

Kızlar kör edecek derecede(!) bakınca sizde bir çizgi görebiliyor musunuz ?

Eklentiler

• IMG_5028.webp
    IMG_5028.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_5027.webp
    IMG_5027.webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 27
Kızlar kör edecek derecede(!) bakınca sizde bir çizgi görebiliyor musunuz ?
Evet gördüm ama bence buna takılma derim çünkü ben daha bu ay daha belirgin çift çizgi gördüm sonra bidaha yaptım başka marka o da böyle bundan az daha belli gölgeli çıkarttı. Kana gittim negatif... Testlere asla güvenmez oldum bu saatten sonra . Bende yarattığı hayal kırıklığıni sende yaşa istemen

Back
X