• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimize ara vermek istiyorum

ewt kızlar sabah gözlerimi açar açmaz o tarifsiz acı içimde hissettim elim bi ara telefona gidesi geldi dedim kendine gel begüm sonra kullaklığımı taktım her zman dinlediğim funda arar alagül dinledim ara ara gözlerim doldu tekrar derin bi nefes aldım artık sabah olmasın bile istiyorum hep gece olsun ben hep uyuyayım gün boyunca ruh gibi olucam bi arada bi şeye dalmışken unutucam sonra yine birden aklıma gelecek bi sızı hissedecem offf offf nefret ediyorum kızlar bu duygudan ben bunu hak etmedim bi anda değişemez biz hani evelenecektik ne oldu yalan mı oldu halen inanasım gelmiyo o benim halen herşeyim halen çok seviyorum :14:

çok üzüldüm durumuna...
anlıyorum seni...
ama bi düşün ondan önce nasılsın neler yapıyodun...
bu da böyle bi süreç işte gelip geçecek...
bi bak arkana neleri atlattın..
güçsüz hissetme kendini..
herşeyde bi hayır vardır mutlaka diye bak dünyaya..
hem gün doğmadan neler doğar..
nerden biliyosun bi daha karşına birinin çıkmayacağını belkide çok çok çok daha mutlu günler seni bekliyodur..

çok üzüldüm durumuna...
anlıyorum seni...
ama bi düşün ondan önce nasılsın neler yapıyodun...
bu da böyle bi süreç işte gelip geçecek...
bi bak arkana neleri atlattın..
güçsüz hissetme kendini..
herşeyde bi hayır vardır mutlaka diye bak dünyaya..
hem gün doğmadan neler doğar..
nerden biliyosun bi daha karşına birinin çıkmayacağını belkide çok çok çok daha mutlu günler seni bekliyodur..

doğru söylüyorsun ewt bunları düşünüyorum neleri atlattım bunuda atlatıcam inş. allah büyük iş olacağına varıyor zaten ben ne yapssam boş hayırlısı olsun

ayrılınca bence dahada rahatlarsın gıbıme gelıyor cunku onun bu tavırları senı daha cok yıpratır yanı aramadı kotu davrandı fılan daha cok kafa yorup daha cok uzulursun sımdı bıde ılıskınız devam ettıkce arama ıstegı ıster ıstemez daha cok tetıkleyecek senı bırak ayrıl hatta ayrılan sen olkı daha cabuk unutursun belkı ama bız bayanlar belkı duzelır mantıgıyla bunuda yapamıyoruz...bunların burnu fılan surtmez erkek cınsı egozu sonuna kadar tatmın olmus bı varlık cunku...yanı ben bunu anladım ve sonuna kadarda savunurum...ayrılırsaneger aramzsın...1 gun aglarsın 2 gun aglarsın sonra kendınde bı takım degısıklıkler yaparsın bu hayata alısırsın...ılıskın kac yıllık olursa olsun karsındakı kısı sana kotu davranıp gururunu ıncıltıyorsa emek fılan yok olur hıcbırsey senın onurundan onemlı degıl...

Canım ya çok üzüldüm okurken.Biz ne söylesekde senin gönlün sevdiceğine kayar,ayrılıgı göze alamazssın.Ne olursa olsun kötü yanlarını pozitife çeviririz ilişkimizde çünkü biz kadınız severizz,benimseriz,vazgeçemeyiz. Ama ne yazık ki şöyle bir gerçek var nekadar iyimser pozitif olsakda kopan şeyleri iyileştirmek kolay olmaz... Ayrıl diyemeyeceğim, zor bir karar ama bir müddet görüşmemek,ayrı durmak iyi gelebilir.Dışarıdan ilişkini gözlememenin daha iyi geleceğini düşünüyorum.. Umarım herşey gönlüne göre olur.

kuzum yüzyüze görüşmeye kadar bekli , fevri hareketlerden uzak dur :)

kızlar mrb herkeze çok teşekkür ederim biz barıştık 2 gün oldu ama yeni yazabiliyorum size sorunlarımızı konuştuk ve kapattı biz onları tamamen 2 sabahtır günler sonra huzurlu uyanıyorum çok şükür allah ım bozmasın

kızlar mrb herkeze çok teşekkür ederim biz barıştık 2 gün oldu ama yeni yazabiliyorum size sorunlarımızı konuştuk ve kapattı biz onları tamamen 2 sabahtır günler sonra huzurlu uyanıyorum çok şükür allah ım bozmasın

ne güzel ya bende barışmak istiyorum ama adamın umrunda değilim sana kırgınım diyorum i tamam diyor resmen aldırmıyor bana lanet olsun ya:19:

Back