• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkimize ara vermek istiyorum

bgmm

veeeeee yeni hayat 08 08 2014
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
2 Mart 2011
1.478
10
358
37
mrb kızlar cnm çok sıkkın siizin fikirlerinize çok ihtiyaçım var.sevgilimle bayramdan bu yana aramız kötü aslında aramızı kötü yapamaya çalışana o
ne yapsam olmadı susuyorum adım atacakmı yok daha da bozuyo sesimi çıkartıyorum bu sefer daha kötü oluyo ne yapacağımı şaşırdım
adam en ufak şeyleri sorun yapıyo yok bunun acığını çıkartacam senden falan adam uyuya kalmamı bile sorun yapıyo kavga çıkartıyo ve her kavganın sonundada tmm bitti herşey diye msj atıyo ne saçmalıyorsun ne oldu diyorum sonra hiç bi şey olmamış gibi konuşmaya devam ediyo bana ikide bi salak gerizekalı diyip duruyo azarlıyorum ama yok devam dengesizce tavırlar sergiliyo sevgi desen hiç öyle bi şey yok sevgisini göstermiyo aşkımı bırak cnm bile demiyo 1 haftadır sır gururum incinmesin diye kendimi zor tuttum taştım artık bana bi fikir verin ben ne yapayım taamül edemiyorum kendimi zor tutuyorum bu arada 24 yaşındayım 3 yıllık bi ilişki o böyle yaptıkça benim ona inancım güvencim kalmıyo açık açık yüzüme benim tek vazgeçemiyeceğim insan annem diyo bana olan sevgisimi kalmadı yoksa heyecanımı bana çok rahat bi şekilde bitsin istersen demişti ben ona ne yaptım suçum ne kızlar çok kötü günler geçiriyorum ben mi fazla fedekarlık yapıyorum ara vermek istemiyorum neyse olsun istiyorum bitecekse bitsin diyorum biz birde ayrı şehirlerdeyiz yoksa yüz yüze bi gelip konuşsakmı ne yapayım fikir verin çok ihtiyaçım var :5: şimdiden tşkler arkadaşlar

mrb kızlar cnm çok sıkkın siizin fikirlerinize çok ihtiyaçım var.sevgilimle bayramdan bu yana aramız kötü aslında aramızı kötü yapamaya çalışana o
ne yapsam olmadı susuyorum adım atacakmı yok daha da bozuyo sesimi çıkartıyorum bu sefer daha kötü oluyo ne yapacağımı şaşırdım
adam en ufak şeyleri sorun yapıyo yok bunun acığını çıkartacam senden falan adam uyuya kalmamı bile sorun yapıyo kavga çıkartıyo ve her kavganın sonundada tmm bitti herşey diye msj atıyo ne saçmalıyorsun ne oldu diyorum sonra hiç bi şey olmamış gibi konuşmaya devam ediyo bana ikide bi salak gerizekalı diyip duruyo azarlıyorum ama yok devam dengesizce tavırlar sergiliyo sevgi desen hiç öyle bi şey yok sevgisini göstermiyo aşkımı bırak cnm bile demiyo 1 haftadır sır gururum incinmesin diye kendimi zor tuttum taştım artık bana bi fikir verin ben ne yapayım taamül edemiyorum kendimi zor tutuyorum bu arada 24 yaşındayım 3 yıllık bi ilişki o böyle yaptıkça benim ona inancım güvencim kalmıyo açık açık yüzüme benim tek vazgeçemiyeceğim insan annem diyo bana olan sevgisimi kalmadı yoksa heyecanımı bana çok rahat bi şekilde bitsin istersen demişti ben ona ne yaptım suçum ne kızlar çok kötü günler geçiriyorum ben mi fazla fedekarlık yapıyorum ara vermek istemiyorum neyse olsun istiyorum bitecekse bitsin diyorum biz birde ayrı şehirlerdeyiz yoksa yüz yüze bi gelip konuşsakmı ne yapayım fikir verin çok ihtiyaçım var :5: şimdiden tşkler arkadaşlar

canım bırak gıtsın sensızlıgı yasasın saygısızlık olunca daha da toparlayamazsın az bırak bakayım annesındenmı sendenmı vazgecemıyor gorelım sende sık dişini valla bu halınden daha kötü olmazsın en azından bıttı dıyıp otur agla kı aglamada yazık degılmı beynıne bende aynı halde gıbıyım hem duzlıp donmezsede bu adam gıdıcıdır demekı hatalı degılsen bırak sal gıtsın ınan tum kalbımle soyluyorum ne demek ya 3 yıldır senın hayatında nasıl uzebılıyor senı :20:

canım bırak gıtsın sensızlıgı yasasın saygısızlık olunca daha da toparlayamazsın az bırak bakayım annesındenmı sendenmı vazgecemıyor gorelım sende sık dişini valla bu halınden daha kötü olmazsın en azından bıttı dıyıp otur agla kı aglamada yazık degılmı beynıne bende aynı halde gıbıyım hem duzlıp donmezsede bu adam gıdıcıdır demekı hatalı degılsen bırak sal gıtsın ınan tum kalbımle soyluyorum ne demek ya 3 yıldır senın hayatında nasıl uzebılıyor senı :20:

asla hatam yok bu konuda diyorum ya adam uyuya kalmamı bile sorun ediyor ben zaten artık karşımdaki insan arkamda duracak bi insan değil 3 yılı bile hiçe sayıp üste çıkacak bi insan ben ona laf anlatmaktan yoruldum artık zaten

canım zaman herşeyin ilacı bence zamana bırak bu süreçte çok fazla arayıp sorma eğer hatasının farkına varırsa zaten kendisi adım atacaktır ama devam ederse aynı şekilde bitir derim çünkü emek verdin sevdin ama kıymetini bilmeyip hiçe sayıyorsa bitirmekten başka çözüm olmaz yoksa kendini yıpratırsın

bende çok kızgınım valla ben faceyı we telı kapattım dayanabıldıgım kadar acmıcam aklıma baska bişi gelmıo birazda o merak etsın tel acıp kufur edecem yoksa cok sınırlıyım bnde bu yolu ızledım sende cek kendını iice kendılerını bişi sandılar

Aılesıyle en azndan annesıyle bısey mı konustukı bayramda da sana bole davranıyor? Eger annesne bu kdr duskunse onunla devam etsn bırak sana bu kdr saygsz davranan bırını bosver ayrıl derm

kızlar çok haklısınız bu erkkeler iyice kendilerini bi şey sandı bizde suçki yüz veerdik seviyoruz dedik tepemize çıktılar:47:

valla cnm ara verdigin an bu is malesef biter gibime geliyor. 3 yilini vermissin az buz bi zaman degil yani. Eger sende artik dayanamiyorsan düzelecegine de inanmiyorsan daha fazla üzdürme ve ezdirme kendini ona. Farkettigim kadariyla senin sevgilin arada bi böyle dönemler geciriyor heralde. Adam baska seylere sinirlenip de sana hakaret etmekle rahatladigini saniyor heralde. Tamam hayatta hicbirimiz ailemizden vazgecemeyiz ama bunu sürekli dile getirmek de ne demek!!! Senden vazgecebilirim ayrilabiliriz mi demek?!! Hayret bisey ya! Hic evlilik hakkinda konusuyor musunuz? Kendi aciyor mu böyle konulari? 3 yil olmus Evliligi dile getirmeyen adamdan da artik hayir gelmez canim be. eger senin ümidin varsa yüz yüze konusun ama o gelsin senin yanina sakin sen gitme canim olur mu

canım beli ki çok emek vermişsin ama bence kaldırılabilecek şeyler değil dengesiz oluşuna ek olarak hakaretvari şeyler söylemesi sana. bence braz ara ver de sürtülsün burnu...

canım beli ki çok emek vermişsin ama bence kaldırılabilecek şeyler değil dengesiz oluşuna ek olarak hakaretvari şeyler söylemesi sana. bence braz ara ver de sürtülsün burnu...

ben bıde şuna çok ınanırım cok orneği var mesela burnu sürtsün diyoruz ya biz kızlar (bende yapıyorum yanlış anlaşılmasın)sonra bu zat-ı şahaneler sürünüyolar çok doğru akılları başınada geliyor ama bu adamlar dengesizz eee tamam iyi hoş güzelde davranmaya başladı hoppp evlilik için herşey mükemmel bu adam gel git akıllıydı ya hani zamanında yaptı yapacağını sonra birden o canavar bi çıkıyor arkadaşlar aman allahım boşanmalar terketmeler evde şiddetler havada uçuşuyor valla biz akıllanmayız(bende dahil):19:ama akıllanalım ama insanoğluyuz illa yaşıcaz başımıza bin tane musibet gelecek sağlığımız gidecek sonrada yaşadığımızla kalıcaz kendimize bakalım düzeliyomuyuz bazı hareketlerimşz değişiyomu hayır saklıyoruz bazı şeyleri aman idare edelim aman emek verdik sonrada o uyuşmazlıklar sorunlar teker teker geliyoo çocuğumuz gibi eteğimizden tutyo bende arkadaşın dediği evrelerden geçtim düzlmiyolar güzel arkadaşım benimki de düzelmedi düzelmicekte ama yaşıyoruz işte görelim:36:

çok doğru ifade etmişsin arkadaşım bu aşk sevgi öyle bi şey ki akıllanmayız biz :37:

çok doğru ifade etmişsin arkadaşım bu aşk sevgi öyle bi şey ki akıllanmayız biz :37:

ya boyle hanı ben sole olmam ben boyle olmam dıyenlerın hepsı emın ol bızım gectıgımız yollardan gecıyor o yuzden kendını sev ama cok hırpalama senınkı bırakılcak ınsan aynı benımkı gıbı :) becerebılıosan ne ala beceremıosan düzeltebılmenın en azından bi süreliğine kafa dınlemek ıcın care ara bıraz ugrascan ama olsun:P

canım ben eşimle evlenmeden önce en çok ona '' beni sevmesende saygı duy '' derdim.Sen şimdi 3 yılı nasıl bir çırpıda bitiririm diye düşünebilirsin ama karşındaki seninle gerizekalı diye konuşuyorsa ve önce annem diye (böyle olsa bile) açık açık söylüyorsa seni insan yerine koymuyordur emin ol.Başkalarının ne dediği onun için senin dediklerinden her zaman önce gelecektir.Evlenirsen de umarım yanılırım ama mutsuz olursun.Tecrübeli insanlara kulağını tıkamıyorsun ki buraya konu açmışsın.İnan bana aşk acısı 3 günde geçerde o keşkeler ömür boyu kafanda döner durur

eger sana gerizekali salak gibi kelimeler kullanip tek vazgecemeyecegi insanin annesi oldugunu söylüyorsa bence birak gitsin. o kac yasinda bilmiyorum ama bence yetiskin biri gibi davranmiyor. birak gitsin eminim sen iyilerine layiksin.

cnm benim konuya yazdigin icin tesekkür ederim. Senin konunun gidisatina bi daha bakayim dedim. Sana söyliyecegim o ki eger yüz yüze konusma imkaniniz varsa o gelsin cnm senin yanina. Hani derler ya tatli dil yilani deliginden cikarir diye. Sen güzel bi uslüple cagirsan yanina onunla konusmaya ihtiyacin oldugunu belirtsen dayanamaz gelir diye düsünüyorum. Hee eger korkuyorsan biri benim oldugum sehirde bizi görür diye o zaman sana en yakin sehre beraber gidin. Tatil gibi hem iyi gelir sana da ona da. Sen dedin ya hani adam en ufak seylerden kavga cikariyor diye senin yaptigin sakalara falan mi aliniyor ki acaba? Hassas bi adam olabilir mi? Erkekler disariya karsi maco gibi gözükürler ama evde cocuk gibidirler. Benim sülalede cok erkek varda, görüyoruz yani :) Ama acikcasi sana hakaret etmesi coookk cok yanlis. Her ne kadar stresli bi dönem gecirse de yapmamasi lazim. Arkadaslardan biri demis ki: Beni sevmesende saygi duy, derdim evlenmeden önce diye. Kesinlikle öyle saygi öncelikli! sayginin olmadigi yerde sevgi de olmaz! Benimki bana bazen: "Seni seviyorum lan" diyor diye bozuluyorum valla:)) Bende hemen: Benimle lanlu lunlu konusma. Ben senin askerlik arkadasin degilim diyorum. Abartiyor olabilirim ama hoslanmiyorum, hatta gicik oluyorum LAN kelimesine. Bi kiza öyle denmezki! Ben ona manyak misin salak misin bile demedim hic. Bence sen hala gec kalmis sayilmazsin. Hakaretlerinden cok cok rahatsiz oldugunu, kendini kötü hissettigini ve iliskinizi de kötü yönde etkiledigini söyle ona. ve yüz yüze konusmalisiniz ama ara mara verme derim ben. Genelde ara verelim dendiginde bitiyor malesef iliskiler. Allah yardimcin olsun tatlim

Evlilik süresince bile böyle şeyler yaşansa boşanmaya kadar gidebiliyor ki kaldıki sizin bunları alttan almanızı gerektiren hiçbirşey yok.

Evet üç yılın emeği var ama değmez senelerinizi heba etmeye.

Size saygı duyacaksa, size huzur verecekse kalmalı hayatınızda yoksa tabiiki gitmeli.

Kimse kendisine hakareti kabul edecek, huzursuzluğu sürekli verecek kişiye karşı zayıf olmamalı.Aşk sevgi çok başka, bu değil.

canım eğer sana değer verseydi asla senle bu şekilde konuşmazdı konuşsa bile özür dilerdi ama saygısızca konuşmalarına rağmen bi de üste çıkıyo demekki içinde sevgisi kalmamış sıkılmış.. 3 senedir birlikte olduğunuz halde annem diyosa demekki o 3 yılda hala benimseyememiş seni.. hiç üzülme hatta arama bile :20:bakalım ne yapacak

kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim bi zamanlar babassıyla benim için karşı karşıya gelen bana laf söyletmeyen bi annem bi sen varsın başka kimim var benimle hayyaller kuran adam şimdi neden böyle döndü ben ona ne yaptım herşey yalanmıydı hakkımı yedı kızlar çok büyük haksızlığa uğradım allah a havale ediyorum ona inanmıştım güvendim çok sevdim ve halen onu çok seviyorumruh gibiyim evin içinde o dedikleri kulağımda yankı yapıyo beynimde canlanıyo rüyalar görüyorum gece uyumadan önce yatağın içinde sancılanıyorum ağlamaktan sonra gözüm yaşlı uyuyorum en çok uyumayı seviyorum çünkü o zaman herşeyi unutuyorum acı çekmiyorum sabah gözlerimi açtığımda yine aynı duygular acılar başlıyo arada köşelerde sessizce ağlıyorum ki kimse görmesin zayıf noktamı düşünürken gözlerim doluyo sonra derin bi nefes alıyorum vs vs ewt kızlar dualarınıza ihtiyaçım var allah ım dan sabır diliyorum beni umutlandırıp sonra bi köşeye atması hazmedemiyorum kızlar :14:

Son düzenleme:
kızlar yorumlarınız için çok teşekkür ederim bi zamanlar babassıyla benim için karşı karşıya gelen bana laf söyletmeyen bi annem bi sen varsın başka kimim var benimle hayyaller kuran adam şimdi neden böyle döndü ben ona ne yaptım herşey yalanmıydı hakkımı yedı kızlar çok büyük haksızlığa uğradım allah a havale ediyorum ona inanmıştım güvendim çok sevdim ve halen onu çok seviyorumruh gibiyim evin içinde o dedikleri kulağımda yankı yapıyo beynimde canlanıyo rüyalar görüyorum gece uyumadan önce yatağın içinde sancılanıyorum ağlamaktan sonra gözüm yaşlı uyuyorum en çok uyumayı seviyorum çünkü o zaman herşeyi unutuyorum acı çekmiyorum sabah gözlerimi açtığımda yine aynı duygular acılar başlıyo arada köşelerde sessizce ağlıyorum ki kimse görmesin zayıf noktamı düşünürken gözlerim doluyo sonra derin bi nefes alıyorum vs vs ewt kızlar dualarınıza ihtiyaçım var allah ım dan sabır diliyorum beni umutlandırıp sonra bi köşeye atması hazmedemiyorum kızlar :14:

offf :25: canım okurken o kadar çok üzüldümki inan seni çok ii anlıyorum.. yaşadılkların çok zor büyük bi hayal kırıklığı içindesin.. insanlar böle değişebiliyolar işte gerçi onunda ne düşündüğünü bilmeden yorum yapmak yanlış olur ama anlattıklarına göre saygı da kalmamış.. ilişkiniz çok yıpranmış yapılacak tek şey zamana bırakmak senin için çok zor olcak ama açıkça konuşalısın, "yaptıklarına dayanamıyorum söylediğin sözler beni çok kırıyo" demelisin.. şuan dua ediyorum senin için İnşallah herşey yoluna girer ve Allah herşeyin hayırlısını versin..

offf :25: canım okurken o kadar çok üzüldümki inan seni çok ii anlıyorum.. yaşadılkların çok zor büyük bi hayal kırıklığı içindesin.. insanlar böle değişebiliyolar işte gerçi onunda ne düşündüğünü bilmeden yorum yapmak yanlış olur ama anlattıklarına göre saygı da kalmamış.. ilişkiniz çok yıpranmış yapılacak tek şey zamana bırakmak senin için çok zor olcak ama açıkça konuşalısın, "yaptıklarına dayanamıyorum söylediğin sözler beni çok kırıyo" demelisin.. şuan dua ediyorum senin için İnşallah herşey yoluna girer ve Allah herşeyin hayırlısını versin..

çok teşekkür ederim cnm benim çok zor kki rabbim kimseye bu hayal kırıklığı yaşatmasın çok zor günler yaşıyorum bu gün nete gir dedim son kez medeni bi şekilde konuşacam belki sonuçu kötü olacak ama kaldırırım herhalde ölmem ya dua edin benim için durumu bildiririm

Back