bi söz vardir bilirmisiniz acima kimseye acincak duruma düsersin bu sözü bu duruma cok uygun gördüm
Bana soylediniz sanirim bunu... Ben arkadasima yardimci olmaya calistim elimden geleni yaptim artik ona yardimci olamayacagimi dusunuyorum ve onun icin uzuluyorum... acimak fln ne alaka... hatta buraya konu acmamin nedeni de acaba ona yardim etmeye calismaya devam etmeliyim hala diye dusunmekti... ne demek istediginizi tam olarak anlayamadim ama neyse...
dun kendisiyle konustum. konusmanin basinada cok sakindm ona yaptiklarinin en fazla kendisine zarar verdigi baskalarininda onun hakkinda kotu dusundugunu fln anlatmaya calistm o yine terbiyesizlesti baskalari umrumda deil isteyen istedigini dusunsun sende umrmda deilsn fln dedi bende dayanamadm ve yaptgi herseyi yuzune vurdm...ve iliskimi tamamen kestm kizlar...
dun kendisiyle konustum. konusmanin basinada cok sakindm ona yaptiklarinin en fazla kendisine zarar verdigi baskalarininda onun hakkinda kotu dusundugunu fln anlatmaya calistm o yine terbiyesizlesti baskalari umrumda deil isteyen istedigini dusunsun sende umrmda deilsn fln dedi bende dayanamadm ve yaptgi herseyi yuzune vurdm...ve iliskimi tamamen kestm kizlar...
Uzun Bi Arkadaşlık..
Ve Garip Ötesi Davranışlar..
Eğer Arkadaşınıza Herşeye Rağmen Değer Veriyorsanız Bence Sakin Olduğunuz Bi Zamanda Konuşup Profesyonel Yardım Almayı Önerin..
Baktınız Olmuyor Kesersiniz İlişkinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?