How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

ilişkim konusunda çok kararsızım

gorkem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2011
19
0
36
Ankara
bizim erkek arkasmla 5 yıla yakın bir beraberliğimiz var..son bir yıla kadar hergünümz çoook mutlu geçti..sevgilim bana çok düşkün, düşünceli,çok tatlı dilli, beni üzmeyen,fedakar bir erkek oldu hep..her gün görüştük..bana gercekten aşık olduğunu heep hissettirdi,bana her bakışında ta gözlernn içi gülüyordu..herseyi önce bana göre düşünür,öle yapardı..bugüne kadar bensz ne gezmeye gitmeye heves etmiştr, ne bensz tatile falan..işszken bile borca girip beni tatile götrdü ve ödedi snr aylarca takst takst..ilk ilşkisiyim ve herseyi ilk benle yasamk istedgni söledi..çıkmaya basladığımızda kar yağdığında camıma gelip beni karda yürümek için dışarı çıkarmştı zorla mesela,hep hayaliymiş:))..o zmnki işi çok ağır olsa da sevgililer gününde süprz yapp saatlerce gezp,hediye alıp kapıma gelmşti ben unttu die ağlaarken :))böyle sayısz güzellkler yasattı bana..tanıştgmzda öğrencydik,çalışmıyorduk..sonra o bi işe başladı..bende o zaman bi kaybetme korkusu oluştu.acaba iş yerinde biriyle yaknlaşabilr mi? sevgimiz cok büyük ama ya değşirse falan gibi korkulara kapılmştm.çnkü çok mutluydk..iş yerine gittim bi kaç kere, o ortamı görünce ve tanısınca korkularm gecti.ama sevgilim beni ona güvenmemekle sucladı hep, sevgisini küçümsemekle suçladı...gecmşte kısa süreli bi ilişkimde tatsz şeyler yaşamıştm.sevdiğim biri bile değildi ama benm güven duygumu ağır biçimde zedelediğini düşünüorum o olayın.hayatta herseyn bi anda değişebileceğini gördüm hayatta maalesef.mesela 17 yasında annemi kaybettm,sonrasında haytın baska zorluklarını gördüm.ama pes etmedim asla ve hem aşk hayatımı hem de kariyerimi hayal ettiğimden güzel bi noktaya getrdim çok şükür..gel gelelim sevgilim 9 ay önce işsiz kaldı.çalıştığı sırada ben kendisine artk aileler tanıssın dıordum çünkü sevgilim bana daha 6 aylıkken evlenme teklfetti ve ben onun bütün sülalaesiyle tanışıorum 4 senedir..yani onun tarafında zaten evli gibi olduk.o da bnm dayımlarla falan tanısıyor ama babamla tanısmıyordu o zaman.neyse, o babasının sıkıntıları olduğunu fln söyledi ve uygun zamanda konusacağını söyledi babasıyla.ben de sen emin değlmisin yoksa fln dedim.o da saçmalama ne ilgisi var babamı bilmıomusun dedi.ben de babamın artk bana baskı yaptgını anlatmaya çalıştım, o da konusp tarih belirleyeceğini söledi..tam o sıralarda sevgilimi işten attılar.ve bizim planlar suya düştü..sonrasında sevglim bunalıma girdi.kredi borcu fln da vardı.ben calısıorum ve o işsz kaldı.ben elimden gelen her türlü destgi gösterdim maddi manevi.kendisini kalbi için sevdiğimi,bunlarn nasılsa gececeğini hep söyledim..önemli olanın bizim sevgimizn olduğunu,işin naslsa bulunacagını ama zor olanın bizimki gbi bir aşkı bulmak oldugunu söledim..yine mutluydum ama giderek tartsmalarımz arttı.ben tartışma anında hemn çözmek istıorum herseyi..sevgilim ise kaptmak uzatmamak ister..buna sinr oluorum bazen ve aşırı sabrsz olabiliorum..bu süreçteki tartsmalarda cok üzerine gttim bilerek..hep büyüdü tartsmalarımız..bana hiç küfr etmmemişti ama etti bu kavgalarda bikaç kere..üstüne gidip bitirdim,sonra da pişman olup gttim yanına hep..affetti ama ilşkimz cok yıprandı böle böle..nerdeyse her hafta kavga edip bikaç gün küser hale gelmiştik..bir de sevgilimn bütün çocuklk arkadasları mahallede oturuyor ve cıktgmz ilk günden beri her aksam beni bıraktktan sonra yarm saat de olsa onlarla mutlaka görüşür mahalle içinde.ben de bişey demedim hiç zaten, baska yerlere gttiği yok sonucta(arkadslarndan pek hoslanmıorum da, bnm yanmda bile kızlara asılıp kıza bak muhabbeti yapıo bazıları )..tek endişem sevgilim evde sıkılan bir insan,her aksam dısarda olmaya alışmış,yani evin önünde de olsa hava almaya,sigara içmeye her aksm cıkar..gerçi babasıyla tartıstgndan evlernde durmak istemedğini söler hep ama.acaba evlenince de ev haytı sıkar mı onu?gerçi ben renkli bi insanım ve bi erkeği mutlu etmesini ii bildiğimi biliorum.o evlendiğinde ev hayatmzn güzel olacagını sölüor.kuruntu yaptgımı sölüor.biz ilk günden beri hergünümzü birlikte gecirdik.ve bundan büyk keyif aldık.hiç sıkılmadk çünkü kaliteli vakt gecrdik demekki..ama son aylarda coook tartstık ve sevgilim tartsmalardan sonra hep benim hatalarımı görür,kendisinn hatalarını kabul etmez,haklı bulur oldu.tmm benm de hatam var ama..ve beni cezalandrmak için,kabuğuna cekilir,hep adımı benden bekler tartsmalarda..bende bi noktadan sonra bıktım.bi kere de onun bana koşmasını,af dileyip gelmesini bekledm.ona da söyledm.ama aşırı inatcı ve sen hep kuruntularınla beni üzüosun,suçluosun o tip hatalarnda ben asla alttan almam dedi.benim değişmem için kendini çektiğini,küstgünü söledi.tartıştıktan sonra msjlarıma cevap atmaz, aramaz.sonra ben olumlu adım attığım anda yada beni görünce hiçbişi olamamış gbi gülümser dayanamaz.ama ben vazgeçilmezi olduğumu göstermesini bekledim.elbette onun bana geldiği ve adım attgı da oldu ama ben son bir yıldan bahsediyorum.daha doğrusu işsiz kaldığından beri.bazen ayrılsak bile kabul edecek demekki diorum.yani bensiz yapamadığını göstermesini istyorum eskisi gbi.küs olmadığımz zamanlarda yine aynı,iyi hersey.ama bu tavırları acaba artık alışkanlığa mı dönüştü dedirtiyor bana..beni hala ilk günkü gbi sevdiğini sölüor ama bilemıorum sanki heyecanı kalmadı artık.ya da bnm duygularım mı değişti?en son dün kavga ettk yine..sebep şu..sevglm dün sbh aradı beni..işte kalkmş herzmnki gbi aşkım napıosun fln konusuorz..ben işteym..snr bana askm sana bi hbrm var dedi..bende hayrdr dedim..iyimi kötümü die sordum..o da bana göre ii sayılır da sana göre bılmıorum dedi güldü..aksama van'a yola cıkıorum dedi..ben de hayrdr dedm?''babam maclara gtmişti biliosun, hafta sonuna bana da görev yazdrmış ''dedi(bunlar ailecek hakemlik yapıo ek olarak da)..anneni de al gel arabayla demiş babası(babası cok serttir bu arada)...benm bu aralar ev tasıma durumum vardı,bilio bunu..yani tam bu hfta tasncam die bi kesnlik yoktu ama pazar günü ev baktık bilio yani..bu ara ekonomk olark da cok bunaldıgm bi dönemdeym..o destk oluo burda bana bi tek..ev tasıcakken gidiosun öle mi dedim..snr onun gtmeye hevesli sesini duyunca, ne biliim koydu bana..aglamaya basladm telefonda..çnkü daha bi hafta önce istnbula gtmşti maclara,bi hfta kaldı..geleli bi hfta oldu,şimdi gene yok bi hafta..demkki artk benden ayrı kalcagı için üzülmüo eskisi gbi özlemıo demekki..eskiden beni memleketime parası olmasa da bulur arabsyla götrcem die ısrar eder, götürürdü..ama simdi agladım, ev tasıcam ,ailem yanmda yok kim yardm etck bana dedm..babama nasl söliim gelemem van'a die dedi!!bana asıl koyan lafı ise''biz nişanlı deiliz,evli deilz daha ne diim babama ''oldu..ben ailesyle 4 senedr tanısıorum..bize geldiler ailecek,tanısma oldu..ben ona her türlü destk oldum,asla vazgecmedm,beklıorum hala..onu ailem yaptm burda,sgndım..bana şimdi nasl olur da ''biz nişanlı deiliz,evli deilz daha..'' der yaa..sahplenmek için illa evlilik mi sart?hani deli gibi sevıodu beni?bide bana böle konusnca teli kapttm ben,snr üstüne bide kız kardesmi arayp,ablan aglıo telde,kons onunla demş, ona da rezl etti beni ..aynı lafı ona da sölemiş ben babama nasl gelemem derim die..halbuki oraya gtmek istemese bliorumki söler babasına..bilmıorum..son zmnlarda ailesyle de aramz acılmıştı onlarn düşünceszlklerinden dolayı zaten..bende babama anlattm,napym die..oda saglklı bi karar ver yanlş yapmş dedi..gerci ondan önce her türlü kahrımı cekti..herseyime koştu ama..cokk kararszm..dün gtti sanırm anasıyla:)) aradı aksam gtmeden acmadm..facei de dondurdm..düşünmek istıorum..napaym..sizce ailesine ezdirirmi ilerde?bana asık deil mi sizce artk???:( bi de erkk arkadsm hakemlk yapıor demştm..babası da,abisi de..babası sürekli sehr dısında..ben ilerde esimn sehr dısına sık gtmesini istemiorum,yanmda istıorum..bu konuda kafamı cok karstırıo offf:(((

cnm mutlaka sevıyordur senı ..ama işten cıkmak bır erkek ıcın cok zordur sanıırm onun etkısı var ........ayrıca erkek de olsa bazen ınsan babasından cekınebılıyor...bence onunla konusmalısın duzgun bır iş bulması ıcın...sonra emınım hersey yoluna gırecektır...ayrıca bazı seyler zamanla alışkanlıga dönuru tabı hersey ılkgunku gıbı kalmaz.....

cnm mutlaka sevıyordur senı ..ama işten cıkmak bır erkek ıcın cok zordur sanıırm onun etkısı var ........ayrıca erkek de olsa bazen ınsan babasından cekınebılıyor...bence onunla konusmalısın duzgun bır iş bulması ıcın...sonra emınım hersey yoluna gırecektır...ayrıca bazı seyler zamanla alışkanlıga dönuru tabı hersey ılkgunku gıbı kalmaz.....

var bunaldığını biliorum..babsndan ztn cekınıo ama endişem bu yüzden işte..ilerde de bi durum olursa mesela ailesine karsı bnm arkamda durabilcekmi??4 yıl boyunca ilk günkü gbiydi ama :)))sadece son aylardaki atrtsmalardan snr böle oldu:(((cok güzeldi sevgimz..iş arıyor daha doğrusu kadro beklıor..babası brz pasif bu konuda acıkcası..hiç teleşı yok adamn bu konuda sanki..babam da kızıor..ne rahattlk bu böle die..ama sevgimize saygı duydugundan işsz olmasına ragmen kbl etti eve gelmelerini..sevglm bana ağlamıştı, senden baska kmsem yok sen destk oluosun bana die..simdi noldu?unutuldumu yaptklarm??bana dün bnm bi ailem var dedi..bilmıomuyum sanki?bnm yokmu?üstelk ben anneszm ztn bi yanım eksik..o bunları hep biliodu..yeniden eski duyarlı,ask dolu erkek olsun istıorum ve kardesimi aradgı için kızgnm çok..''evli deilz nişanlı deiliz..bnm bi ailem var gidemezmym demş ona da yaaa..ne düşüncekler..beni ne duruma düşürdü..hem tasncağımı bilerek gtti şimdi..aradı acmadm ama gene de arayp tekrar naptn demesi gerekmıo mu siz ce de?ben mi abartıorum gene?

uzun ilişkilerde tabi ilk günki gibi kalmıyor herşey artık alışkanlığa dönüşüyor faaln ama seni sevmiyor anlamına gelmiyor tabikide sseviyordur cnm diğer arkadaşın dediği gibi işten çıkmış ya onun sitresinden dolayı böyle olabilir düzelir zamana bırak hemn kestirip ani kaarar verme

uzun ilişkilerde tabi ilk günki gibi kalmıyor herşey artık alışkanlığa dönüşüyor faaln ama seni sevmiyor anlamına gelmiyor tabikide sseviyordur cnm diğer arkadaşın dediği gibi işten çıkmış ya onun sitresinden dolayı böyle olabilir düzelir zamana bırak hemn kestirip ani kaarar verme

ama sorun da bu işte..ben heyecanın hep yaşamasını isterim..bnm için çok önemli..aşk yaşadkça heyecan btmez çünkü..4 yıl boyunca,hergn görşmemize ragmen hiç bitmemişti heyecan..demkki isteynce oluyorrr...birde ailesinde cok soğudum ben..onlar tansmaya geldkten sonra, bizi de gelin beklerz die evlerine cagrdılar..snra annesi bana dedi baban buraya gelince beklıoruz die..ben de geldgnde erkk arkdsma dedim,babam geldi annen cagrmıştı die..o da annesine söledi..babamı tam on gün beklettiler..ne bi telefon etti annesi bana, hani kus. bakmayn cagıramadık müsait deiliz die ne baska bişey..babası yurt dısına cıkmştı o sırada, snr bi hastalrı vardı evlernde üç gün ama ondan snra hemen davt eder insan..bnm babam kakmış taa nerden gelmiş buraya..hani kız tarafyz bi de biz yaa..üstelk işsz oldgu halde kbl etmiş babam bize tanışmaya gelmelerini..biz kavga ettk, cok gücüme gittgni söledim erkk ark.ma..ondan snra o da annesine kızmış..annesi babasının huyunu bildiği halde adamı arayp sikayet etmiş..babasıyla erkek ark.m tartsmışlar tel.da..snra o da cam cerceve indirmiş bu yüzden..yani bi davet nerelere geldi düşünün!!!

Back