İlişkilerde burçlar önemli midir?

C

cressida

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi cressida
Ya arkadaşlar sizce karşınızdaki kişinin burcu önemli midir? Mesela benim karşıma sürekli oğlak burçları çıkıyor ve astrolojide oğlakla anlaşan en iyi burç görünmeme rağmen (ben boğa burcuyum) oğlaklarla bir türlü anlaşamadım. Bilmiyorum benim karşıma mı öyle çıktı ama, karşıma çıkan oğlak burcu erkekleri acaip pinti, cimri, kararsız, ne düşündüğü belli olmayan, aşırı kıskanç, saplantılı kişilerdi. Mesela karşıma yeni biri çıktığında oğlak burcuysa ya baştan tanımaya çalışmayayım diye reddetmek istiyorum Tabi diğer burçlar için de yorum yapalım. Ama ben anlayamadım ; Bütün oğlaklar aşırı kıskanç mı?? Bütün oğlaklar pinti mi?? fisfisfis

• Konu Sahibi cressida
benim tabıdığım karı koca oğlaklar var.iki burç da oğlak olduğu için mi bilmiyorum çok iyi anlaşıyolar.ama çok da inanmıyorum burçlarla anlaşma konusuna.çünki bi de yükselen ve ayburçları gibi şeyler duydum.hangisine göre yaşadığımızı anlayamadım.mesela ben terazi eşim boğa.6 ekim ve 6 mayıs.hiç bişeyimiz birbirimize benzemez.pek çok konuda anlaşamayız ama aşk ve sevgi başka bişey.ne burçlara ne de başka bişeye uymuyo.umarım sen de ruh eşini bulursun canım.sevgiyle kal

• Konu Sahibi cressida
Benim burçlarla çok alakam yoktur.Zaten yaşamını burçlara göre düzenlemek bana çok mantıksız geliyor.Benim aynı burçta olan ama farklı özeliklere sahip bir çok tanıdığım insan var.Bu burç değil yetişme tarzı ve karakter meselesi diye düşünüyorum.

• Konu Sahibi cressida
Salt güneş burcuna göre karar vermek doğru olmaz. Doğum haritaları çıkarıldıktan sonra detaylı analiz yapılması gerekir. Bu da ancak bir yol gösterici olabilir, şu şu konularda benzersiniz, şu konularda da farklısınız diye. Sonuçta karar sana kalır.
Desem de benim de pek uyuşmadığım defalarca kanıtlanmış olan bir burç vardır :) Kafadan elemek yanlış olur, şans vermek lazım insanlara ama olmazsa da çok uzatmadan bitmesi daha iyi.

• Konu Sahibi cressida
Eğer murtlu olmak istiyorsan bence burçlarına göre değerlendirme insanları.
Uyuşamadığım dediğin insan bakmışsın ki seni dünyanın en mutlu insanı yapıvermiş.

• Konu Sahibi cressida
Eğer murtlu olmak istiyorsan bence burçlarına göre değerlendirme insanları.
Uyuşamadığım dediğin insan bakmışsın ki seni dünyanın en mutlu insanı yapıvermiş.

canım sağol, inaşallah yaaasırnaşık şey

• Konu Sahibi cressida

bu kadar benzerlik olur valla sırnaşık şey benimde hep karşıma cimri ne hissettiği belli olmayan oğlaklar çıkıyor.oğlak burcuyum dediklerinde hemen topukluyorum valla :icecream:

• Konu Sahibi cressida
burçlar tabiki önemli ama mesela senin oğlak burcundan yana zaafın var diye oğlak erkeklerine şans tanımamak olmaz...belki diğer astrolojik açılarınız uyumludur...mesela benim çetinciim de aslan -ki hiç düşünmezdim bi aslanla anlaşabileceğimi- hiçbi şekilde aslan belirtisi yok çocukta...bence sen karşına çıkan erkeklerin detaylı bi horoskopunu çıkart, kimin ne olduğunu daha iyi de anlamış olursun böylece... yerimseniben

• Konu Sahibi cressida
ya bu işler çok karmaşık

aslında insanlar bazı karakteristik özelliklerini gerçekten burçlarından alıyorlar ya da yükselen burçlarından
diğer özelliklerini de çevresinden, yetişme tarzından kazanıyor. Her ne kadar burcu etkili olsa da yetişem tarzı çok önemli. Böylece (bence) bazı insana batan şeyleri en aza indirgenedebilir.

Bu durumda senin burcunda önemli tabi.

Bende burçlara dikkat etmiyorum desem yalan olur. Artık o dereceye geldim ki çevremde bazı burç olanlar çoğunlukta ve yeni birini tanıdığımda artık ne burcudur kestirebiliyorum o dereceye geldim yani :S aslan burçlarını, yayları, kovaları, terazileri çok ziyade seçebiliyorum.

Benim burcumda da aslanlarla çok iyi anlaşabildiğim onların iyi bir eş olduğu yazıyor ama çok kötü bir aslan tecrübem var o yüzden yenilere de çok dikkat ederdim ve aslan burcu birisi karşıma çıktığında herşey aynıydı ya herşey.

Allahtan nişanlım ne zaman doğduğunu bilmiyor yoksa onun burcuna da çok takardım şimdi elimden bişey gelmiyor oturuyorum ama büyük ihtimal yengeç diyorum heehe

• Konu Sahibi cressida
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Son düzenleme:
  • Konu Sahibi cressida
Ben ilişkilerde burçlara inanmıyorum.Nişanlım ikizler burcu ben balık burcuyum.Aşk uyumuna baktığımızda geçinmesi ve anlaşması çok zor görünen bir çift oluyoruz.Ama biz aşkımla çooook iyi anlaşırız.

• Konu Sahibi cressida
dikkat ettimde astroloji hakkında kulaktan dolma bilgileri olanlar inanmıyor genelde...oysaki bi insanın sadece güneş burcu yani asıl burcu dışında ay burcu,yükseleni, diğer gezegenlerin birbirleriyle yaptığı açıları ve daha büssürü şeyi vardır...

mesela bi örnek vereyim...bi terazi bayanıyla oğlak erkeğini ele alalım...normalde terazi ve oğlak anlaşamaz diye yorum yapılır...ama eğer terazi bayanının marsı oğlaktaysa yani beğendiği erkek tipi oğlaksa, oğlak erkeğininde venüsü teraziyse yani beğendiği kız tipi teraziyse bu ilişiki muhtemelen ilk bakışta aşk şeklinde başlar, çok iyi anlaşırlar ve birbirlerinden kopamazlar...

sadece bunlara da bakmamak gerek...daha bir sürü ayrıntısı var bu işin...zaten astrolojiyi çok eski zamanlardan beridir mısırlılar kullanır...adamların bi bildiği var ki önem vermişler ki mısırlıların dünya tarihindeki öneminden boş işlerle de uğraşmadıklarını bilirsiniz...

kısacası inananıp inanmamak size kalmış ama önyargıla yorum yapınca da haksızlık yapmış olunur astrolojiye diyorum... yerimseniben

• Konu Sahibi cressida
Kızlar ya çook teşekkür ederim. Bakalım tanımaya çalışıyorum. Ki ifade ettim de oğlak burcuna karşı ön yargılı olduğumdan. Sırf bu yüzden gözünde -1 miyim dedi çok üzüldüm:bbo: Ben de tüm önyargılarımdan arınmış bir şekilde onu tanımaya çalışıyorum. Bakalım ben de merak ediyorum, gelişmeleri yazarım kuzular. Ama olumsuz bişi olursa, yani daha önceden gördüğüm oğlak burcuna ait olumsuzluklar, o zaman derim artık oğlak burcu mu, aman aman :1shok: Ama çok istiyorum ki tam tersi olsun, her şey çok güzel olsun. O zaman da derim ki sallayın gitsin burçları canımmm şakkıdı

• Konu Sahibi cressida

Canım ya sen anlıyorsun burçlardan astrolojiden :dance:
Sen bana bilgi verirsin dimii :teytey:

• Konu Sahibi cressida

melisciim ziyaretçi mesajın kapalı, o yüzden sen de verdiğim linke gelirsen oradan yardımcı olayım, bu konuyu dağıtmayalım...doğum yerlerlerini de yazarsan çok iyi olur... yerimseniben

• Konu Sahibi cressida
valla ben oğlağım eşim ikizler burçlara kalsa hiç anlaşamıyoruz ama biz gül gibi geçinip gidiyoruz maşallah burçlarla değil kişinin olgunluğu ve kendisine karşı duyduğu sevgi ve saygıya bağlıdır anlaşmak

• Konu Sahibi cressida
İlişkilerde burçlara inanmıyorum benim burcum ikizler sevgilimin kova en iyi anlaşan burçlar ama çooook iyi anlaştığımız tartışılırtatlicadiarzu

• Konu Sahibi cressida
tabii sadece burçlara göre karar vermek olmaz ama burçların etkili olduğunu düşünmeye başladım.
ben boğa burcuyum,bir boğa erkeğiyle görüşüyorum mesela.
onda aynı benim davranışlarımı görüyorum. inatçılığı,kıskançlığı vesaire.
yani kendim neye tepki verecek olursam o şekilde damarına basabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…