C
cressida
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi cressida
Eğer murtlu olmak istiyorsan bence burçlarına göre değerlendirme insanları.
Uyuşamadığım dediğin insan bakmışsın ki seni dünyanın en mutlu insanı yapıvermiş.
Ya arkadaşlar sizce karşınızdaki kişinin burcu önemli midir? Mesela benim karşıma sürekli oğlak burçları çıkıyor ve astrolojide oğlakla anlaşan en iyi burç görünmeme rağmen (ben boğa burcuyum) oğlaklarla bir türlü anlaşamadım. Bilmiyorum benim karşıma mı öyle çıktı ama, karşıma çıkan oğlak burcu erkekleri acaip pinti, cimri, kararsız, ne düşündüğü belli olmayan, aşırı kıskanç, saplantılı kişilerdi. Mesela karşıma yeni biri çıktığında oğlak burcuysa ya baştan tanımaya çalışmayayım diye reddetmek istiyorumTabi diğer burçlar için de yorum yapalım. Ama ben anlayamadım ; Bütün oğlaklar aşırı kıskanç mı?? Bütün oğlaklar pinti mi?? fisfisfis
canım sağol, inaşallah yaaasırnaşık şey
dikkat ettimde astroloji hakkında kulaktan dolma bilgileri olanlar inanmıyor genelde...oysaki bi insanın sadece güneş burcu yani asıl burcu dışında ay burcu,yükseleni, diğer gezegenlerin birbirleriyle yaptığı açıları ve daha büssürü şeyi vardır...
mesela bi örnek vereyim...bi terazi bayanıyla oğlak erkeğini ele alalım...normalde terazi ve oğlak anlaşamaz diye yorum yapılır...ama eğer terazi bayanının marsı oğlaktaysa yani beğendiği erkek tipi oğlaksa, oğlak erkeğininde venüsü teraziyse yani beğendiği kız tipi teraziyse bu ilişiki muhtemelen ilk bakışta aşk şeklinde başlar, çok iyi anlaşırlar ve birbirlerinden kopamazlar...
sadece bunlara da bakmamak gerek...daha bir sürü ayrıntısı var bu işin...zaten astrolojiyi çok eski zamanlardan beridir mısırlılar kullanır...adamların bi bildiği var ki önem vermişler ki mısırlıların dünya tarihindeki öneminden boş işlerle de uğraşmadıklarını bilirsiniz...
kısacası inananıp inanmamak size kalmış ama önyargıla yorum yapınca da haksızlık yapmış olunur astrolojiye diyorum... yerimseniben
Canım ya sen anlıyorsun burçlardan astrolojiden :dance:
Sen bana bilgi verirsin dimii :teytey:
benim cevremde yıllardır gördugum hemen hemen tum balık kadınları ikizler erkeklerıyle evlı canım sizi cekıyorlar bır sekılde bbalık hanım kkişisinin hanımlıgı ve guzellıgı karsısında etkılenen ıkızler erkegı baglanıp kalıyor bu balık kadınına.. olay bu Şeniz ve buyuk bır askla baglanıyorsunuz bırbırınıze.. astrolojı yazmaz ama hep bu denk gelır
boga kadınına da yengec erkegı sıklıkla denk gelır mesela