N niloya_bak Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 28 Ekim 2022 481 692 31 8 Kasım 2022 Konu Sahibi gkulata #41 Esinize oral ogretin. Oyle orgazm olursunuz
G gkulata Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Temmuz 2022 521 741 8 Kasım 2022 Konu Sahibi gkulata #42 niloya_bak .!.: Esinize oral ogretin. Oyle orgazm olursunuz Genişletmek için tıkla... “vajinal orgazm” olmuyorum, oral ile sadece klitoral olabilirim. Benim tek derdim diğer normal kadınlar gibi “vajinal orgazm” yaşayabilmek.
niloya_bak .!.: Esinize oral ogretin. Oyle orgazm olursunuz Genişletmek için tıkla... “vajinal orgazm” olmuyorum, oral ile sadece klitoral olabilirim. Benim tek derdim diğer normal kadınlar gibi “vajinal orgazm” yaşayabilmek.
Kibariyenin Annesi ENTP Kayıtlı Üye 19 Nisan 2019 3.040 8.585 14 Nisan 2023 Konu Sahibi gkulata #43 kayganlaştırıcıyı bırakın. kafanı tamamen boşalt. orgazm olacağım diye kendini şartlama. olaydan eşinle birlikte olmaktan keyif almaya odaklan. bir de eşinin hızlı git gel yapması gerek. erkekler hızlı yoruluyor. doggy ve legs up deneyin
kayganlaştırıcıyı bırakın. kafanı tamamen boşalt. orgazm olacağım diye kendini şartlama. olaydan eşinle birlikte olmaktan keyif almaya odaklan. bir de eşinin hızlı git gel yapması gerek. erkekler hızlı yoruluyor. doggy ve legs up deneyin