• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilişkiden sonra çıkan meni hamileliğe engelmi

mumnes

Nirvana
Kayıtlı Üye
ilişkiden sonra meni dışarı çıktığı halde hamile kalan varmı çok saçma bir sorumu oldu artık insan herşeyi düşünür oldu ondanmıdır, bundanmıdır, şundanmıdır,diye diye kafayı yiyecez..............

kaydirigubbakcemilecanım hamilelik ilişki sırasında meninin vajinaya boşalması ile oluyor ve ilk boşalma sırasında giden gidiyor zaten yoluna ... dışarı çıkan meniler fazlalıklar ...sen hamile kalmak istiyorsan ... ilişkiden sonra dizlerini kırıp bir müddet sırt üstü uzanabilirsin ...kolay gelsin..kaydirigubbakcemile2

bende senin gibi düşünüyodum geri geliyo ben nasıl hamile kalacam diyodum ama öyle oluyomuş...ilişkide sonra hemen kalkma giden gider..i

canım ilişkiden sonra en az 30 dk kalkma ayğa ve ayklarını tavana uzat.bi miktarı geri gelir.ama bişey olmaz gideceği kadar gitmiştir zaten içine

yumurtlama dönemi ise rahim ağzı yumusayarak spermlerin iceri girmesine yardımcı olurmus ama diger tehlikesiz dönemde ise rahim ağzı kapalı oldugundan dısarı akma olayı daha cok olur diye biliyorum
ama tecrübe edilmis ve denenmis bir sey ne kadar yatarsanız yatın ayağınızdan tavana bağlayın eğer stres varsa olmuyor ama rahat stres olmayan bir ortamda hamile kalmak cok daha kolay

canım ben de senin gibi düşünüyordum ve dr sordum
oda dışarı çıkan meni önemli değil zaten içer giden gitmiştir hiç endişe etme demişti
için rahat olsun rabbim ol dese hemen olacak inş hepimizin

allahın işi kızlar ya yatmakla kalkmakla olmuyor bu işler ben kaldıgım geceyide biliyorum we hemen fırlayıp duşa girmiştim boşuna çakılmışım yıllarca yatağa
en önemli etken psikolojii bırakın oluruna silin aklınızdann aklınızdan silmek istemediğiniz anlamına gelmiyor.aksine ona daha çok yaklaşıyosunuzz ...

ilişkiden sonra meni dışarı çıktığı halde hamile kalan varmı çok saçma bir sorumu oldu artık insan herşeyi düşünür oldu ondanmıdır, bundanmıdır, şundanmıdır,diye diye kafayı yiyecez..............

Niye kalınmasın ki ben ilşkiden sonra hiç yattığımı hatırlamıyorum yani öylece yatamıyorum ve iki kez hamile kaldım canım...

hayatım dışarı çıkan meni deyince...zaten meninin bir kısmı her seferinde dışarı çıkar.hamile kalmana bir engel değil bu.Stresli olduğunda inanki o ay hamile kalma şansın azalır.
Bunu okuyunca H.dümenin gazetede yazısı aklıma geldi ,biri soruyor eşimden ilişki sonrası spermler dışarı akıyor.Hocada içeride bir çanak yok oğlum bunların toplanması için tabii ki dışarı çıkacak yazmıştı çok gülmüştüm.

yakında bel fıtıgı olcaz öleee belde yastık bu nasıl iş ya milletin üstüne ceket atıyorlar hamile kalıyor bizde takvime bakıp bakıp gün saymaktan şaşı olcaz

süper konu açmışsın valla bende çok kafama takıyordum ama kızlar benimki öle böyle değil duşta alsam yatsamda ertesi günde devam ediyor çıkmaya mantıklı sizce böyle olan varmI??

arkadaşım bu sorun bende de var ama bazen hiç çıkmıyor bazen de çok çıkıyor dediğin gb ertesi gün bile geldiği oluyor...

benimde aynısı oluyor ertesi gün bile gelmeye devam ediyor benim bir arkadaşım bana şunu demişti: ilişkiden sonra hep meni gelirdi bir gün ilişkiye girdiklerinde hiç gelmemiş ve o ay hamile kaldığını söylemişti bende o yüzden sizlere sordum acaba doğrumudur diye......

bende hamile kalmaktan korkanlardanım çalışıyorum eşimin askerlği var gerçi çekmeyle korunuyoruz az bişe çamşırıma değse hamile kalırmıyım sizce

ya kızlar bendede ertesi gün bile geri geldiği oluyo sırt üstüde yatıyorum ama üç aydır deniyoruz bakalım daha yok bişey nolcak bilmiyorum napsak acaba:uhm:

:) gerçekten ben de çok güldüm arkadaşlar h.. dümenin yazısına. bu konu beni de kasıyodu aktı mı çıktı mı.... ama düşününce hamile olmak istemeyenler nasıl kazayla hamile kalıyor sa? yani biz ne yapsak boş olacağı varsa olacak ayakları da diksek amuda da kalksak 2 aydır olmadı:) ben de takmayacağım artık hiç de kasmamaya karar verdim psikolojim bozuldu valla. adete yakın aynadan çok çamaşırıma bakıyorum :).... hayırlısı neyse o olsun....biz bebişimizi istedik o da bizi isteyince gelecek ınşallah..........

kızlar katılıyorum size bende buay 5sene sonra karar aldım takmamaya çalışacağım nasıl olacaksa deniyeceğim bizim ençok sitresten olmuyor kadın ayda 1veya 2kere eşiyle birlikte oluyor hamile biz ayın 30zunu geçirmiyoruz pos allah yardımcımız olsun heeeee buarada burda ki arkadaştan duymuştum kur anikerimde meyrem suresi var 41 gün okunacak bittikten sonra 3gün oruç tutulacak ben başladım 12 gün okumuştum hastalandım hastalanınca bırakılmayacak mış benokutamadım şimdi tekrar başladım sizde okuyun kuran bilmiyen türkçesini okuya biliyormuş kadın 3arkadaşıyla beraber başlamışlar hamile kalmışlar insan okuyunca rahatlıyor

Back
X