İliskiden sonra akıntı

Askpempe

Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
25
9
Merhabalar. Benim her iliskiden sonra akintim oluyor yogurt kivamindan daha kati kokusuz. Esimin penisi bembryaz oluyor. Nerdeyse bi avuc asiri kati bi beyazlik neden olabilir ?

Merhabalar. Benim her iliskiden sonra akintim oluyor yogurt kivamindan daha kati kokusuz. Esimin penisi bembryaz oluyor. Nerdeyse bi avuc asiri kati bi beyazlik neden olabilir ?
eşiniz içeri boşalıyorsa sizin ilişki sırasındaki ıslaklığınızla eşiinizin spermi birleştiği için öyle oluyordur

diger ihtimal; cok utopik olarak sayisi cok az olan, gercekten bosalabilen kadinlarda olan bosalmadir belki ?
bir arkadasimdan duydum,
biz sadece orgazm oluyoruz, ama bosalabilenler de varmis.

diger ihtimal; cok utopik olarak sayisi cok az olan, gercekten bosalabilen kadinlarda olan bosalmadir belki ?
bir arkadasimdan duydum,
biz sadece orgazm oluyoruz, ama bosalabilenler de varmis.
Hayir bende ic bosalma yasayamayanlardanim. İlk iliskki sirasinda esimin penisi hemen bembeyaz oluyor yani ilk girmede bosalamamki zaten

Rahimde kaşıntı falan varmı eğer var ise mantar olduğu için böyle bir durumla karşılaşıyorsunuz

Canim benimde oyleydi benim vajinal mantarim var ondan oluyor kati kokusuz ve cok oluyor sizinde mantariniz carsa ondan olabilir

Enfeksiyon veya bakteriden kaynaklidir. Ben şuan tedavi oluyorum gerçi pek işe yaradigida soylenemez ya . Arastir ve iyi bir doktora görün. Ilac kullanimin bittikten sonra sogan suyuda icebilirsin . Veya maydanoz iyi geliyormus diye duydum.

Evet eneksiyonum var cunku cok sık sistist oluyorum

mantarların çok çeşidi var, beyaz kokusuz olması mantar olmadığı anlamına gelmez. doktora gidip test yaptırmalısın, hatta eşin de taşıyıcı olmuş olabilir senden dolayı belki onunda tedaviye katılması gerekebilir. çünkü senin tedavin bitse dahi bu sefer ondan sana bulaşma olasılığı oluyor tekrar. tedavisi olan birşey sonuçta korkmana hiç gerek yok.

Merhaba Ben Geçen seneden Gazi üniversitesi Tıp mezunuyum TUS sınavıyla jinekoloji alanında uzmanlaşmaya karar verdim ve uzmanım bir süre tanınabilmek ve kendime tecrübe edinmek adına ücretsiz hanımlara yardım ediyorum sorularını hem yorumlardan hemde çekinen yazamayanlar için özel mesaj kutumdan yanıtlayacağım herkesi yazmaya davet ediyorum
Saygılarımla ..

candıda turu mantardır. bendede ara ara oluyor goruntusu hıc hos degıl , hemen bır jınekologa gıdıp smear yaptırın kesın sonucu anlamak ıcın yanı mantarın cesıdını sonrada ılaçlarınızı kullanın..

benımde her ılıskıden sonra sıvı acık sarı bazen seffaf asırı akıntım oluyor ıslaklık gıbı normal akıntımdan cok bır ıkı gun suruyor bu normal mı korunmuyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…