İlişkiden önce tuvalet

Geç boşalma kadar masumane bır erkek problemı olabılır mı ya
Ya benım gıbı neredeyse gırmeden bosalsa daha mı ıyı kardes

Geç boşalma kadar masumane bır erkek problemı olabılır mı ya
Ya benım gıbı neredeyse gırmeden bosalsa daha mı ıyı kardes
Erken boşalmada iyi değil amaaaa geç boşalma da bir süre sonra kadını farklı şeyler düşünmeye itiyor. " Acaba hiç keyif almiyor mu neden bosalamiyor bu adam " gibi

Acaba eşiniz geciktirici krem yada tabletmi alıyor?
tuvalete giriyor ama geciktirici kremin etkisini göstermesi için orada 10 dakikanın dolmasını bekliyor olabilir mi? Zaten geç boşaltıyor da diyorsunuz.

Acaba eşiniz geciktirici krem yada tabletmi alıyor?
tuvalete giriyor ama geciktirici kremin etkisini göstermesi için orada 10 dakikanın dolmasını bekliyor olabilir mi? Zaten geç boşaltıyor da diyorsunuz.
Bugün kremlerini ürünlerini her şeyini bilirim evi ben çekip cevirdigim için aklımdaki tek düşünce kendini gaza getirmesi bir şeyler izleyip. Eğer sizi dediğiniz gibiyse hiç istemem böyle bir şey

Bence böyle bir şey olabilir. Büyük ihtiyacını gidermiyorsa o kadar dakika kalması garip her akşam böyleyse sıkıntı yok da sadece seksten önceyse düşündüğün gibidir. Ya bi de hiç hijyenik olmayan yere telefon sokulur mu ya ben evde telle wc ye girilmesini yasakladım eşime evliliğimizin başında o yüzden giremiyor.

Ya bi de hiç hijyenik olmayan yere telefon sokulur mu ya ben evde telle wc ye girilmesini yasakladım
Günlük 2-3 kere tuvalet temizliğini yaparsan inanın telefonunuzu rahatlıkla sokabilirsiniz Ben ve eşim yıllardır telefonla wc girdik, hala birşey olmadı sağlıklıyız

Tuvalette bosalip ikinci icin hevesli olmaz diye dusunuyorum ben ama bilemiyorum tabi.
Siz uzun suruyor demişsiniz. Belki uzun surecegi için onden wc ihtiyacini gideriyordur

normalde tuvalete girince fazla kalan biri mi ?

acıkcası bende her zaman ilişki yaşamadan önce çişe giderim , şuan ilk defa bu huyumu sorguladım.....

Belki temizligine onem veren biri.dis fircaliyor temizlik isini yapiyor olabilir. Gercekten tuvalet ihtiyacini gideriyor olabilir ama bunu direkt sormalisiniz. Sonucta bu soru kafanizi kemiriyor bunda birsey yok ki sormamaniz icin

Ya bunu hiç düşünmedim bende bakcam eşim tuvalete girince kaç dk kalıyor bi bakayım harbiden merak ettim asla dikkat etmemişim şuan farkettim
Benimkide öyle, neden çok kalıyorlar acaba. Bide ben uzun kalınca ne yapıyosun o kadar orda diyor. Bende sen uzun kalınca sana soran yok sen niye soruyorsun tuvalette ne yapılır ki töbe töbe

Öğrenebildiniz mı sonuç ne oldu ?? Ben olsam 10 dk sonra yanlışlıkla kapıyı açmış gib yapardım ay pardon der kapatırdım sonuçta uzun bi vakit unutabilirsin

Büyük ihtimalle tuvaletini yapıyordur. Geç boşalma problemi varsa kendisini sıkmamak ve daha rahat olmak açısından diye düşünüyorum böylece daha konsantre oluyor olabilir. Ama, ihtimaller çok geniş ahahah.

En iyisi merak ettiğinizi söyleyin. Israrcı olmazsanız karıştığınızı düşünmeyecektir.

Kız bebek bezi alırken ve erkek bebek bezi alırken bile farkediyor ya ben o yüzden öyle düşündüm .. Gerçi bebeğim yok benim hiç ama çok video izliyorum ordan biliyorum pipi temizlemesi daha kolay
Neden bebek bezi değiştirme videoları izliyorsun ve nasıl oluyor da bu videolarda çocukların özel bölgeleri teşhir ediliyor?

Neden bebek bezi değiştirme videoları izliyorsun ve nasıl oluyor da bu videolarda çocukların özel bölgeleri teşhir ediliyor?
Ufff gerçekten sıkıldım artık söylenen her sözün altından başka başka şeyler çıkarılmasından.. Bilmem kaç gün geçmiş üstünden şakalaşmışız olmuş bitmiş geçmiş yani.. Sapığım ben ondan izliyorum.. İzlediğim videolarda da açık açık gösteriyorlar bebeklerin genital organlarını.. Anneleri veriyor bunlara bebeklerini benim oğlumun ya da kızının bezini Kamera karşısında alabilirsiniz diye izin veriyor.. Bu mu yani sizce?? İlla söylenen her sözün altında olmayan şeyler çıkarılacak ve mutlaka duyar kasılacak çünkü şart bu... Şaka gibisiniz yaa bazen anlayamıyorum ..

Çok merak ettiniz o halde gidereyim bari merakınızı.. 7 aylık hamileyim kız bebek bekliyorum..E malum hiç bebek bakmadık Bakımı ile bilgiler gerekli ya hani.. İzlediğim videolarda da oyuncak bebek kullanılıyor kimse kimsenin çocuğunu teşhir etmiyor yani millet bu işi profesyonel yapıyor merak etmeyin bir tek siz değilsiniz hele ki kadınlar bu konularda çok titiz.. Herkes biliyor neye bakıp neye bakmaması gerektiğini ve çocuğunu korumasını falan .. Bizde sapık değiliz herkesde teşhirci değil belli ki bu mevzu ilgi alanınıza girmemiş bilginiz olmadığı için uzun açıklama gereği hissettim..yoksa bu ima ve üslubunuza karşılık kocaman bir "sanane" yazardım size...

Ben ne seni tanırım, ne insanların niyetlerini okuyabilirim. Dolayısıyla neyi ne kadar izlediğinizi de bilemem, bilmek de istemem. Ben İma etmedim, sormak istediğimi açıkça sordum. Bu ilk muhattaplığım, başkalarıyla olan sıkıntılarınızı “her sözünüzün altından bir şey çıkarılmasını” vs ben bilemem. Sıklıkla yanlış anlaşıldığınızı düşünüyorsanız kendinizi ifade etme eksikliğiniz vardır.
Dışarıdan birinin gözüyle alıntıladığım yeri tekrar tekrar okumanızı tavsiye ederim, bebek bekleyen biri olan sizde de merak oluşturacağını düşünüyorum.
Ayrıca üslup her şeydir, nasıl oluşturduğunuz kişiliğinizi yansıtır.

Evet bencede öyle o yüzden üsluba dikkat edin derim ben.. Ayrıca ben şahsıma yönelik söylemedim ki bu söylediğimi.. Başkalarına yapılınca da bu durumdan hoşlanmıyorum bir konuya bakıyorum bin tane alakasız şey yazılmış oluyor.. Yani ben genel olarak hoşlanmıyorum bu durumdan kim ne derse olmayan şeyleri bir yerlerden cımbızlayıp konuyu olmayacak yerlere getirmek, söylenmemiş şeyleri ima etmek falan .. Yani gereksiz bunlar..

neyi ne kadar izlediğimi bilmek istemiyorsanız o halde sizi hiç ilgilendirmeyen iki kişinin arasında gülüp geçilmiş bir mevzuyu üstelik konu ile alakasız bir mevzuyu şimdi çıkarıp bana neden sordunuz ki?? Üstelik "Neden bebek bezi değiştirme videoları izliyorsun" dedikten sonra da ayrı bi enteresan oldu dediğiniz.. Neyi izlersem izlerim o halde öyle değil mi?? Neyse merakınızı giderdiğimi düşünüyorum en azından.. Alıntılamış olduğunuz yeri de ben yazdım tekrar okumama gerek yok normal bir gözle baktığımda altında ben sapkınlık ya da teşhircilik gibi bir anlam çıkaramadımyok yani her yerden bakıyorum böyle bir anlam çıkmıyor.. Bunun için beni tanımanıza gerek yoktu aslında..
Ama tabi herkesin bakış açısı, düşüncesi farklı.. Birşey diyemem.. Zaten merakınızı gidermek adına açıklama yaptım rahatladınız umarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…