-
- Konu Sahibi Ahkalbimsenden
Eşim bana kızardı telefonla giriyorum diyeO değilde tuvalette kısa kalan erkek mi var.
Valla benim tanıdığım hepsi böyle.Ya bunu hiç düşünmedimbende bakcam eşim tuvalete girince kaç dk kalıyor bi bakayım harbiden merak ettim asla dikkat etmemişim şuan farkettim
Ben de kızarım. Bence telefon olmasa daha çabuk çıkılacak.Eşim bana kızardı telefonla giriyorum diyeŞimdi kendisi çıkmıyor elinde telefon beni delirtiyor
Aynen yani ben bıraktım o daha yeni başladı. Zaten benim kocam 35 yaşında. 30 senesi buyuk konuşarak geçti. 5 seneside konuştuğunu yutarak geçiyorBen de kızarım. Bence telefon olmasa daha çabuk çıkılacak.
Bir de ben bu konuda yağmura çok katılıyorum.Eşinde belki bunu uyguluyordur.
23 geçe wc girdi bakalım ne zaman çıkacakYa bunu hiç düşünmedimbende bakcam eşim tuvalete girince kaç dk kalıyor bi bakayım harbiden merak ettim asla dikkat etmemişim şuan farkettim
Öyleyse eğer çok sinir olurum çünkü iki dk sonra benle yakinlasinca az önceki izledikleri gözünün önünden geçmez miBir de ben bu konuda yağmura çok katılıyorum.
Sanmam erkek beyni o kadar uzun süre birşeyi aklında tutamazÖyleyse eğer çok sinir olurum çünkü iki dk sonra benle yakinlasinca az önceki izledikleri gözünün önünden geçmez mi
Valla zaten geç boşalma sorunu var şeysi bana tuhaf geliyo hileli geliyo. Ya da gitgeller arasında 10-20 saniye filan var diye dilan düşünüyuorum. Böyle şeylerde yerel ortalamalar var diye düşünüyorum ve ülkemizinki de belli.Öyleyse eğer çok sinir olurum çünkü iki dk sonra benle yakinlasinca az önceki izledikleri gözünün önünden geçmez mi
Buram buram sakatat koktu burası ahahahaŞu adamlara nasıl çişteyken de huzur vermiyorlar. Bende her ilişki öncesi muhakkak tuvalete girer çıkmam.
Kaka,çiş bastırmasın diye, çünkü rahatladığımda mesane ve bayırsaklarımda bir rahatlama hissediyorum salmamak için öncesinde hazırlık yapıyorum. Ne yani???
Yok yok bir zamanlar hatta bırakıyorduk olmuyor diye yani bosalamiyordu. Bu aralar biraz çözdük bunu ama aşırı islakliktan dolayı oluşan bir genişleme ve beraberinde getirdiği hissizlik olarak yorumladım bu olayı ilişkimizdeValla zaten geç boşalma sorunu var şeysi bana tuhaf geliyo hileli geliyo. Ya da gitgeller arasında 10-20 saniye filan var diye dilan düşünüyuorum. Böyle şeylerde yerel ortalamalar var diye düşünüyorum ve ülkemizinki de belli.
Her zaman kaka yapmıyorum len .dddd ne sen yapmıyor musun sanki pambık pirensesBuram buram sakatat koktu burası ahahaha
Dur bakalım benimki nasıl.. Halbuki onların işi bizden daha kolay gibi sankiValla benim tanıdığım hepsi böyle.
Öylece erekte iken mi bıarakıyordunuz?Yok yok bir zamanlar hatta bırakıyorduk olmuyor diye yani bosalamiyordu. Bu aralar biraz çözdük bunu ama aşırı islakliktan dolayı oluşan bir genişleme ve beraberinde getirdiği hissizlik olarak yorumladım bu olayı ilişkimizde
Çıktı mı???? 12 dk olmuş23 geçe wc girdi bakalım ne zaman çıkacak
Neden daha kolay olsun ki?Dur bakalım benimki nasıl.. Halbuki onların işi bizden daha kolay gibi sankiniye çok kalıyorlar ki acep
E bu da mantıklı yani.. Doğru söze ne hacetŞu adamlara nasıl çişteyken de huzur vermiyorlar. Bende her ilişki öncesi muhakkak tuvalete girer çıkmam.
Kaka,çiş bastırmasın diye, çünkü rahatladığımda mesane ve bayırsaklarımda bir rahatlama hissediyorum salmamak için öncesinde hazırlık yapıyorum. Ne yani???
E çiş organı temizlik konusunda bizler daha titiz davranmak zorundayız hemde onların ki ele daha kolay geliyor temizlemesi de kolay olur bazen oturmadan bile çiş yaptıkları oluyor falan ya o manada haniNeden daha kolay olsun ki?