merhabalar, ben ilişkiden önce korunmayı benim için mümkün olan her şekilde sağlamak istiyorum,araştırma yaptım ama aklımda takılan sorular var, yardımcı olabilirseniz sevinirim :26:
1. prezervatifin delik olmadığından emin olmak için içine biraz su doldurup test etmek sonra silmek doğru mudur? internette bir kaynakta su testi diye bir şeyin olduğunu ama prezervatifin kendi kayganlığını azaltacağını okudum, bu sefer patlama riski olacak, hava üfleyerek kontrol etme yöntemi kesin sonuç verir mi sizce? :18:
2. takvim yöntemiyle korunmada en güvenli zaman adetin başladığı günden sonraki 10 gün anladığım kadarıyla?
3.bir kaza olursa ertesi gün hapını eczaneden reçetesiz her yaş alabiliyor mu?
ve kadın üstte olduğu zaman hamilelik riskinin azaldığını duydum, doğru mu bilmiyorum başka önerileriniz varsa paylaşırsanız çok mutlu olurum
ya kusura bakma da evli deilsin sanırım biz çocuk sahibi olabilmek için nelere katlanıyoruz okuyunca gerçekten üzüldüm yaşın da küçük galiba sonra çokkk pişman olursun çevremde çok kötü örnekler var kendini eşine saklamak çok mu zor
Cinsel ilişkide korunma sadece hamile kalmamak için değil, sağlık için de önemli ilk önce bunu hatırlatmak isterim. Prezervatifi kontrol etme yöntemlerini bilemem ama çevremde takvim yöntemiyle korunup istenmeyen sonuçlar yaşayan insanlar oldu. Ayrıca ilişki esnasında duruşun da senin korunmanı sağlamaz. Bu yöntemleri aklından tamamen çıkar.
aynen mıllet cocuk ıcın can atıyo sen prezervatıf derdıne dusmusun evlı degılmısın gıt kadın doguma doktorla gorus korunma yontemmlerını valla allah buyuktur o sekıldede olursa olur bebegınn
biz yeni evliyiz ve bu işlerde tecrübem olmadığı için soruyorum, teşekkür ederim çok doğru konuştunuz yani isteyen çocuk yapar isteyen yapmaz, neden bu kadar sert çıkıldı anlamadım ayrıca korunmak arkadaşın söylediği gibi sadece bebekten korunmak için değil, ilaveten sağlık içindir konuyu açtığıma pişman oldum vallahi
Cinsel ilişkide korunma sadece hamile kalmamak için değil, sağlık için de önemli ilk önce bunu hatırlatmak isterim. Prezervatifi kontrol etme yöntemlerini bilemem ama çevremde takvim yöntemiyle korunup istenmeyen sonuçlar yaşayan insanlar oldu. Ayrıca ilişki esnasında duruşun da senin korunmanı sağlamaz. Bu yöntemleri aklından tamamen çıkar.