• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden kaç gün sonra test yapılmalı?

Yavuz24

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2020
22
14
3
27
Arkadaşlar merhaba bebek düşünüyoruz. 8 gün önce ilk korunması ilişkimi yaşadım sonrasında yine oldu birkaç kez. Yarın 9. Gün test yapsam evde daha erken mi? Ne zaman test yapmalıyım? Kasıklarımda ağrı ve batmalar oluyor ve çok halsizim bilmiyorum psikolojik mi ama adetime daha 15 gün var adet belirtisi de olamaz kafam çok karışık lütfen yardım edin 🙏🏻

9. Gün idrar testi için çok erken. O günde daha yeni kana geçiyor oluyor. Adetinize 3-4 gün kala idrar testi yapin

evet cok erken.
adetinin gecikmesini bekle bence..ve kendine bunu asla stres yapma..yoksa psikolojik yanilmalar cok yaşıyorsun.

Adetinizr 15 gun varsa bugun yarin yumurtlama gununuzdur, degerlendirin.
Cunku Yumurtlama gununden 12-18 genelde 14 gun sonra adet olunur

Arkadaşlar merhaba bebek düşünüyoruz. 8 gün önce ilk korunması ilişkimi yaşadım sonrasında yine oldu birkaç kez. Yarın 9. Gün test yapsam evde daha erken mi? Ne zaman test yapmalıyım? Kasıklarımda ağrı ve batmalar oluyor ve çok halsizim bilmiyorum psikolojik mi ama adetime daha 15 gün var adet belirtisi de olamaz kafam çok karışık lütfen yardım edin 🙏🏻
Tavsiyem sabırlı olman Yönünde. Negatifi görmek modunu düşürebilir. Neticede bebiş varsa zaten kendini göaterecektir. Bat gününe kadar değerlendirmelere devam et. Odaklanma.

Back