İlişkiden kaç gün sonra kanda tahlil sonucu net çıkar.

Tatlicadi2144

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mart 2019
40
4
32
Arkadaşlar ilişkinin ilk günü ertesi gün hapı içtim bir hafta sonra kanamam oldu ve bes gün sürdü anlamadım bişey bugün ilişkinin ikinci haftası ve kan verdim sonuç pazartesi çıkacak iki hafta sonrası çıkan sonuç doğruluk payı olur deilmi

Özel olunca da yansıyor e nebiza iki haftada çıkar

• Beğen
Reactions: Jou
Valla canım onu bilmiyorum da peki sence ilişkinin üzerinden iki hafta geçmişse belli olur mu sonuç
Valla benim ki adetim geçti üzerinden 10gün geçti gittim doktora belli olmadı ve doktor o zaman ilaç vermişti adet sökülmesi için sonra 2hafta sonrasında belli belirtiler vardı tekrar test yaptım belli oldu

Valla benim ki adetim geçti üzerinden 10gün geçti gittim doktora belli olmadı ve doktor o zaman ilaç vermişti adet sökülmesi için sonra 2hafta sonrasında belli belirtiler vardı tekrar test yaptım belli oldu
Adet söktürücü düşük riski yaratıyor ictiysen nasıl sorun yaratmadı ki ve iki hafta geçmişse bence olur diyolar ilişkinin üzerinden iki hafta geçmişse sence kanda cikmazmi ...ya ben istemiyom zaten istemediğin için tedirginim

Özel olunca da yansıyor e n
Adet söktürücü düşük riski yaratıyor ictiysen nasıl sorun yaratmadı ki ve iki hafta geçmişse bence olur diyolar ilişkinin üzerinden iki hafta geçmişse sence kanda cikmazmi ...ya ben istemiyom zaten istemediğin için tedirginim
Ya o kadar delirdim ki bide ben ertesi gün hapı kullandım ilişkiden üç saat sonra falan artı bir hafta sonra kanama da yaşadım üç dört gün bende çözemedim neler oluyo kasik ağrım da hala var
ebiza iki haftada çık

Allah'a şükür bir şey olmadı. Hmm beklemekten başka çareniz yok gibi görünüyor şuan için

X