Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Programlar var onlardan indirebilirsin ben şuan öyle yapıyorum ilişkiye girmen gereken günleri maviyle gösteriyo yumurtlama günündeee koyu mavi oluyo bende çok istiyorum bir bebeğim olsun Allah hepimize nasip etsin inşaallah
ovulasyon testi alabilirsin internetten. doktora gidip bi tahlillerini yaptırmanda fayda var bence. nomalde adet döngünün ortasındaki günlerde yumurtlama oluyo ama dediğin gibi bazı dönemlerde erken geç de olabiliyor. bi tavsiye daha hemen bebiş olmayabiliyo, her ay bu ay oldu mu olcak mı diye düşünmemeye çalış. "kelin ilacı olsa kendi başına sürer" :)
Tskler canım eczanedeki ovulosyon testleri doğru sonuç veririm acaba sen kullandım mi? Ben yaz başı doktora gitmiştim normal gözüküyor hersey demişti doktor ama bakalım insan çalışmalara başlayınca hemen olsun istiyor İşte bende çok zaman kaybetmek istemiyorum
merhabalar kızlar benimde bir sorum olcak bizde bebiş çalışmalarındayız:) hangi sıklıklarda yapmak doğru sizce adet bittikten 5 gün sonramı başlanmalı yoksa hemen bitince olurmu birde yumurtlama dönemimi nasıl bilcem yardımcı olurmusunuz:)
Cnm bnimde gecen ay olmadibu ay tekrar deniyoruz adetin bittikten sonra 1 ay gun asiri iliskiye grin hatta biz bu ay yumurtlama gunlerinde her gun iliski yapiyoruz neolur ne olmaz dye