- 11 Eylül 2011
- 1.833
- 4.145
İşte aradığım mesaj :)) tebrik ederim Allah bağışlasın evlatlarınızı :) bende oğluma ilk ay da hamile kalmış ve hissiyatlarıma güvenerek 9-10 gun önce erken öğrenmiştim ve aile hekimimiz çok şaşırmıştı öğrendikten bi kaç gün sonra kan verdiğim de sonucum 74 cıkmıştı bi kaç gün öncesini sayarsak hemen hemen yine 20-30 larda bir değerdi :) ve aynı şekilde dediğiniz gibi ben de bu ay aynı şeyleri yaşıyorum yumurtlama günümden iki gün sonra göğüs hassasiyeti başlamış olup bugün itibariyle 5gün geçti ve karın kasık bel ağrıları bazı anlarda zorluyor diyebilirim. dün yani 11 gün kala erken gebelik testi yaptım ama emin olamadığım bi hayalet görüntü ile karşılaştım, yarın tekrar test yapmayı düşünüyorum ve bu arada da yaşadığım her belirtiyi gün gün kaydediyorum :) hakkımızda hayırlısı olsun :)
aradığım konu :)
ben de kendime "psikolojiiiik" deyip duruyorum ama googleda aramaktan geri kalmıyordum.
3 aydır bebek için uğraşıyorum, geçen hafta çatlatma iğnesi oldum, kasıklarımda ara ara gelen bi ağrı var. bir de bu gün gözümü açamıyorum, ölüyorum uykudan, sanki günlerdir uyumamışım. Eşim psikolojik diyor, ben de öyle diyorum ama işte "ya gerçekse" düşüncesi de hep aklımda :)