- 3 Eylül 2013
- 422
- 198
- 123
- Konu Sahibi zeybeydelrey
-
Banada dua eder misin bende hamile olduğumu öğreneyim tez vakitte sağlıklaEvet kizlar 1 agustos esimle ilk kez korunmasiz beraber olduk belirtilere dayanamayip test yaptim cok erken oldugunu biliyorum ama dayanamadim dun aksam yaptigim negatifti. Bu sabah ilk idrarla yaptim ve bes dk icinde silik cizgi cikti dun adet gunumdu olmadim saglik ocagina test verdim ogleden sonrnra sonuc cikacak eger test dogruysa iliskiden tam 8 gun sonra idrar tahlili dogru cikmis olacak benim gibi merak edenler icin yazdim
Bu arada hangi marka testle yaptın acabaBanada dua eder misin bende hamile olduğumu öğreneyim tez vakitte sağlıkla
canim.merak ettim sonuc neGercekte daha belli olutor fotoda net cikmado
buyuk ihtimalle geblikdir.gozunuz aydinBenim de adetime 4gün var böyle çıktı şuannnn
3tl lik test valla daha dört gün var pek insanamadım bi test daha yapıcam birazdanbuyuk ihtimalle geblikdir.gozunuz aydin
Benimki de mi yanlıs acaba benim kadar mı silikti üff o his cok kötü umutlanınca yaaHamile degilim kizlar test yanlismis
Bende böyle bir hafta kala öğrenmiştim hamilesin canimBenim de adetime 4gün var böyle çıktı şuannnn
bence siz hamilesiniz.Benimki de mi yanlıs acaba benim kadar mı silikti üff o his cok kötü umutlanınca yaa
bence siz hamilesiniz.
Bende böyle bir hafta kala öğrenmiştim hamilesin canim
Regli ne 4 gün kala bu kadar bile gözükmesi bile çok rastlanır değil. Ben hamile olduğunu düşünüyorum. Erken döllenme olabilir. Hayırlısı olsun inşallahBugün de farklı markayla test yaptın yine aynı siliklikte 3gün kaldı adetime bakalım
Yaa dimi ben de ondan ümitlendim bi de 3-4 farklı marka denedim hepsinde silik cıkıyooRegli ne 4 gün kala bu kadar bile gözükmesi bile çok rastlanır değil. Ben hamile olduğunu düşünüyorum. Erken döllenme olabilir. Hayırlısı olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?