Iliskiden 8 gun sonra silik cizgi

zeybeydelrey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2013
422
198
123
Evet kizlar 1 agustos esimle ilk kez korunmasiz beraber olduk belirtilere dayanamayip test yaptim cok erken oldugunu biliyorum ama dayanamadim dun aksam yaptigim negatifti. Bu sabah ilk idrarla yaptim ve bes dk icinde silik cizgi cikti dun adet gunumdu olmadim saglik ocagina test verdim ogleden sonrnra sonuc cikacak eger test dogruysa iliskiden tam 8 gun sonra idrar tahlili dogru cikmis olacak benim gibi merak edenler icin yazdim

Banada dua eder misin bende hamile olduğumu öğreneyim tez vakitte sağlıkla

Tabiki ederim canim allah tez zamnda isteen herkese oncelikle sana nasip etsin insallah miratecth ile yaptim ya cok sasirdim yumurtlama donemim degildi mucize oldu allah herkese gonlunden gecen mucizeyi yasatsinnn

Benim de adetime 4gün var böyle çıktı şuannnn

Eklentiler

• IMG_8427.JPG
    55,6 KB · Görüntüleme: 1.906
Regli ne 4 gün kala bu kadar bile gözükmesi bile çok rastlanır değil. Ben hamile olduğunu düşünüyorum. Erken döllenme olabilir. Hayırlısı olsun inşallah
Yaa dimi ben de ondan ümitlendim bi de 3-4 farklı marka denedim hepsinde silik cıkıyoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…