Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yerleşme kanaması dediğiniz rahim duvarına tutunmaysa o da döllenmeden 8 gün sonra olmuyor muydu? Eğer doğru hatırlıyorsam vücutta o kadar süre sperm mi kalır?
Tutunduktan sonra da arada kanama oluyorsa bilemem. Histoloji ve embriyoloji bilgim bu kadar
Yerleşme kanaması dediğiniz rahim duvarına tutunmaysa o da döllenmeden 8 gün sonra olmuyor muydu? Eğer doğru hatırlıyorsam vücutta o kadar süre sperm mi kalır?
Tutunduktan sonra da arada kanama oluyorsa bilemem. Histoloji ve embriyoloji bilgim bu kadar
Hayır yanlış biliyorsunuz yerleşme kanaması regli günü veya geçince bile olabiliyor 8 gün diye birşey yok sperm tutunurken kanama olmuyor kese oluşurken oluyor aslında bazı bünyeler bebeği zor kabul ediyor buda kanama alanı oluşturuyor Bi kaç damla pembe akıntı gelebiliyor...
Bazıları Bi kaç pembe damladan fazlası da oluyor gebeliğin ilk üç ayı kanama alanı devam da edebiliyor ve yerleşme kanaması herkeste olmuyor
Neyse kanamayı ben anladım sanırım. Tutunduktan sonraki süreçte kanamalar oluyor. Ben sadece tutunduğu gün oluyor sanıyordum. Chat gpt'den de aldım cevabımı
Bu yerleşme kanaması çok yaygın bir şey değil arkadaşlar ya bu konuda bir bilgi kirliliği var gerçekten. Korunmasız her ilişki sonrası gelen kanamayı yerleşme kanaması olarak değerlendiriyor kadınlar ama nadir bir şey bu.