• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkiden 10.gün sonra kan testi

meleekk22

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2025
9
1
1
28
Merhabalar. İlişki üzerinden 10 gün sonra kan testi negatif çikip sonradan pozitife dönen varmı. Ama sadece ilişki üzerinden hesaplayın lütfen. Yumurtlamam o günlerdi henuz adet olmadım normalde 25 güne bir olurum. Şuan 4 gün var 25 günde olursam. Fakat 28 gün 30 günü de bulduğu oluyor. Yardımcı olabilirmisiniz

Merhabalar. İlişki üzerinden 10 gün sonra kan testi negatif çikip sonradan pozitife dönen varmı. Ama sadece ilişki üzerinden hesaplayın lütfen. Yumurtlamam o günlerdi henuz adet olmadım normalde 25 güne bir olurum. Şuan 4 gün var 25 günde olursam. Fakat 28 gün 30 günü de bulduğu oluyor. Yardımcı olabilirmisiniz
Nasil bir yardim istiyorsun? Adet gecikmesini bekleseniz daha iyi degil mi ? 25 gunde de olurum diyosun 30 gunde de.
Normalde iliskiden 12 gun sonra kan testinde çıkar belki gec dollenmedir. O zaman 2-3 gün daha geç ogrenirsin heralde.

Benim regl bitiminden 12 gün sonra <5 çıktı iki gün sonra tekrar verdim <2 ye düşmüş

Benim regl bitiminden 12 gün sonra <5 çıktı iki gün sonra tekrar verdim <2 ye düşmüş
Ben 11 gün var Dı beta hcg 28 çıktı bu gün kan tahlili verdim resimde böyle çıktı

Eklentiler

• 1736765664904325853249907091277.jpg
    1736765664904325853249907091277.jpg
    49,3 KB · Görüntüleme: 20
Size neden negatif dediler ki acaba hcg 28 gebeliktir ama 2 güne bi kan verseniz iyi olur iki kat artış olması gerek çünkü sağlıklı gebelikse ben ikinci çizgiyi görüyorum bence gebeliğiniz var gibi yinede başka doktora görünmeniz en iyisi olabilir

Bi çok kişi kimyasal gebelik olabilir dedi
Bunu diyen bu islerle bilgisi yok demek ki. Kimyasal demek icin bile beta hcg artışı gormeniz gerek. Sizin bu ifade ettiginiz şeyden o sekilde bir anlam cikaramaz. >5 diye ifade etmissiniz. Kac yani sonuc 4.9 mu? Yoksa 1.20,2.30,0.2 mi? Hepsi negatif demek. 6 ciksaydi o zaman derdim evet kimyasal gibi duruyor

Nasil bir yardim istiyorsun? Adet gecikmesini bekleseniz daha iyi degil mi ? 25 gunde de olurum diyosun 30 gunde de.
Normalde iliskiden 12 gun sonra kan testinde çıkar belki gec dollenmedir. O zaman 2-3 gün daha geç ogrenirsin heralde.
Bilemedim hani 10 günde öğrenenler de var çok mu erken davrandım ben acaba inşallah öyledir. Genel olarak 25 26 günde oluyorum ama adet ilaç kullanıcam eğer yoksa o yüzden yaptırdım o da 2 çıktı heralde yükselmez dimi

Bilemedim hani 10 günde öğrenenler de var çok mu erken davrandım ben acaba inşallah öyledir. Genel olarak 25 26 günde oluyorum ama adet ilaç kullanıcam eğer yoksa o yüzden yaptırdım o da 2 çıktı heralde yükselmez dimi
3-4 gun sonra tekrarlayip ilaca baslayin o zaman. Gec dollenme olursa yukselebilir.

Back