Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar;
aranıza yeni katıldım sayılır takip ediyorum ama mesaj yazmamıştım. Benim gibi düzensiz adet olupta hemen hamile kalan varmı ne olur benim gibi olanınız olsun birazcık morala ihtiyacım var
merhaba kızlar;
aranıza yeni katıldım sayılır takip ediyorum ama mesaj yazmamıştım. Benim gibi düzensiz adet olupta hemen hamile kalan varmı ne olur benim gibi olanınız olsun birazcık morala ihtiyacım var
canım benim adetlerim bayaaa bayaaaa düzensiz ama hemen hamile kalabiliyorum adetlerim neden düzensiz bilmiyorum ama araştırma gereği duymadım 2 çocuk ve bir düşüğüm var ve ben istediğim ilk ay oldular olur işalllah seninde
merhabalar bende aranıza yenı katıldım adım göknur.ya adet günüm 6 gun gectı ..cok heycanlanıyrum acaba hamılemıyım testte yaptırmıyorum 2 hafta olsun dıyorum ole..ama cok heycanlanıyorum korkuyorumda ya..gazıantebe evlıyım kımsem yok burda ınslhhda bı bebegım olur...fakat adet gunum benım hıc sasmazdı tam gununde olurdu ama bugun 30 oldu hala olmadım ...yazılarız cok gusel kndnze ıı bakın ınsallh umıtlerımız ıstedgmz gbı olur...saygılarımla cvp beklıyorum:)
adetim 25 gün gecikti ama mide bulantısı felan yok hamile olmak için mide bulantısı mutlaka olurmu