kızlar merhaba.bende hamile kalmak isteyenlerdenim.haftaya ayın 2sinde adet olmam gerekiyor.bu bebeği o kdr çok istiyorum ki sürekli gidip test yapasım gelio.dün yaptım negatfi çıktı haliyle tabi:)yalnız 1 haftadır sürekli regl olucakmışım gibi karın agrısı çekiyorum ve çok fazla akıntım var.haftaya kadar bekleyemicek gibiyim.kan testi en erken ne zaman çıkar?bilginiz var mı?
merhaba, bende senle aynı durumdayım, nisan 2 de regl olmam lazım, ve dün test yaptım negatif çıktı, ama erkenmiş şimdi kesin sonuç için 1 hafta daha beklicez..
inş ikimizde güzel hbrler alırız:)yerimde duramıyorum bu kdr çok heyecan yapmak ne kdr doğru onuda bilmiyorum.gidip kan testi yaptırasım var:)
adet gununden 5 gun önce kanda çıkıyor kızlar.. benımkı öyle çıktı.. 2 gun sonra da ilk idrarla idrar testınde çıktı
ay ne bıleyım cnm cok stres yapmakta ıstemıorum ama bu seferde sresten gecıktıyse dıye korkmaya basladımmm...Hamıle bı ark sordm oda adet agrısı olur dedı ama nasıp dıorum ve dua edıyorummmöyle bi gereklilik yok cnm bu belirtiler kişiden kişiye değişir hiç bir belirti olmayabilirde..hergün ağrı çekilmez zaten benimde arada oluyo, adetim yaklaştığı için geceden beri bacaklarım ağrıyo.. birde ilk üç-dört ayda adet tarihlerinde sancı geliyormuş ablam öyle söyledi..
adet gununden 5 gun önce kanda çıkıyor kızlar.. benımkı öyle çıktı.. 2 gun sonra da ilk idrarla idrar testınde çıktı
bnm adetim 10 gün gibi gecti
ama başka belirti yok
yarın test yapıcam bakalım
slm arkadaşlar üye olan ve olmayan arkadaşlar bnm bir sorum vardı bilenler cvp verirse sevinirim.ben mikroenjeksiyon yaptırdım.yumurta nakilim bu ayın 25 de yani 5 gün oldu.şimdi kasıklarım ağrıyor birde garip bir şekilde iç çekiyorum sanki dayak yemişimde ağlayacak gibi,bel ağrısını hiç söylemiyorum sanki kopacak,dün akşamdan beri baş dönmem var ve başım ağrıyor,bugünde sabah eşimi işe yolladıktan sonra bir yatmışım 4 saat ki ben günlük 3 bilemediniz 4 saat uykuyla dolaşırım hiç sorun olmazdı bir uykudur gidiyo sizce nakil başarılımıdır lütfen cancazlarım yardım
ekinnnn
suan nerden baksan mikro olayları ilaçlar dahil 5000-6000 bin tlyi buluyor yeni araştırdım
ben istanbul tup bebek merkezinde temmuz ayında yaptırdım
toplama transfer 3000 tl ilaçlar 2400 falan tutmuştu
birde tatlım çider diye bir site var oraya üye olunca bazı anlaşmalı kurumlarda 1000 tl ye varan indirimler alabiliyorsun. o sitede aynı bu konular üzerine
ama canlı doktor sohbetleri oluyor
ekin hanm benm ikinci denemem ilk denememizde biyokimyasal gebelik oluştu.yani gebelik oluştu ama bebek gelişmedi bizde ilaçları bıraktık düştü.şimdi ben antalyada gelecek tüp bebek merkezine gittim.şuan hastane 3250 alıyor.ilaçlar (tahmini) 2500 falan tutuyor ama bakın istanbulda ıvı diye bir merkezz vardı orayla bir görüşün isterseniz.ilk denememizde uzun protokol denendi ikincide ise kısa protokoldu.bilemiyorum.allah cümlemize nasip etsin.ha bakın gelecek tüp bebek yazarsanız ve kadınlar kulübü çıkar tıklarsanız oradaki bütün arkdaşlar ya tüp bebek yada mikroenjeksiyon yaptırmıştır bizim site yani.hadi hayırlısı cancazım sevgiler
ekin hanm baya zor yollardan geçeceksiniz ama inan ben bebek gelişmiyor denince hayata küstüm gece gündüz ölü gibiydim.çok şükür şimdi fazla dert edmiyorum ama sorun hem bende hem eşimde.dktr bu son şansın dedi menepoza giriyormuşum yumurta diye bişey yok bende. bu kez tutmazsa eşim benden ayrılacak.ayrılmasada zaten işte.neyse cancazlarım bana cvp veriniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?