Bizde sevişmeyi öpüşmeyi özel kurslarda öğrendik zatenMerhaba arkadaşlar öncelikle kulübe yeni üye oldum ben 2 haftalık evliyim diyabet tip 1 hastasıyım yaşım 20 ve 10 senedir bu hastalık bende var ve eşimle ilişkide zevk alamıyorum tatmin olamıyorum ve eşim bundan çok rahatsız ne yapmam gerekiyor arkadaşlar ve hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı öpüşme nedir sevişme hiç kimseyle yaşamadım kocam ilkim ne yapmam gerekiyor arkadaşlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Konu açtınız iyi hos daMerhaba arkadaşlar öncelikle kulübe yeni üye oldum ben 2 haftalık evliyim diyabet tip 1 hastasıyım yaşım 20 ve 10 senedir bu hastalık bende var ve eşimle ilişkide zevk alamıyorum tatmin olamıyorum ve eşim bundan çok rahatsız ne yapmam gerekiyor arkadaşlar ve hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı öpüşme nedir sevişme hiç kimseyle yaşamadım kocam ilkim ne yapmam gerekiyor arkadaşlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Kocanin ilk olmasıyla konunun alakası nedirMerhaba arkadaşlar öncelikle kulübe yeni üye oldum ben 2 haftalık evliyim diyabet tip 1 hastasıyım yaşım 20 ve 10 senedir bu hastalık bende var ve eşimle ilişkide zevk alamıyorum tatmin olamıyorum ve eşim bundan çok rahatsız ne yapmam gerekiyor arkadaşlar ve hayatım boyunca hiç sevgilim olmadı öpüşme nedir sevişme hiç kimseyle yaşamadım kocam ilkim ne yapmam gerekiyor arkadaşlar lütfen yorumlarınızı bekliyorum
Sitedeki bu cavidan geyiği nedir, LÜTFEN SÖYLEYİN:dCavidan sen misin
Ayda bir defa yeni üyelik alıp inanılmaz kurgulu konular açan biri cavidan, konuların ana kahramanının adı hep cavidan. Geçen ay tanıştım ben de kendisiyleSitedeki bu cavidan geyiği nedir, LÜTFEN SÖYLEYİN:d
Ayda bir defa yeni üyelik alıp inanılmaz kurgulu konular açan biri cavidan, konuların ana kahramanının adı hep cavidan. Geçen ay tanıştım ben de kendisiyle
Ay ben cavidanı biliyorum aslında mahmut mu o, en son karnındaki bebeği öğlen uykusuna yatırıyorduOoo MAHMUT ABI degilmiydi yaa
Cavidan da kardeşi mi yoksa
Heh arkadaş açıklamış benden önceAyda bir defa yeni üyelik alıp inanılmaz kurgulu konular açan biri cavidan, konuların ana kahramanının adı hep cavidan. Geçen ay tanıştım ben de kendisiyle
İlla ki etkileyecek diye bir kaide yok ama tıp 1 diyabet bazen erkeklerde cinselliği etkileyebiliyor, belki kadınlarda da etkiliyordur; doktora görünmekte fayda var. Zevk almayı öğrenme kısmı ise zamanla öğreniliyor işte.diyabet hastaları cinsel ilişkiden zevk alamıyor mu ?? Kocanın ilk olması ile tatmin olamaman arasındaki bağı çözemedim
Yani arkadaşım onu söylememdeki amaç ilişkiden uzak birisiyim piskojikmendiyabet hastaları cinsel ilişkiden zevk alamıyor mu ?? Kocanın ilk olması ile tatmin olamaman arasındaki bağı çözemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?