• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ilişkide Tutukluk

30 yaşında gencecik bir kadın olarak:
Neden uzaktan beğendiğiniz bir iş arkadaşı, her sabah otobüste karşılaştığınız biri veya yan apartmandaki kişiden hoşlanmıyorsunuz? Sosyal çevreniz yok mu? Flört etmek imkansız mı?
Neden aşık olmadan evlilik düşünüyorsunuz? Yanlış anlamayın tercih meselesi tabi ki ama aşk, heyecan, mutluluk, bunlar yaşamı güzel kılan şeyler. Siz neden yaşamayasınız?

1000 km ötede yaşayan ve “3 saat nasıl geçti anlamadım” dediğiniz, kısaca zerre tanımadığınız biriyle evlilik düşünmek neden? üstelik “yaşım gereği” demişsiniz, bu baskı nereden geliyor? Çok gençsiniz, böyle bir risk almayın bence. Umarım yorumlarımda haddimi aşmamışımdır :)

Ciddi olup olmadığını öğrenmek istemeniz normal.Sonuçta o konu başlığı altında bir siteden tanışmışsınız.Bende nişanlımla ilk tanıştığım zaman bunu açıkça sormuştum yoksa devam etmeyecektim.

Adam evlilik sitesinde evlilik aramıyor olabilir ,
Evli bile olabilir,
İyice bi araştırın adamı ,ben olsam habersiz yaşadığı yere gider takip ederdim ,
Tabi ki emin olunca niyetini sorun ,boşuna oyalamak birini kul hakkına girer

Back