- 25 Temmuz 2017
- 2.508
- 6.467
- 108
- Konu Sahibi toorudetobetrue
14 yıllık eşimi bazen tanıyamıyorum
Acele etmeyin bence
Acele etmeyin bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 saat derken, toplam 3 saat geçirmedim, en az 10 defa görüştük ve bir saatliğine kahve için buluştuğumuzda bile 3 saat geçirdiğimizi fark ettik. Yukarıda ifade edememişim sanıyorum. Kesinlikle haklisiniz, değer gördüğümü hissediyorum açıkçası ancak her istediğinde yanıma gelemiyor, nöbet durumu olduğu için. Bir defasında arkadaşlarıyla karşılaştık ve arkadaşları ismimi, memleketimi biliyorlardı. Daha önce muhabbetimin geçtiğini anladım. Tabi ki bunlar uber şeyler değil ama benim için guzel noktalar..gorustugunuz kisi tekrar gelsin, bu kez 3 saatten daha uzun vakit gecirin.
iliskiler fedakarlik ister. senin icin fedakarlik yapiyor mu? ogrenmek zorundasin. telefondan veya mesajla insan insani taniyamaz.
Rica ederim canım ama olumsuz cevaplara karşıda hazırlıklı olunması gerekliTeşekkürler cesaret aldım
Zaten kendimi alıştırdım, ama içimden bi ses olacak diyor..ilk gördüğümde hiç tipim değil diye ilk yarim saati zehir etmiştim kendime, ancak konuştukça kalbim ısındı.. tertemiz kalbi var ve son derece uyumlu bi tip..istedigimiz zaman bisiklet sürdük, sahilde oturduk, operaya gittik, bi de rüzgar estikçe hafiften parfümünü hissettim azcik uçuşa geçtim. AhahahRica ederim canım ama olumsuz cevaplara karşıda hazırlıklı olunması gerekli
Yanı ilk kez evlilik sitesinden biri ile görüştüğüm için, diğer olağan sevgili seviyelerinden geçemedim. El ele tutuşmadık ama bu bir şart mi emin degilim...Sevgi sözcükleri kullanıyoruz ama bilmem gereken şey onun beni nereye ne diye konumlandırdığı...Sevgili bile değilsiniz gibi sanki. Var mı öyle bir samimiyet? Sarıldınız mı öptünüz mü el ele dolaştınız mı? Bunlar yoksa isteme söz olayından bahsetmek ürkütücü geldi bana. Evlilik bu, iş ortaklığı değil ki. Yani bilemiyorum bana imkansız geliyor 5-10 kere gördüğüm birine istemeye gel demek.
Bence fiziksel temas çok önemli. Aradaki duyguları güçlendirir. Zaten çekim varsa dokunmadan da duramazsınız. İlla deli gibi aşık olun demiyorum tabi ki ama o sıcaklık o çekim çok önemli evlilik için. Bu arada yaşım gereği demişsiniz. 30 yaş o kadar da büyük değil. Ben 29 oldum, eskiden böyle konularda hak veriyordum çünkü çok uzak geliyordu bana 30. Ama şimdi görüyorum o kadar da büyük bir yaş değilmiş. Hakkınızda hayırlısı olsun, acele etmeyin.Yanı ilk kez evlilik sitesinden biri ile görüştüğüm için, diğer olağan sevgili seviyelerinden geçemedim. El ele tutuşmadık ama bu bir şart mi emin degilim...Sevgi sözcükleri kullanıyoruz ama bilmem gereken şey onun beni nereye ne diye konumlandırdığı...
Teşekkür ederim temennileriniz için..Bence fiziksel temas çok önemli. Aradaki duyguları güçlendirir. Zaten çekim varsa dokunmadan da duramazsınız. İlla deli gibi aşık olun demiyorum tabi ki ama o sıcaklık o çekim çok önemli evlilik için. Bu arada yaşım gereği demişsiniz. 30 yaş o kadar da büyük değil. Ben 29 oldum, eskiden böyle konularda hak veriyordum çünkü çok uzak geliyordu bana 30. Ama şimdi görüyorum o kadar da büyük bir yaş değilmiş. Hakkınızda hayırlısı olsun, acele etmeyin.
Son cümle önemli.Ciddiyet derecesini öğrenmek senin hakkın. Ben pat diye eşime sormuştum senin niyetin nedir , olur ya da olmaz , olcak diye birşey yok ama ne kadar ciddisin bilmek istiyorum demiştim. Sonra o da açıldı 3/5 gün takılmak gibi bir derdim yok vs... diye şimdi evliyiz Sana tavsiyem ailenden biri mutlaka gidip ailesini kendisini çevresine soruştursun bak o çok önemli.
Bence o sekilde konusmanz kaba olur? onun yerine gelecek planlarnin neler oldugunu sorsanzSevgili Hanımlar,
Eylül gibi evlilik sitesinden bir beyle tanıştım. Kendisi beni görmeye bir günlüğüne yaşadığım şehre geldi(1000 km mesafe) ve elektrik aldım. Ben de 2 ay sonra kendisinin yaşadığı yere gittim ve keyifli vakit geçirdik..Neredeyse 3 saat geçirmişiz farkina bile varmadan. Bunun üzerine birkaç defa daha görüştük. Gün içerisinde mesajlaşırız ancak nedense arama pek olmuyor. Ben de çocuk gibi aramalarda baskı altında hissediyorum sanki karşımdaki şahıs benle zorunda olduğu için konuşuyormuş gibi hissediyorum. Meslek olarak ikimiz de memuruz ancak onun kıdemi daha yüksek, yaşlar 30-36. Aileler, dünya görüşü ve yetiştirilme tarzımız uyuyor. Görüştüğüm bey biraz sessiz bir tip yani ben sormadan ilişkimiz üzerine konuşmaz mesela. Bu yüzden kendisine birkaç kez ilişkimizi nasıl değerlendirdiği sordum. Güzel dedi sadece, ben de açıkçası fazla üzerine düşmek istemiyorum. Fakat bir yandan da isteme ya da söz muhabbetlerine girmek istiyorum yaşımdan ötürü..Bir kaç hafta sonra benimle ileriye dönük bir planın yoksa ikimiz de yolumuza bakalım demeyi düşünüyorum..Sizce kaba bir yaklaşım mıdır bu? İlk adımı onun atması gerekmiyor mu?
O uçuşların kendini huzura bırakacağı günlere inşallahZaten kendimi alıştırdım, ama içimden bi ses olacak diyor..ilk gördüğümde hiç tipim değil diye ilk yarim saati zehir etmiştim kendime, ancak konuştukça kalbim ısındı.. tertemiz kalbi var ve son derece uyumlu bi tip..istedigimiz zaman bisiklet sürdük, sahilde oturduk, operaya gittik, bi de rüzgar estikçe hafiften parfümünü hissettim azcik uçuşa geçtim. Ahahah
Çok teşekkür ederim, dediklerinize kesinlikle katılıyorum. Sizce konuyu ben mi açmalıyım?Tanisma amaciniz zaten evlilik. Konuyu erkek acsa tabii ki daha uygun olur ama sessiz biri demissiniz. Yazdiklarinizda sanki aranizda yogun duygular varmis gibi hissedilmiyor ama belki de mesafedendir.
Bence kendi aranizda bu iliskiden ne beklediginizi konusmalisıniz yani bu cok onemli bence ikinizin de istegi anlasirsaniz evlenmek mi?
Ama niyet bu olsa da biraz daha zaman lazim tanimak icin.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Tatlım bana göre konu zaten ilk andan itibaren acık olmaliydi yani daha ilk gorusmede konusulmaliydi.Çok teşekkür ederim, dediklerinize kesinlikle katılıyorum. Sizce konuyu ben mi açmalıyım?
Süpersiniz tesekkurler..Tatlım bana göre konu zaten ilk andan itibaren acık olmaliydi yani daha ilk gorusmede konusulmaliydi.
Tanisma yeriniz evlilik sitesi oldugu icin ben daha ilk gorusmede ona sorardim eger kendisi bahsetmese bile, ne zaman evlenmeyi planliyorsun, nasil bir evlilik hayal ediyorsun, bugune kadar neden evlenmedin diye sorgular tarzda degil ama sohbet seklinde ogrenmeye calisirdim.
Bak bence sen ne yap biliyor musun baktin o hic bu konulara girmiyor direkt eee evlencen mi benle deme tabii de :) evlilikle ilgili hayallerini sor, esinden neler beklersin de boyle boyle hem onun neler istedigini ogrenmis olursun hem konu seninle evlilik dusunup dusunmedigine gelebilir.
Ama 1000 km gelmis yani sadece telde yazismayla surecek bi iliski icin de kalkip gelir miydi ki bence o da evlilik istiyor ama cekingense acilamıyorsa bu sekilde sohbet acarsan belki o da acilir.