İlişkide sürekli geçmişe takılma

Hayır genelikle anlatmaz tabiki laf arasında veya bilmemi gerektircek dıurumları ki genellikle takılma yaşamış zamanında

Gerçekten buna inanmadınız herhalde? Çünkü kadınlar erkeklerin onlara takılmasına izin verecek kadar aptal değiller. Ayrıca erkekler eski sevgilerinden mutlaka bahsederler. Büyük ihtimalle sevgilinizin yüzüne kimse bakmamış. O, da kadınlara "takıldım" diye kendince size kandırıyor. Bence ilk sevgilisi sizsiniz.

Gerçekten buna inanmadınız herhalde? Çünkü kadınlar erkeklerin onlara takılmasına izin verecek kadar aptal değiller. Ayrıca erkekler eski sevgilerinden mutlaka bahsederler. Büyük ihtimalle sevgilinizin yüzüne kimse bakmamış. O, da kadınlara "takıldım" diye kendince size kandırıyor. Bence ilk sevgilisi sizsiniz.
Evet bir kere olmuş zaten oda 4 yıl sürmüş 20 li yaşllarındayken tabi sonrasında olmamış Sevgilisi

Aynısını yapıyordum ilişkim bitme noktasına gelmişti psikologa gitmeye başladım şu an gayet iyiyiz ne telefonuna bakıyorum ne eski muhabbetleri açıyorum kurtardım ilişkimi ve şu an nişanlıyım
Nasıl başardınız bunu bana da
O yaşta adamın mutlaka bir tane ciddi ilişkisi olmuştur. Olmaz diyen yalan söylüyor.
Tab
O yaşta adamın mutlaka bir tane ciddi ilişkisi olmuştur. Olmaz diyen yalan söylüyor.
hayır tabiki olmuş ama sonrasında yani 4 yıllık ilişkisi olmuş ama sonrasında olmamış hiç

Arkadaşlar 3 yıllık ilişkim var bazen durup dururken onun geçmişini daha doğrusu eski sevgililerini ya da ne bileyim benden önce acaba takıldıgı kisileri kendimle kıyaslamalar yada durup dururken eski sevgilisi ya da konuştuğu kisiler vs aklıma geliyor tabiki normal değil benimde oldu ondan öncesi oldu ve bunu yadırgamaya veya takılmaya hakkım yok biliyorum
Bana karsı hatası olan bir erkek değil ama ben kendi kafamda kuruyorum bazen sorun çıkıyor eskiden olan biseyi gündeme getiriyorum biliyorum yanlış ama nasıl engel olabilirim
3 yıllık bir ilişkide hala geçmişine mi takılıyorsun ? Hadi yeni bir ilişki olsa geçmişinde yeni ayrıldığı sevgilisi olur bir nebze anlarım ama 3 yıldır sevgilisiniz artık geçmişinde ne olduysa adam bile unutmuştur.

Arkadaşlar 3 yıllık ilişkim var bazen durup dururken onun geçmişini daha doğrusu eski sevgililerini ya da ne bileyim benden önce acaba takıldıgı kisileri kendimle kıyaslamalar yada durup dururken eski sevgilisi ya da konuştuğu kisiler vs aklıma geliyor tabiki normal değil benimde oldu ondan öncesi oldu ve bunu yadırgamaya veya takılmaya hakkım yok biliyorum
Bana karsı hatası olan bir erkek değil ama ben kendi kafamda kuruyorum bazen sorun çıkıyor eskiden olan biseyi gündeme getiriyorum biliyorum yanlış ama nasıl engel olabilirim
Peki o önceki sevgililerinden hep kendisi mi ayrılmış yoksa terk edildiği olmuş mu?

İnsanların geçmişini kontrol etmeye çalışmayı bırakın. Ayrıca geçmiş ve gelecek yoktur ki, sadece şimdi vardır. Şimdi kimle bu adam? Sizinle değil mi? Tamam bitmiştir.

Bir de siz bu konuları yaşarken yaydığınız enerji ile adamın ve sizin hayatınıza neler çağırdığınızı bilseniz, konu bile açmaktan imtina ederdiniz.

Nasıl başardınız bunu bana da etki eder misiniz
Öncelikle adil Yıldırım'ı takip ettim sonra kıskançlığa harcadığım enerjinin tamamını kendime saç makyaj spor cilt bakımı gibi şeylere harcaya başladım çünkü ciddi bir efor sarfediyordum o andan sonra azaldı kıskançlıklarım , kontrol etme manyaklıklarım ardından psikolojik destek aldım bu arada devlet hastanesinden aldım çok tatlı yeni atanmış bir psikolog vardı beni çok ilgili dinliyordu hâlâ ara ara kontrol etmek geliyor içimden bir not defterim var oraya yazıyorum şimdi yeni duygu durum tedavisi iyi hissetmek diye psikolojik bir kitap okuyorum yani uzun lafın kısası kendime döndüm kafayı başkasıyla değil kendimle bozmaya karar verdim bir noktada ben ne dersem diyeyim sorunun çözümü sizde

Back
X