S seldahAnmm Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2022 28 1 25 29 Mayıs 2022 Konu Sahibi seldahAnmm #1 Merhaba benim bazen nişanlımla seks yaparken vajinamdan kan geliyor nedeni ne olabilir
T tubaask Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 1.894 5.017 37 29 Mayıs 2022 Konu Sahibi seldahAnmm #2 seldahAnmm .!.: Merhaba benim bazen nişanlımla seks yaparken vajinamdan kan geliyor nedeni ne olabilir Genişletmek için tıkla... Yara olabilir
seldahAnmm .!.: Merhaba benim bazen nişanlımla seks yaparken vajinamdan kan geliyor nedeni ne olabilir Genişletmek için tıkla... Yara olabilir
S seldahAnmm Üye Kayıtlı Üye 22 Mart 2022 28 1 25 29 Mayıs 2022 Konu Sahibi seldahAnmm #3 tubaask .!.: Yara olabilir Genişletmek için tıkla... Bunu doktora söylemekten utanıyorum nasıl söylemeliyim bilemedim
tubaask .!.: Yara olabilir Genişletmek için tıkla... Bunu doktora söylemekten utanıyorum nasıl söylemeliyim bilemedim
T tubaask Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 1.894 5.017 37 29 Mayıs 2022 Konu Sahibi seldahAnmm #4 seldahAnmm .!.: Bunu doktora söylemekten utanıyorum nasıl söylemeliyim bilemedim Genişletmek için tıkla... Vala utanacak bişi yok.. madem ki seks hayatın var bunu da dile getireceksin.. doktor seni yargilamaz işini yapar
seldahAnmm .!.: Bunu doktora söylemekten utanıyorum nasıl söylemeliyim bilemedim Genişletmek için tıkla... Vala utanacak bişi yok.. madem ki seks hayatın var bunu da dile getireceksin.. doktor seni yargilamaz işini yapar
gizemliasli Nirvana Kayıtlı Üye 14 Ağustos 2018 19.233 72.098 29 Mayıs 2022 Konu Sahibi seldahAnmm #5 seldahAnmm .!.: Bunu doktora söylemekten utanıyorum nasıl söylemeliyim bilemedim Genişletmek için tıkla... doktorun neyinden utanıyosun?
seldahAnmm .!.: Bunu doktora söylemekten utanıyorum nasıl söylemeliyim bilemedim Genişletmek için tıkla... doktorun neyinden utanıyosun?