• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide kendine zaman ?

Sadece ufak bir trip attim o da kendime zaman ayir miyim a getirdi . Ama dişleri göstermek gerekiyorsa yapariz 😁😀

Dur dur hemen vur diyince öldürme :) Sen ilk tatlı dille rahatsız olduğundan bahset sonra.
Benim huyumu bildiği için eşim sorun olmuyor.
Genelde en son söylenmesi gereken şeyi ilk söylerim lak diye alışkın o yüzden garipsemiyor.
Hiç birşey fayda etmezse tabiki dişli olun dişli kadınlar iyidir iyi 😍

Evlilikle sevgililik bir değil ki.

Eşim sosyal bir adam, ilk tanıdığım günden beri böyle.

Yani buradaki birçok kadına fazla gelecek ev dışı faaliyeti var.

Ama dengeyi kaybetmez. Olması gereken zamanda olması gerektiği yerdedir.
O yüzden sorun yaşamıyoruz biz.

Zaten sizin görüsemeyeceğiniz zamanlarda arkadaşlarıyla vakit geçirebilir.. Ama sizinle görüşmek yerine sürekli onlarla vakit geçiriyorsa sıkıntı olabilir.

Kendine zaman aýirmasin demiyorum ki. Ama daha ölçülü olabilir sanki. Şu sıra her aksam 12 , 1 e kadar oluyor . Üzerine gitmeyim dedim ama rahatsız etti bu durum sanki beni 🤔
İletişiminiz pek iyi değil galiba :/ Neden direkt bu konuya değinmiyorsunuz? Bu durumdan rahatsız olduğunuzdan haberi bile yok..

Evlilikle sevgililik bir değil ki.

Eşim sosyal bir adam, ilk tanıdığım günden beri böyle.

Yani buradaki birçok kadına fazla gelecek ev dışı faaliyeti var.

Ama dengeyi kaybetmez. Olması gereken zamanda olması gerektiği yerdedir.
O yüzden sorun yaşamıyoruz biz.

Zaten sizin görüsemeyeceğiniz zamanlarda arkadaşlarıyla vakit geçirebilir.. Ama sizinle görüşmek yerine sürekli onlarla vakit geçiriyorsa sıkıntı olabilir.
Yok hakkını yemem benimle görüşebileceği zamanları iyi değerlendirir. Ama her aksam olması hoşuma gitmedi. Belki ben bu ara hassasım fazla geldi bilmiyorum. Daha cok ilgi istiyorum sanırim

Yok hakkını yemem benimle görüşebileceği zamanları iyi değerlendirir. Ama her aksam olması hoşuma gitmedi. Belki ben bu ara hassasım fazla geldi bilmiyorum. Daha cok ilgi istiyorum sanırim
Arkadaşlarıyla vakit geçirmeyip evde otursa sorun etmeyecek misiniz?

Ya aslında onlarin yanindayken benimle cok ilgilenmiyor diye hosuma gitmiyor . Belki bu ara cok ilgi bekliyorum olabilir. Söyledigimde oyunda oluyorum çok yazamıyorum diyor .

Bu arada arkadaşların yanındayken yazmaması çok doğal değil mi? Öyle zamanlarda ben eşime mesaj bile atmam,rahatsız etmek ayıpmış gibi geliyor 😕

Arkadaşımın eski eşi böyleydi. Kız attı tekmeyi. Nefes alamıyorum diyordu. Yapışık ikiz gibi. Adamın hiç arkadaşı yoktu.
Herşeyin azı karar fazlası zarar işte
Aynen. Arkadaşı yok değil ama dışarda takılmaz pek bi evcil.
Sanki küçük çocuğum var gibi. Mutfakta bir şey yaparım gelir paçama yapışır hayatta oturmaz diğer odada falan. Evde tuvaletin kapısında beklemişliği var. Oturmuş kapıya beklemiş

Biz sevgiliyiz, 4 senedir.
Haftanın hemen hemen her günü birlikteyiz kendi işi, 3 kadar genel işleri toparlar ararım buluşuruz bir şeyler yaparız bir yerlere gideriz. Fix. Cumartesi nerdeyse konuşmayız o arkadaşlarıyla takılır. Pazar konuşuruz makara tukara yine kendiyle bir hobi bahçesi var onunla oyalanır sever uğraş bulmayı kendine. Ama arkadaşlarıyla dışarı çıksa da pek birşey demem zaten nerde ne yapacağını bilir ama haftaları kovalayan sürekli arkadaşlarla program kitlesi şüphe ve sıkıcı olmaya başlar. 3 5 erkek sürekli bir etkinlik içindeyse ben ondan bir bit yeni ararım..
Ama genel olarak kendini bilen biri bile bazen firi yani arkadaşlarla takılmak anlatamadığı sıkıntıları atlamamak isteye bilir. Sonuöta erkek erkeğe başka olur. Biz kız arkadaşlarımıza anlattığımız şeyleri anlatsak anlamazlar mesela ben kaş kalemimin markasını tartışam birşey anlatsam dinler nezaketen ama okadar. Aynı şey bazen Ke Di cinsine arkadaşa ihtiyaç olabilir. Dertleşe bilir bu benim ona sunduğum bir lutuf değil o da bir birey kendi hayatı da var bunu unutmamak lazım.

Şuan eşim beni bekliyor mesela,vhatsaptan mesajlaşıyoruz kendisiylen,yanına gidince bebe uyanıyor🤓

Teşekkür ederim çok tatlısınız😉
Ya bu bizde de oluyor, aynı evin içinde mesajlaşmak 😅 daha uyumadı mı, kahveyi yapayım mı, bu çocuk niye uyumuyor gibi gibi 😆

Aynen. Arkadaşı yok değil ama dışarda takılmaz pek bi evcil.
Sanki küçük çocuğum var gibi. Mutfakta bir şey yaparım gelir paçama yapışır hayatta oturmaz diğer odada falan. Evde tuvaletin kapısında beklemişliği var. Oturmuş kapıya beklemiş

Tuvalet kapısında beklemek mi 😏

Ya sizin ilişkiniz çok fantastik,her ayrıntı dumura uğratıyor beni,bi siz bi de şu vikisli yeni gelin,efsanesiniz😂😂

Ya aslında onlarin yanindayken benimle cok ilgilenmiyor diye hosuma gitmiyor . Belki bu ara cok ilgi bekliyorum olabilir. Söyledigimde oyunda oluyorum çok yazamıyorum diyor .
E haklı, sürekli sizinle yazısıp , konuşamaz o zamanlarda. Öncesinde sonrasında iletişim halindeyseniz sorun yok aslında.

Biz sevgiliyiz, 4 senedir.
Haftanın hemen hemen her günü birlikteyiz kendi işi, 3 kadar genel işleri toparlar ararım buluşuruz bir şeyler yaparız bir yerlere gideriz. Fix. Cumartesi nerdeyse konuşmayız o arkadaşlarıyla takılır. Pazar konuşuruz makara tukara yine kendiyle bir hobi bahçesi var onunla oyalanır sever uğraş bulmayı kendine. Ama arkadaşlarıyla dışarı çıksa da pek birşey demem zaten nerde ne yapacağını bilir ama haftaları kovalayan sürekli arkadaşlarla program kitlesi şüphe ve sıkıcı olmaya başlar. 3 5 erkek sürekli bir etkinlik içindeyse ben ondan bir bit yeni ararım..
Ama genel olarak kendini bilen biri bile bazen firi yani arkadaşlarla takılmak anlatamadığı sıkıntıları atlamamak isteye bilir. Sonuöta erkek erkeğe başka olur. Biz kız arkadaşlarımıza anlattığımız şeyleri anlatsak anlamazlar mesela ben kaş kalemimin markasını tartışam birşey anlatsam dinler nezaketen ama okadar. Aynı şey bazen Ke Di cinsine arkadaşa ihtiyaç olabilir. Dertleşe bilir bu benim ona sunduğum bir lutuf değil o da bir birey kendi hayatı da var bunu unutmamak lazım.
Tabi ki zaman ayırcak kendine ama bana bu ara fazla gelmişti belki ben bu ara fazla ilgi bekledim olabilir 🙃

Back
X