• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlişkide kendine zaman ?

Malesef ben merkeze alıyorum ve artık yoruldum paraladım yani kendimi degistiremiyorum bu konuda karşı tarafta sıkılıyor tabi biraz arkadaşları filan oluyo yani o tarz seyler. Yapmamak lazım..

Ya bu bizde de oluyor, aynı evin içinde mesajlaşmak 😅 daha uyumadı mı, kahveyi yapayım mı, bu çocuk niye uyumuyor gibi gibi 😆

Evet aynen valla, böyle bi saat uğraşıp duş aldırdığımız var,elimden bişe gelir mi ,su mu içirsek vs vs diye yazışıyoruz 😃

Bu engeller aşkımızı kabartıyor ama kavuşamadığımız için 😁

Yani benim zamanım bence çok ama ben istemiyorum şahsen yedi yıllık bir birlikteliğimiz var öyle taze âşıklarda değiliz yani ama yine de hep onunla olsam okeyim arkadaşlarımla dışarı çıktığımda telefonda sürekli onunla mesajlasirim hemen donup yaşadıklarımı onunla paylaşmak istedim filan o da aynı şekilde ben olmadan mecbur kalmadıkça hiçbir şey yapmaz daha bir bardak bensiz çay içtiğini bilmem bazen ben derim halisahaya felan git bi hareket olsun diye süresi bir saat ya en son bana yazar girer oyuna cıktı mi anında bana yazar yani ayrı bir şeyler yaşadığımızda bile birbirimize anlatmak için yaşıyor gibiyiz asosyalde değiliz aslında ayrı ayrı arkadaş gruplarimizda olur ama on kere davet etseler birine gideriz onunla geçen zaman tek geçirdiğim zamandan her zaman daha kıymetli geliyor ikimize de. Onun yaninda nefes aliyor gibiyim

Yani benim zamanım bence çok ama ben istemiyorum şahsen yedi yıllık bir birlikteliğimiz var öyle taze âşıklarda değiliz yani ama yine de hep onunla olsam okeyim arkadaşlarımla dışarı çıktığımda telefonda sürekli onunla mesajlasirim hemen donup yaşadıklarımı onunla paylaşmak istedim filan o da aynı şekilde ben olmadan mecbur kalmadıkça hiçbir şey yapmaz daha bir bardak bensiz çay içtiğini bilmem bazen ben derim halisahaya felan git bi hareket olsun diye süresi bir saat ya en son bana yazar girer oyuna cıktı mi anında bana yazar yani ayrı bir şeyler yaşadığımızda bile birbirimize anlatmak için yaşıyor gibiyiz asosyalde değiliz aslında ayrı ayrı arkadaş gruplarimizda olur ama on kere davet etseler birine gideriz onunla geçen zaman tek geçirdiğim zamandan her zaman daha kıymetli geliyor ikimize de. Onun yaninda nefes aliyor gibiyim
Aşk bu 💋❤️ ama fazla darlamayın birbirinizi ya istemeseniz de bazen özlemek şahane bir duygu arada şart t.

Aşk bu 💋❤ ama fazla darlamayın birbirinizi ya istemeseniz de bazen özlemek şahane bir duygu arada şart t.
Yeterince ozlesiyoruz bence zaten ya darlandigimizi hissetsem zaten mola veririz ama yemin ederim bazen günler ona gelsin diye yaşıyorum benim eğitimin başka bir şehirde devam ediyor şuan O yüzden zaten çok sık görüşemiyoruz aynı şehirde olunca da ayrılamıyoruz bilmiyorum evlenince işler değişir mi ama bazen ev tutuyoruz bir kac hafta bir ay felan kaldığımız oldu bazen gidip tuvalete tıklatıp çıkartık çok özledim dediğim oluyor :KK23::KK23:yazınca fark ettim de valla aptal aşık gibiyiz :KK19::KK19::KK19::KK19:

Evet aynen valla, böyle bi saat uğraşıp duş aldırdığımız var,elimden bişe gelir mi ,su mu içirsek vs vs diye yazışıyoruz 😃

Bu engeller aşkımızı kabartıyor ama kavuşamadığımız için 😁
Öyle oluyor gerçekten, hep bir kavuşamama, kaçak göçek yaşama hali 😅 birde eşimin dışarı da olması gereken zamanları da ekleyince bunun üstüne, hasretlik çektiğimiz çok oluyor 😅

Yeterince ozlesiyoruz bence zaten ya darlandigimizi hissetsem zaten mola veririz ama yemin ederim bazen günler ona gelsin diye yaşıyorum benim eğitimin başka bir şehirde devam ediyor şuan O yüzden zaten çok sık görüşemiyoruz aynı şehirde olunca da ayrılamıyoruz bilmiyorum evlenince işler değişir mi ama bazen ev tutuyoruz bir kac hafta bir ay felan kaldığımız oldu bazen gidip tuvalete tıklatıp çıkartık çok özledim dediğim oluyor :KK23::KK23:yazınca fark ettim de valla aptal aşık gibiyiz :KK19::KK19::KK19::KK19:
Hahahahaha ayrı şehirdeyseniz yan yana iken çok normal. ❤️ Rabbim mutluluğunuzu bozmasın ❤️💋

Benimki haftanın 72636262 gününü kendine ayırıyor.
-1 günü de beraber geçiriyoruz.

Öyle oluyor gerçekten, hep bir kavuşamama, kaçak göçek yaşama hali 😅 birde eşimin dışarı da olması gereken zamanları da ekleyince bunun üstüne, hasretlik çektiğimiz çok oluyor 😅

Şuan kucağımda uyudu yine,okuyan dua etsin yerine koyuyorum 😃😂 Sen de et yabanelmacım kocişime kavuşayım🤓

Konusahibi sen de çok darlama adamı ,geyikten içeri girmiim diye yorum yapmış gibi yapıyorum şuan resmen 😎💃

Ben de ihtiyaç duyduğum için karşımdakine saygı gösteririm ama bilirim ki yanıma gelmek için can atıyor uzakta olduğu zamanlarda. O yüzden daha rahatım sanırım. İkimiz de planlarımızı birbirimize göre yapmaya çalışırız..

Tuvalet kapısında beklemek mi 😏

Ya sizin ilişkiniz çok fantastik,her ayrıntı dumura uğratıyor beni,bi siz bi de şu vikisli yeni gelin,efsanesiniz😂😂
Vikisli yeni gelin hikayesi nedir ya😳
Bizim ilişkimizdeki ayrıntılar her seferinde beni bile dumura uğratıyor. 🤣🤣🤣

Bence sen de arkadaslarinla arada vakit geçirmelisin. Evde oturup onun seninle görüşmesini bekleme derim.

Arkadaşlarıyla çok mu vakit geçiriyor diye size düşündürttüğüne göre biraz arkadaşlarına fazla zaman ayırmış gibi geldi bana.

Arasıra bende o da arkadaşlarıyla vakit geçirebilir ama ben durumun sık olmasını pek sevmiyorum. Ayda bir iki defa arkadaşlarıyla görüşürebilir iki taraf da. Toplu kalabalık buluşmaları pek sevmiyorum, özellikle eşler iyi arkadaş diye hoşlanmadığım insanlarla bir araya gelmek hoşuma gitmiyor. O yüzden çiftler bireysel olarak kendi arkadaşlarıyla görüşmeli bence. İkimizin de sevdiği birileri varsa çift olarak da görüşürüz tabii.

Back
X