- 18 Ağustos 2009
- 5.286
- 4.168
- 698
- Konu Sahibi Zorlumacera
-
Ya bu bizde de oluyor, aynı evin içinde mesajlaşmakdaha uyumadı mı, kahveyi yapayım mı, bu çocuk niye uyumuyor gibi gibi
Aynen dogru sanırım bana fazla gelmis bu araE haklı, sürekli sizinle yazısıp , konuşamaz o zamanlarda. Öncesinde sonrasında iletişim halindeyseniz sorun yok aslında.
Usulca takip yap. Stabil ol günün nasıl geçti vs. Ama takipte kal. Dediğim gibi çok sık da olmamalı bazı şeyler.Tabi ki zaman ayırcak kendine ama bana bu ara fazla gelmişti belki ben bu ara fazla ilgi bekledim olabilir
Evet dogru galiba ben belki bu ara biraz hassasim fazla ilgi istedim
Aşk buYani benim zamanım bence çok ama ben istemiyorum şahsen yedi yıllık bir birlikteliğimiz var öyle taze âşıklarda değiliz yani ama yine de hep onunla olsam okeyim arkadaşlarımla dışarı çıktığımda telefonda sürekli onunla mesajlasirim hemen donup yaşadıklarımı onunla paylaşmak istedim filan o da aynı şekilde ben olmadan mecbur kalmadıkça hiçbir şey yapmaz daha bir bardak bensiz çay içtiğini bilmem bazen ben derim halisahaya felan git bi hareket olsun diye süresi bir saat ya en son bana yazar girer oyuna cıktı mi anında bana yazar yani ayrı bir şeyler yaşadığımızda bile birbirimize anlatmak için yaşıyor gibiyiz asosyalde değiliz aslında ayrı ayrı arkadaş gruplarimizda olur ama on kere davet etseler birine gideriz onunla geçen zaman tek geçirdiğim zamandan her zaman daha kıymetli geliyor ikimize de. Onun yaninda nefes aliyor gibiyim
Teşekkürler ❤Usulca takip yap. Stabil ol günün nasıl geçti vs. Ama takipte kal. Dediğim gibi çok sık da olmamalı bazı şeyler. ❤
Çok doğruEğer seninle yeteri kadar görüşüyorsa geriye kalan zamanına karışmak doğru değil sanki
Yeterince ozlesiyoruz bence zaten ya darlandigimizi hissetsem zaten mola veririz ama yemin ederim bazen günler ona gelsin diye yaşıyorum benim eğitimin başka bir şehirde devam ediyor şuan O yüzden zaten çok sık görüşemiyoruz aynı şehirde olunca da ayrılamıyoruz bilmiyorum evlenince işler değişir mi ama bazen ev tutuyoruz bir kac hafta bir ay felan kaldığımız oldu bazen gidip tuvalete tıklatıp çıkartık çok özledim dediğim oluyorAşk bu❤ ama fazla darlamayın birbirinizi ya istemeseniz de bazen özlemek şahane bir duygu arada şart t.
Öyle oluyor gerçekten, hep bir kavuşamama, kaçak göçek yaşama haliEvet aynen valla, böyle bi saat uğraşıp duş aldırdığımız var,elimden bişe gelir mi ,su mu içirsek vs vs diye yazışıyoruz
Bu engeller aşkımızı kabartıyor ama kavuşamadığımız için
Hahahahaha ayrı şehirdeyseniz yan yana iken çok normal.Yeterince ozlesiyoruz bence zaten ya darlandigimizi hissetsem zaten mola veririz ama yemin ederim bazen günler ona gelsin diye yaşıyorum benim eğitimin başka bir şehirde devam ediyor şuan O yüzden zaten çok sık görüşemiyoruz aynı şehirde olunca da ayrılamıyoruz bilmiyorum evlenince işler değişir mi ama bazen ev tutuyoruz bir kac hafta bir ay felan kaldığımız oldu bazen gidip tuvalete tıklatıp çıkartık çok özledim dediğim oluyoryazınca fark ettim de valla aptal aşık gibiyiz
Öyle oluyor gerçekten, hep bir kavuşamama, kaçak göçek yaşama halibirde eşimin dışarı da olması gereken zamanları da ekleyince bunun üstüne, hasretlik çektiğimiz çok oluyor
Amiiin Allahım herkesi iyi insanlarla karşılaştırın kalplerine göre eşler nasıl etsin inşallahHahahahaha ayrı şehirdeyseniz yan yana iken çok normal. ❤ Rabbim mutluluğunuzu bozmasın ❤
Vikisli yeni gelin hikayesi nedir yaTuvalet kapısında beklemek mi
Ya sizin ilişkiniz çok fantastik,her ayrıntı dumura uğratıyor beni,bi siz bi de şu vikisli yeni gelin,efsanesiniz
Immm adam mı aşkilettamHaftada iki gun bensiz keyfine bakabilir ıstedıgı kadar arkadaslarıyla.
4 gun benimle.
1 gunde kendı kendine takılsın.
Al sana tatlı bir bir hafta.
Ama bil bakalım ne eksik?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?