İlişkide kendine zaman ?

Zorlumacera

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2019
949
486
103
29
Merhabalar. Biraz sohbet edelim istedim. Özellikle duygusal birlikteliği olanlara bisey sormak istiyorum. Erkek arkadaşınız, eşiniz, nişanlınız veya siz (kendiniz) kendinize ne kadar zaman ayırıyor sunuz gün içinde ? Erkek arkadaşım bu günlerde arkadaşlarıyla biraz fazla zaman geçiriyor gibi. Buna karşi değilim ama bana daha çok zaman ayırsın ya da onlara fazla zaman ayırıyor gibi geliyor belki de. O yüzden siz neler düşünüyorsunuz bu konuda konuşalım istedim .

2 gunde bir 3 saat

Tatillerde bir iki gun.

Istikakimiz bu kadar.

Ama bizde cocuklar oldugu icin imkanlar kisitli.

Sevgiliyken her seye zaman vardi sanki ya, ya da ben guzel guzel hatirliyorum gecmisi.

Bazen arkadaşlarla daha fazla zaman geçirmek gerekiyor, belki sevinçlerine ortak, belki de zor dönemlerinde yanlarında olmak için. Bazen de sadece hoş sohbet, kafa dağıtmak için.. Duygusal birliktelik yaşanıyor diye insanın kendi hayatı nonstop o kişinin etrafında dönmemeli bence. Evlilik belki farklı olabilir. Onu bilemem :)

Hem arkadaslarıyla bulusup hemde sızı ıhmal etmeyebılır.Bunu yapabılse eksıklıgını hıssetmezdınız.Demekkı sevgılınız bey bunu yapamıyor.Sende onu takma cık gez dolaş me yapıosa aynını yap.Bırazcık sevgısı varsa anlar hatasını.

2 gunde bir 3 saat

Tatillerde bir iki gun.

Istikakimiz bu kadar.

Ama bizde cocuklar oldugu icin imkanlar kisitli.

Sevgiliyken her seye zaman vardi sanki ya, ya da ben guzel guzel hatirliyorum gecmisi.
Biz henüz evli değiliz evet arkadaslariyla takılabilir ama bu ara ya ben duruma taktım abartiyorum ya da gercekten cok zaman geciriyor . Bu sira her aksam gidiyor arkadaslarinin yanina. Ordayken de pek iletisim kurmuyoruz tabi ben de gıcık oldum ☹

Aklimdan gecmedi değil bu fikir

Yok öyle değil ikimiz de kendimize zaman ayırırız . Ama bu ara her aksam oyle olunca hoşuma gitmedi . Acaba ben mi abartıyorum ya da haklı mıyim düşüncesine girdim öyle

Peki arkadaslarinin yanina gitmese sizinle gorusebilecek mi? Oyleyse bazen onlari iptal edip sizi onceliklendirmeli. Insan ayni evde yasamayinca elbette daha sik gormek ister, haklisiniz.

Benimkini zorla evden kovuyorum. Ayda yılda 1 çıkar. Onda da bin kere ağlar sen de gel diye. Ama bu da fena yaniii..

Arkadaşımın eski eşi böyleydi. Kız attı tekmeyi. Nefes alamıyorum diyordu. Yapışık ikiz gibi. Adamın hiç arkadaşı yoktu.
Herşeyin azı karar fazlası zarar işte

Yok öyle değil ikimiz de kendimize zaman ayırırız . Ama bu ara her aksam oyle olunca hoşuma gitmedi . Acaba ben mi abartıyorum ya da haklı mıyim düşüncesine girdim öyle

Farkında değildir. Çok rahatsız olduysan söyle dikkat eder.
Ben benimkine bir çemkiriveriyom öyle olduğu zaman. Bir daha yapmıyor ablası

Peki arkadaslarinin yanina gitmese sizinle gorusebilecek mi? Oyleyse bazen onlari iptal edip sizi onceliklendirmeli. Insan ayni evde yasamayinca elbette daha sik gormek ister, haklisiniz.
Biraz uzağiz mesafe var yani her aksam gorusemeyiz öyle. Bir de bana göre gec dönüyor eve 12 de 1 de falan . Kendine zaman ayirsin tabi ama daha olculu olabilir sanki

Kendine zaman aýirmasin demiyorum ki. Ama daha ölçülü olabilir sanki. Şu sıra her aksam 12 , 1 e kadar oluyor . Üzerine gitmeyim dedim ama rahatsız etti bu durum sanki beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…