İlişkide hala canım acıyor bıktım

aslii9911

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2018
226
144
Yeni evliyim(1 ay)daha 4 kere birlikte olabildik, biraz önce de birlikte olduk ama olamadık yani açıkçası. Ön sevişme vs her şey tamam bugün son birkaç geceden daha da berbattı benim icin aşırı stres altında hissettim kendimi hala canım acıyor çok fazla.sanki her ilişki ilk ilişki gibi. Pozisyon mu yanlış acaba bilmiyorum cidden çok moralim bozuk. Eşim de baya tolere etmişti şimdiye kadar beni ama bu gece böyle olunca trip.. vurdu kafayı yattı. Yani daha öncekilerde misyonerde oldu ama adamı itiyorum istemsizce kendimi rahat bırakamıyorum bir türlü çünkü canım acıyor ;( bacak omza ve doggy de hiç rahat değilim kaldı ki doggy ilk kez denedik öyle bir canım acıdı ki anlatamam.. ayrıca bir de birleşme olduğunda sanki çiş değil ama gazım var gibi hissediyorum bu normal mi? Gerçekten zevk falan umrumda değil acı çekmeyim Başka bir şey istemiyorum :KK43:

Başlarda öyle olabilir normal canım doggy için çok erken o bazen benim bile canımı acıtıyor alışana kadar misyonerden devam edin derim ve on sevişmeyi olabildiğince uzun tutun hala canın yanıyorsa gözlerini kapat zamanla alışacaksın emin ol ne kadar kendini kasarsan o kadar canın yanıyor bunu anlarsın ileri zamanda

Yeni evliyim(1 ay)daha 4 kere birlikte olabildik, biraz önce de birlikte olduk ama olamadık yani açıkçası. Ön sevişme vs her şey tamam bugün son birkaç geceden daha da berbattı benim icin aşırı stres altında hissettim kendimi hala canım acıyor çok fazla.sanki her ilişki ilk ilişki gibi. Pozisyon mu yanlış acaba bilmiyorum cidden çok moralim bozuk. Eşim de baya tolere etmişti şimdiye kadar beni ama bu gece böyle olunca trip.. vurdu kafayı yattı. Yani daha öncekilerde misyonerde oldu ama adamı itiyorum istemsizce kendimi rahat bırakamıyorum bir türlü çünkü canım acıyor ;( bacak omza ve doggy de hiç rahat değilim kaldı ki doggy ilk kez denedik öyle bir canım acıdı ki anlatamam.. ayrıca bir de birleşme olduğunda sanki çiş değil ama gazım var gibi hissediyorum bu normal mi? Gerçekten zevk falan umrumda değil acı çekmeyim Başka bir şey istemiyorum :KK43:
Merhaba canım geçen yıl bu zamanlar bende senin hobiydim ilk geceyapamadik bile ben korkmuştum eşimde anlayışlı davrandı sağolsun ben sağıma dönüp yatarken o şekilde girmeye çalıştı biraz girip acıyormu diye hep sordu ben az daha gir az daha derken çok az acıyla atlattım gibi geldi sonraki günlerde hep denedik benim üstte olduğum pozisyonlar iyidi çünkü ben girmek istediğim kadar girdim hep ve 1 ay kadar alışma sürem oldu çünkü bacaklarım bile tutulmuştu diyebilirim hani çok iş yaparsın ertesi gün her yerin tutulur ya aynı öyleydi hatta yururken bile kasıklarım ağrırdı sonra kendiliğinden geçti gitti.. iyice islandigindan emin gerisini de sen istediğin kadar yap

Başlarda öyle olabilir normal canım doggy için çok erken o bazen benim bile canımı acıtıyor alışana kadar misyonerden devam edin derim ve on sevişmeyi olabildiğince uzun tutun hala canın yanıyorsa gözlerini kapat zamanla alışacaksın emin ol ne kadar kendini kasarsan o kadar canın yanıyor bunu anlarsın ileri zamanda
Bir arkadasım yeni evliyken Doggy ile Rahat olduğunu söylemişti o yüzden sesimi çıkarmadım ama hiç de öyle olmadı benim için.. canım çok sıkılıyor bilmiyorum doktora gitmeyi düşünüyorum

Merhaba canım geçen yıl bu zamanlar bende senin hobiydim ilk geceyapamadik bile ben korkmuştum eşimde anlayışlı davrandı sağolsun ben sağıma dönüp yatarken o şekilde girmeye çalıştı biraz girip acıyormu diye hep sordu ben az daha gir az daha derken çok az acıyla atlattım gibi geldi sonraki günlerde hep denedik benim üstte olduğum pozisyonlar iyidi çünkü ben girmek istediğim kadar girdim hep ve 1 ay kadar alışma sürem oldu çünkü bacaklarım bile tutulmuştu diyebilirim hani çok iş yaparsın ertesi gün her yerin tutulur ya aynı öyleydi hatta yururken bile kasıklarım ağrırdı sonra kendiliğinden geçti gitti.. iyice islandigindan emin gerisini de sen istediğin kadar yap
Cenin pozisyonu galiba bahsettiğiniz, normalde bu kadar hakim değilim az önce araştırdım ordan biliyorum. Rahat olduğunu yazmışlar onun da, deneyeceğim onu da.

Bir arkadasım yeni evliyken Doggy ile Rahat olduğunu söylemişti o yüzden sesimi çıkarmadım ama hiç de öyle olmadı benim için.. canım çok sıkılıyor bilmiyorum doktora gitmeyi düşünüyorum
Doggy zor canım iyice alışana kadar deneme bir daha internetten araştır ona gore hareket et senin için kolaylık olur

Cenin pozisyonu galiba bahsettiğiniz, normalde bu kadar hakim değilim az önce araştırdım ordan biliyorum. Rahat olduğunu yazmışlar onun da, deneyeceğim onu da.
Evet canım inşallah Allahi n izniyle olur kafana takma biz düğün gecesi çok yorgundum denedik korktum uyuduk sabah ikimizde 8 gibi aynı anda gözlerimizi açtık hiç konuşmadan hadi deneyelim dedim ve dediğin gibi çok kolay oldu

Evet canım inşallah Allahi n izniyle olur kafana takma biz düğün gecesi çok yorgundum denedik korktum uyuduk sabah ikimizde 8 gibi aynı anda gözlerimizi açtık hiç konuşmadan hadi deneyelim dedim ve dediğin gibi çok kolay oldu
Ben ilk gece olması icin canım epey acımasına rağmen bırakmadım ertesi güne kalırsa kendimi daha sıkıntıya sokarım diye. Ama gel gör ki kaçtır bir değişiklik yok bende ilk gecenin bir tık az acıyan hali ama sadece bir tık...

Ben ilk gece olması icin canım epey acımasına rağmen bırakmadım ertesi güne kalırsa kendimi daha sıkıntıya sokarım diye. Ama gel gör ki kaçtır bir değişiklik yok bende ilk gecenin bir tık az acıyan hali ama sadece bir tık...
Zamanla düzelir her şey kendini kasma ve ilişkiye başlamadan önce yine acır mı diye düşünme bu sefer olacak de kendini cesaretlendir

2 yıllık evliyim 1 yıl içinde 3-4 kez yaptıysak yaptık. Canım aşırı acıyordu bildiğin kaçıyordum eşim gelince korkuyordum. Eşim çok daralıyordu ama anlayışlıydı da. 1. yılımızda oflaya puflaya oldu :) daha sonra bir alıştım kendimi sıkmadım zevk bile almaya başladım ve zevk alınca acı falan kalmıyor. Doggy pozisyonunda zevk aldığım zamanlarda bile acı hissediyorum sanki biri yumruklarcasına. Hersey zamanla düzelir daha çok yenisiniz. İlk zamanlar için doggy çok erken. Bizde öyle denediğimiz için ölücem sanmıştım. Daha basit pozisyonlarla başlayın alıştıkça, zevk aldıkça ilerlersiniz değişik pozisyonlara.

benim de bir ayı geçti canım acıyor, ama içi acıyordu önceden şimdi ilk girişte zor oluyor ama devamında daha iyi yine de boşalmadan yarım kalıyor kaçıyorum yani biraz yaptıktan sonra. ama benim vajinanın hemen altında ufak bir yırtık oluşmuş doktor geçmeden yapmayın demişti krem vermişti biraz ara verdik ama orası tam geçmemişti yapınca orası yine kanadı falan bir döngü gibi oldu eşim tamamen geçmesini beklemiyor da 3 gün geçiyor deneyelim diyor

1. stres altındayken yapamazsın.
Önsevişme yaşayın ama birleşme yaşamayın birkaç sefer. Sonuna odaklanarak stres yapıyorsun ön sevilmeye bırak kendini.
2.Pozisyonlar için biraz erken ve yaşadığın şey çok normal. Sen bir ay diyorsun ben 3.aydayım hala ilk girişlerde biraz acı oluyor sonra geçiyor. İlk 1 ay benim kendimi kasmaktan bacaklarım ağrıyordu.
4.İlişkiye girmeden önce odaya tek geçip ve istek gelmesi gevşemek için masturbasyon yapabilirsin. Eşin sana sonradan katılsın. Ben mesela o şekilde kasılmayı atlattım. Rahatlama olunca inanılmaz gevşediğin için kasılma olmuyor. Ya da eşin de sana masturbasyon yapabilir.
Ve yaşadığın şey çok normal stres yapacak bir şey yok zamanla olacak ki sizin daha önce olmuş zaten.

Bu durum devam ederse jinekologa gitmenizi öneririm. Belki vajinal septum vardır

4. Daha ve doggy pes madem canınız acıyor zor pozisyonlara neden giriyorsunuz arkadaşın VS lafına bakıp içinizde yara oluşabilir su bazlı kayganlaştırıcı alın misyonerle başlayın zaten kayganlık genişlik oluştukca daha rahat pozisyon değiştirebilirsiniz

Doktora gidin, ilk bir kaç sefer uyuşturucu krem kullanabilirsiniz. Anestol ve emla isimli iki krem var ama sürekli kullanamazsınız sadece tam birleşme konusundaki kaygınızı giderene kadar kullanın. Lokal anestezi benzeri bir durum oluşturuyor bu kremler. Ayrıca siz üstte olursanız acıyı kontrol ederek ilerleyebilirsiniz arkadaşların dediği gibi. Acıyan yerde durun, bekleyin ve devam etmeye çalışın, devam edemiyorsanız elinizdeki kısmı değerlendirin. Ben acıyan yerin şeklini bile hissediyordum, zamanla geçiyor sakin olup devam edin

Bende boyle aci cektim uzun bir sure ama tamamen psikolojik. Eczaneden anestol al iliskiden once bir parmagina guzelce sur sonra onu vajinanin icine dogru sur bu krem cok guzel uyusturuyor hatta birazda kayganlastirici gorevi goruyor yani sifir aci. Daha sonra sevisip iliskiye girebilirsin 5dk sonra etki gosteriyor zaten yinede ekstra kayganlastirici kullanmani tavsiye ederim ve sen ustte olursan ilk giriste cok daha rahat edersin.

Zamanla geçer, daha erken. Zor pozisyonlar yapmayın, anlattığınız pozisyonlarda insanın daha çok canı yanar. Sizin üstte olduğunuz pozisyon deneyebilirsiniz.

X