ilişkide gelen kan ve adet olmama

pamukcuq

Hayallerime Kavuştum
Kayıtlı Üye
24 Mart 2011
654
0
46
Samsun
adet günüm 4 gün geçmişti daha öncede zaten hep gecikir 3 -5 -10 gün tam gününde pek olmam ilişkiye girdik ve kan geldi ben adet oldum sandım ama 1gün geçti kanama devam etmedi bu neydi anlamadım çok korktum inş kötü bişey değildir:50::50::50:

evlisin demi arkadaşım
bugibi sorunlarr kistten olabiliyor bi doktora git istersen cnm ara kanaması pekte doru olmayan bişey kafandan sorunu atarsın hiç olmazsa

evliyim:53: ben adet oldum sandım ama yok o anda geldi 1gün geçti devamı yok 1 gün daha beklicem adet olmazsam doktora gitcem ama çok korktum:83::83::83:

evliyim:53: ben adet oldum sandım ama yok o anda geldi 1gün geçti devamı yok 1 gün daha beklicem adet olmazsam doktora gitcem ama çok korktum:83::83::83:

canm öncelikle geçmiş olsun büyük ihtimal sende ksit var en kısa zamanda dr ye görün canım

geçenn ay bendede olmuştu. Doktora gittim.
bir problem çıkmadı, sürekli olmuyorsa sorun olmayacağını söyledi.
Ama benimki adetime 4 gün varken olmuştu.

benim adetim 4gün gecince oldu kan geldi 1gün geçti hiç kanamadı :83: üşütmüştüm bugün doktora gittim ilaç verdi ama alma dedi yarn gebelik testi yapalım öyle iç ilaçları dedi durumu anlatmıştım doktora ama eve geldiğimde kanamam başlamıştı yani adet oldum gebe değilimdir ne yapsam ilaçları alıp içsemmi yarın yinede gidip kan testini yaptırsammı:97::97:

kızlar biraz yardımcı olurmusunuz lütfen eczaneden test alıp yapsam dedim doktora onlar güvenilir değil dedi :50: eeee şimdide kanamam başladı bence hamile değilimdir :50: ama şiüpedeyim ilaçlarımı içsem bişey olur:26: oooooooof of

şimdi adetliyim eczaneden test alıp yapayım gebeysem adetliykende testte çıkar dimi ona göre ilaçlarımı rahatlıkla içeyim yarın gidip boşuna kan testi yaptırmak istemiyorum :83:bi yardım edin lütfen

kızlar adetim bitti ama acayip sancım var miğdem bulanıyo gecede başım döndü sanki yine adet olcakmışım gibi sancı vuruyo yoksa üstüne görme gibi bişeymi oldu

Back