YA ARKADAŞLAR İNANMAYACAKSINIZ AMA BU ANLATILANLARIN HEPSİ BENDE VAR BENDE EŞİME KARŞI AŞIRI BAĞIMLIYIM O ÇALIŞIRKEN BİLE BENİMLE KONUŞMAK İSTEMİYORSUN SEN BENİ SEVMİYORSUN FALAN DİYORUM SÜREKLİ AKLIMA BÖYLE ŞEYLER GELİYOR.YALNIZ BAŞINA HİÇ BİYERE GÖNDERMİYORUM.:dilcikar:NAPACAM BEN BÖYLE HİÇ BİLMİYORUM VALLA ÖNCE BÖYLE DEĞİLDİM SONRADAN OLDUM NOLUR YARDIM EDİN KIZLARRR Bİ AKIL VERİN BANA ŞU İÇİMDEKİ ŞEYTANA NASIL DUR DİYECEM BEN?:çok üzgünüm:
yazıyı hem haklı hemde haksız buluyorum. tamam ben eşime izin vereiym ama eşim de bana izin verecekmi onsuz planlar yapmama gezmeme tozmama....günümüzde eşler birbirni aldatmak için fırsat kollarken biz o fırsatı kendisine elimizle vereceğiz yanii..:smilewinkgrin: bensiz asla gezemez:bigeek2:
Onun dışında bir hayatın olsun mutlaka.. Çalışıyorsan iş arkadaşlarınla ya da başka arkadaşlarınla ya da ailen yakınsa onlarla yani onun dışında onun dahil olmadığı bir çevre edin..ve onlarla zaman geçir bir süre sonra ona bu kadar bağımlı kalmazsın.Mutlaka bi uğraş edin derim ben.Böylece onu sevginle boğmazsın..Dilerim herşey gönlünce olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?