- 21 Nisan 2015
- 3.166
- 9.609
- 158
- Konu Sahibi SalakSacma
-
Çok safım çoooook :) oraya gitmek çok benzin de yakar şimdi ben kıza hak verdim şuanÖzellikle arabada vakit gecirmek icin disari cikiliyorsa yuksek biyere şehir manzarasini gorecegin yerlere gidilir genelde, telefonla konuşmak icin kenari cekmek gibi degil.
Bu topraklarda çalışan kazanan kadınlar geleneklerle modern dünyanın gerekleri arasında sıkışıp kalmışlar.Erkek arkadaşım yeni mezun çalışıyo ama maddiyatı çok iyi değil zaten şuan evlilik düşünmüyoruz ilerisi için onunda askerlik iş gibi planları var her neyse
Benim babam ve abim araba sürmeyi bilmiyo abimle kredi çekip araba aldık
Ben sürmeyi biliyorum ama erkek arkadaşımla iyice öğrendim
Bizim araba gelmeden önce sevgilim babasının arabasını alırdı biyerlere giderdik bu arada çocukluk arkadaşım sayılır daha önce beni çok biyerden alıp eve bırakmışlıgı oldu arkadaşken. Malum pandemi var ve biz biyere gidemiyoruz çay demliyoruz bişeyler alıp arabada oturuyoruz 2 3 saat Dizi fln izliyoruz bazen
Ama sevgilim yaklaşık bir aydır hiç kendi babasının arabasını almıyo yani hep benim arabayla geziyoruz babamla aram kötü vermiyo fln diyo önceden de zor alırdı tabi ama rahatlamış gibi oldu biraz . Mesela buluşma planı yapıyoruz tamam ben evin önüne iniyorum diyo direk
Bu aslında baktıgınız zaman normal bişey ama ne biliyim içimde rahatsız olan bişey var gönül istiyoki bazen bi kadın olarak hadi seni şuraya götürüyüm hadi in ben geldim denilmesini belki ilerde çok şeyi sahibi olcak maddiyat da gelip geçici
Ama sanki ben ondan bi tık saha üstmüşüm gibi oluyo kafam karışık açıkcası sizce bu normal mi? Yoksa arabayı bi kaç gün babamın işi varmış diyip bi kaç buluşmada almasam da o mu almak zorunda kalsa sizce ?
Prenseslere özeniyor ablası o yüzdenNe yaparak kullanıyor sence seni, kucucuk araba ıcınde senınle birlikte dızı izleyerek mı kullanıyor, termos cayını ıcerek mı kullanıyor?
O seni alirken sen onu kullanıyor muydun?
Bu topraklarda çalışan kazanan kadınlar geleneklerle modern dünyanın gerekleri arasında sıkışıp kalmışlar.
Kazanıp araba alabilecek kadar gelişmiş, erkeği bu arabaya binince üzülecek kadar eski kafalı.
Üstünlük maddiyatla veya arabayla mı oluyor? Nişanlım özelde yeni işe başladı ben devlette sağlıkçı olduğum için maaşım onun iki katı. Hiç ben ondan üstün müyüm diye bir şey düşünmedimAma sanki ben ondan bi tık saha üstmüşüm gibi oluyo
Bende sandım ki altınızda trilyonluk araba var da erkeğin durumu yok sizi kullanıp kendini oraya buraya taşıtıyor falan sandım ya Allah başka dert vermesinErkek arkadaşım yeni mezun çalışıyo ama maddiyatı çok iyi değil zaten şuan evlilik düşünmüyoruz ilerisi için onunda askerlik iş gibi planları var her neyse
Benim babam ve abim araba sürmeyi bilmiyo abimle kredi çekip araba aldık
Ben sürmeyi biliyorum ama erkek arkadaşımla iyice öğrendim
Bizim araba gelmeden önce sevgilim babasının arabasını alırdı biyerlere giderdik bu arada çocukluk arkadaşım sayılır daha önce beni çok biyerden alıp eve bırakmışlıgı oldu arkadaşken. Malum pandemi var ve biz biyere gidemiyoruz çay demliyoruz bişeyler alıp arabada oturuyoruz 2 3 saat Dizi fln izliyoruz bazen
Ama sevgilim yaklaşık bir aydır hiç kendi babasının arabasını almıyo yani hep benim arabayla geziyoruz babamla aram kötü vermiyo fln diyo önceden de zor alırdı tabi ama rahatlamış gibi oldu biraz . Mesela buluşma planı yapıyoruz tamam ben evin önüne iniyorum diyo direk
Bu aslında baktıgınız zaman normal bişey ama ne biliyim içimde rahatsız olan bişey var gönül istiyoki bazen bi kadın olarak hadi seni şuraya götürüyüm hadi in ben geldim denilmesini belki ilerde çok şeyi sahibi olcak maddiyat da gelip geçici
Ama sanki ben ondan bi tık saha üstmüşüm gibi oluyo kafam karışık açıkcası sizce bu normal mi? Yoksa arabayı bi kaç gün babamın işi varmış diyip bi kaç buluşmada almasam da o mu almak zorunda kalsa sizce ?
Üstünlük maddiyatla veya arabayla mı oluyor? Nişanlım özelde yeni işe başladı ben devlette sağlıkçı olduğum için maaşım onun iki katı. Hiç ben ondan üstün müyüm diye bir şey düşünmedim
Sevgiliyken hep evinden aldım evine bıraktım. Evlendik heryere ben götürdüm getirdim. 10 sene sonra öğrendi araba kullanmayı şimdi tadını çıkarıyorum süpermiş ya yan koltukta oturmak. Ama hiç kullanılıyormuyum diye düşünmedim.
Ah bende hiç prenses olamadım yaO bir premses tabi ki de kullanmiyordu cunku araba onun hakki. Hep birileri beni alsin biraksin istemisimdir mesela neden cunku ben premsesim ama hic yapmadim ne sevgiliyken ne evliyken. Acil prensesligi ogrenmem lazim :)
küçük yerde görülme tehlikesi, ailenize söylenme riski, gereksiz dedikodular, mahremiyetinize saldırılma riski.. sevgiliniz bunları düşünemiyorsa siz söyleyin, bence de yanlış bu durumda. Buluşmayın bu şartlarda, tam da bu sebeplerden.küçük biyerde yaşıyoruz arabayı sadece ben sürdüğüm için ve çevremde alrabalarım fln arabamızı bildiği için o arabadayken biri görse hemen ailem duyar ben zor duruma düşerim ama o babasına ağız eğip almıyo bende sıkıntı çekerek arabayı alıyorum sorun benim görevimmiş gibi davranılması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?