İlişkide arabası olan kız olmayan erkek ?

Özellikle arabada vakit gecirmek icin disari cikiliyorsa yuksek biyere şehir manzarasini gorecegin yerlere gidilir genelde, telefonla konuşmak icin kenari cekmek gibi degil.
Çok safım çoooook :) oraya gitmek çok benzin de yakar şimdi ben kıza hak verdim şuan

Aklıma bir arkadasim geldi. Kayinpederinin arabası esindeydi haftanın sadece bir günü adam oğlundan arabayi istiyor diye arkadas "keske kendi arabamiz olsa bu kayinpederin bizim degil ki" diye agliyordu. Ev icin de "ama kiraaaa, kendi evimiz değil ki" derdi.
Şu premses sendromu ne garip bir sey ben hic bilmediğinden anlayamiyorum sanırım

Bu topraklarda çalışan kazanan kadınlar geleneklerle modern dünyanın gerekleri arasında sıkışıp kalmışlar.
Kazanıp araba alabilecek kadar gelişmiş, erkeği bu arabaya binince üzülecek kadar eski kafalı.

Ne yaparak kullanıyor sence seni, kucucuk araba ıcınde senınle birlikte dızı izleyerek mı kullanıyor, termos cayını ıcerek mı kullanıyor?
O seni alirken sen onu kullanıyor muydun?
Prenseslere özeniyor ablası o yüzden diğer insanların erkek arkadaşlarının arabası varken niye onunkinin yok diye kara kara düşünüyor Allah başka dert vermesin keşke benimde arabam olsa sevgili eksik kalsın ne dertler var yarab

Doğru tespit. Ben bunu çok sıkıntı çekip sonradan birşey sahibi olanlarda daha çok görüyorum.

Arabasi olmayan 1 erkekle cikmazsaniz sorun cozulur sanirim. Boylece denk birisiyle daha iciniz rahat mutlu olabilirsiniz.

Araba babama lazım deyin, almayın.
O alsın babasının arabasını.
Biraz da siz onu kullanın. O zaman anlarsınız sizinle arabanız için mi birlikte. Amacı araba mı?
(!) (!) (!)

Ama sanki ben ondan bi tık saha üstmüşüm gibi oluyo
Üstünlük maddiyatla veya arabayla mı oluyor? Nişanlım özelde yeni işe başladı ben devlette sağlıkçı olduğum için maaşım onun iki katı. Hiç ben ondan üstün müyüm diye bir şey düşünmedim

Bende sandım ki altınızda trilyonluk araba var da erkeğin durumu yok sizi kullanıp kendini oraya buraya taşıtıyor falan sandım ya Allah başka dert vermesin

Hayır önceden alıyoken artık almayı bıraktı küçük biyerde yaşıyoruz arabayı sadece ben sürdüğüm için ve çevremde alrabalarım fln arabamızı bildiği için o arabadayken biri görse hemen ailem duyar ben zor duruma düşerim ama o babasına ağız eğip almıyo bende sıkıntı çekerek arabayı alıyorum sorun benim görevimmiş gibi davranılması

Sevgiliyken hep evinden aldım evine bıraktım. Evlendik heryere ben götürdüm getirdim. 10 sene sonra öğrendi araba kullanmayı şimdi tadını çıkarıyorum süpermiş ya yan koltukta oturmak. Ama hiç kullanılıyormuyum diye düşünmedim.

Biz arabada oturmaktan başka hiç bişey yapmıyoruz başka bi aktivitemiz yok bunu da ben sağlayınca ondan da bişey bekliyorum doğal olarak mesela bugun yemek yeme sana şunu ısmarlayım canım çok tatlı çekti alalım yiyelim asla böyle şeyleri yok hadi biyere gidemiyoruz en azından bunları yapsın . Sanki ben erkekmişim gibi bugun şunu yapalım bugun şunu ısmarlayım diyorum hani görsün diye ertesi gün tık yok sorun arabada değil aslında

Bence konu sahibi aslında haklı ama kendini yanlış cümlelerle ifade ettiği için üstüne gidilmiş bu kadar. İkisinin de arabası kendine ait değil, sevgilisi babasıyla yüz göz olup arabayı almak istemiyor ama konu sahibinin göreviymiş gibi sürekli evinden alınmasını istiyor. Yani en azından düşünülmesi gerekir ben direkt 'aşağı iniyorum' diye yazıyorum ama sonuçta araba aynı zamanda kardeşinin belki kendi aralarında sıkıntıları oluyordur diye. Herkes için durumlar farklıdır bazı insanlar bunu önemsemez ama dikkat edenler için göze batan bir durum olabilir yaptığının karşılığını alamamak.

Şahsen ben kimseye yaptığım iyiliğin maddi veya manevi hesabını pek tutmam ama bana yapılan iyiliğin karşılığını takıntılı derecede düşünürüm hep, kendimi kimseye karşı borçlu hissetmemek için. Sürekli bir şeyler ısmarlayan tarafın siz olduğunu söylemişsiniz, ben arkadaşlık ilişkilerimde bile bir kere kullanılan taraf olduğum hissine kapılarsam o ilişkiyi devam ettiremem sanırım. On kere üst üste benim ısmarladığım arkadaşım da oldu ama onun niyetini bildiğimden hiç sorun etmedim yine olsa yaparım ama bir başka arkadaşım da iki kere hesabı ben ödediğimde artık hep benden beklediğini fark etmiştim ve mesele faydalanmak olduğu için sonradan arama mesafe koymuştum. Erkek arkadaşınızla ilgili böyle maddi konular aklınıza düştüyse bundan sonra hep hesabını yaparsınız ilişkiniz de pek sağlıklı olmaz bence.
Konunuzda gerçekten çirkin olan cümleler var ama üstte yeterince eleştirilmişsiniz zaten bir şey söylemeye gerek kalmamış.

O bir premses tabi ki de kullanmiyordu cunku araba onun hakki. Hep birileri beni alsin biraksin istemisimdir mesela neden cunku ben premsesim ama hic yapmadim ne sevgiliyken ne evliyken. Acil prensesligi ogrenmem lazim :)
Ah bende hiç prenses olamadım ya

küçük yerde görülme tehlikesi, ailenize söylenme riski, gereksiz dedikodular, mahremiyetinize saldırılma riski.. sevgiliniz bunları düşünemiyorsa siz söyleyin, bence de yanlış bu durumda. Buluşmayın bu şartlarda, tam da bu sebeplerden.

ancak size bir uyarım olacak, kendinizi sevgilinize konuda anlattığınız gibi anlatıyorsanız o anlamıyor olabilir. Konuyu açarken kurduğunuz cümlelerden arabanız olmasnı üstünlük gibi gördüğünüzü yazmışsınız. Kullandığınız ifadeler yerine yukarıdaki nedenleri öne sürmüş olsaydınız bu kadar linç yemezdiniz. Konudaki argümanlarınız komik ama yukarıda yazdığınız "küçük yer, görülüyoruz" durumu birçokları için gerçek bir sorun.

Iliskinizde hep verici olan sizseniz evet biseyler yanlis gidiyor demektir.
Ama buraya yazdiklarinizda ben pek bu tarz bir durum gormedim.
Kimin arabasi varsa o alir, bir kiside araba varsa ana baba karistirilmaz bence. Sizin araciniz ortak oldugu icin siz hoslanmiyor olabilirsiniz bu durumdan elbette, oyleyse soylemelisiniz.
Yeni mezun olmasi sebebiyle size jestler yapamiyor da olabilir, bana normal geldi acikcasi.

Bir de su cok yorum ceken gorusunuze gelirsek. Ne amacla soyledi iseniz soylediniz, onu gecelim. Peki gercekten oyle ise bu bir sorun mudur. Yani iliskide siz ustun olsaniz bu sorun mudur??? Sahssn bu durum beni rahatsiz etmez de o yuzden soruyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…