İlişkide arabası olan kız olmayan erkek ?

Çok tepki gelmiş ama bazı erkekler rahata alışıyor, ben de daha önce yaşadım. Tüm ilişki boyunca tek bir hesabımı bile ödettirmedim (ki çok normal bir şey benim yediğimi neden o ödesin), üstüne genelde benim evimde buluşurduk onun evi merkezi yerlere uzak olduğu için. Bir yıl boyunca elektriği suyu tuvalet kağıdı mutfak malzemeleri evdeki bilimum şeyi kullandı ama bir kez demedi ben de şu eve bir şey alayım. Diyeceksiniz kullandığı suya pirince vs mi takıyorsun. Olay su değil olay düşüncesizliği. Hatta bir yerden sonra eve söylediğimiz yemeklerin de tamamını aynı konudaki gibi emrivaki yaparak bana ödetmeye çalıştı. Ben öderim ben yaparım dedikçe tepeme çıktı yani. O kullanılıyor muyum düşüncesi çok kötü. Sonra da ayrıldım zaten.
İşte sinek küçük ama mide bulandırır sözünü yansıtan bir hikaye . Aslında taraflar değişse hersey normalmiş gibi görünecek , neden böyle acaba ?

sanırım çok yanlış anlaşıldım hayatım boyunca babamdan ve abimden maddi yardım görmedim hatta babam bile beni biyerden alıp biyere bırakmadı zamanında babam işsizken eve ben ve annem baktık şimdi de öyle babam bişey lazımsa benden ister bana yaptırır yada bişey alacaksam çocuklugumdan beri kendim aldım
Bunlar yüzünden evliliğimde daha güçlü bi erkek istiyorum ben 22 yaşında kendi paramı kazanıp borcun altına girip bişeyler yapabiliyoken sevgilimin babasından bi arabayı bile alamaması tuhaf geliyo yani daha bagımsız kopamamış ailesine bile sözü geçemiyo gibi . Bi üstteki yorumumda da yazdım arabanın aynası düştü sormadı bile nasıl yaptınızmı oldu mu diye ya da bugun sigara alacaktım kart vardı nakit yoktu bakkal aradık kart çeken bulamadık benimkinden içeriz dedi 15 lira ben veriyim sonra verirsin bile diyemedi bu iki kez yaşandı üstelik canım bişey isteyince hadi bana şınu al demem canım çekti hadi gel sana da ısmarlayım derim ama ertesi gün kibarlık olsun diye bugunde ben ısmarlayım demez ben çay yapıyosam aman kız düşünmüş yanına da tatlı yemek börek çörek alıyım demez

o zaman çok yanlış erkekler berabersiniz. sizin yaşı daha büyük, işi gücü oturmuş bir erkekle olmanız lazım. kendi yaşıtlarınızdan kolay kolay o kadar güçlü birini bulamazsınız. 22 yaş daha çocuk demek nerdeyse.
ayrıca kendinizle başkasını karşılaştırıp aynı şeyleri yapmasını beklemek saçma. herkesin yolu, yokuşu başka.

Yanlıs anlasılmadın aslında, eksik yazmıssın konuyu.
Konuda bize, arabam var ve ustunum bu sorun mu beni kullanıyor mu arabama binerek? asagı iniyorum diyerek diye sormussun.
Bızde sende biniyormussun arabasına ne alaka dedik?
Sen bize ısmarlama huyu yok, bir paket sigara alamadı 15 TL verip kredi kartı gecen dukkan aradık durduk demedin konuda.
Bunları sohbet ıcınde soyledın.
En basta bunları ekleseydın konuya, cocuk bana da itici gelirdi.

Eee bunları basta yazsaydınız o zaman.
Araba konusu dışında yazdiklariniz düşüncesiz olduğunu gösteriyor.
Haklsıınız ben kendimi anlatamadım ama durum bundan ibaret bide bunların üstüne bu araba konusu eklenince böyle oldu

sanırım çok yanlış anlaşıldım hayatım boyunca babamdan ve abimden maddi yardım görmedim hatta babam bile beni biyerden alıp biyere bırakmadı zamanında babam işsizken eve ben ve annem baktık şimdi de öyle babam bişey lazımsa benden ister bana yaptırır yada bişey alacaksam çocuklugumdan beri kendim aldım
Bunlar yüzünden evliliğimde daha güçlü bi erkek istiyorum ben 22 yaşında kendi paramı kazanıp borcun altına girip bişeyler yapabiliyoken sevgilimin babasından bi arabayı bile alamaması tuhaf geliyo yani daha bagımsız kopamamış ailesine bile sözü geçemiyo gibi . Bi üstteki yorumumda da yazdım arabanın aynası düştü sormadı bile nasıl yaptınızmı oldu mu diye ya da bugun sigara alacaktım kart vardı nakit yoktu bakkal aradık kart çeken bulamadık benimkinden içeriz dedi 15 lira ben veriyim sonra verirsin bile diyemedi bu iki kez yaşandı üstelik canım bişey isteyince hadi bana şınu al demem canım çekti hadi gel sana da ısmarlayım derim ama ertesi gün kibarlık olsun diye bugunde ben ısmarlayım demez ben çay yapıyosam aman kız düşünmüş yanına da tatlı yemek börek çörek alıyım demez

Eee konuya bunlari da yazsana yahu, tek sorun arabaymiş gibi oradan yurumuşsun.

Hem kendini evden aldiracak bi de yemek ismarlatacak, kendisi 50 yilda bir elini cebine sokacak, yoookk yani...

Haklsıınız ben kendimi anlatamadım ama durum bundan ibaret bide bunların üstüne bu araba konusu eklenince böyle oldu
Haklısın su durumda.
Arabanı veya seni kullanıyor diyemem ama cocuk cimri diyebilirim.
Icıne sinmeyen bıseyler varsa once konus.. degısen bisey olmazsa da ayrıl gıtsın.

Aslında çok önemsenmeyecek yüzeysel düşünürsen ama birazda kafa karıştırıcı bir durum. Belki durumu yok suan araba alamaz ama zaten durumu yoksa evlenmemeli de. Ne bileyim bende böyle kadını kullanan erkeklerden hiç haz etmem, oysaki kadında erkekte bir dedikleri halde 🙄

Bu kadar çok şeyi kafana takma bu yaşında bi 15liralık sigarayı bile aklında tutmuşsun. Biz eşimşe 6yıl çıktık bunun yarısında benim param yoktur yarısında onun parası vardır gerçekten seven birlikte olan insan için bu önemli değildir daha yeni sevgilisiniz belki senin durumun şuan çocuğum durumundan daha kötü duruma düşecek bilemezsin o zaman o adamda senin yanında olur. Sevgili olmadan önce arkadaşmışsınız herşeyini biliyordum demek bunu bile bile kabul etmişsin şimdi kalkıp durumu yüzünden şikayet etmen çok saçma sevgili olmasaydın madem.

Şuan aklımdaki tek soru, arabanın içinde oturup da saatlerce film izleyince arabayı nereye park ediyorsunuz? Yani ben geçenlerde biriyle bir şey konuşmak istedim, ya gidip bir ormana çekeceğim arabayı, ya da çift sıra park yapacağım diye indim mecburen oturdum çay içmeye:)))

😂😂😂 Özellikle arabada vakit gecirmek icin disari cikiliyorsa yuksek biyere şehir manzarasini gorecegin yerlere gidilir genelde, telefonla konuşmak icin kenari cekmek gibi degil. 😬

Parasının olmaması değil problem yapabilecekken yapmaması arkadaş ortamında gayet de harcar alkol içerken fln en ucuzu 100 lira zaten
Bu kadar çok şeyi kafana takma bu yaşında bi 15liralık sigarayı bile aklında tutmuşsun. Biz eşimşe 6yıl çıktık bunun yarısında benim param yoktur yarısında onun parası vardır gerçekten seven birlikte olan insan için bu önemli değildir daha yeni sevgilisiniz belki senin durumun şuan çocuğum durumundan daha kötü duruma düşecek bilemezsin o zaman o adamda senin yanında olur. Sevgili olmadan önce arkadaşmışsınız herşeyini biliyordum demek bunu bile bile kabul etmişsin şimdi kalkıp durumu yüzünden şikayet etmen çok saçma sevgili olmasaydın madem.

İşte sinek küçük ama mide bulandırır sözünü yansıtan bir hikaye . Aslında taraflar değişse hersey normalmiş gibi görünecek , neden böyle acaba ?
Bana göre görünmeyecek açıkçası, hayatımda bir kahve paramı bile arkadaşıma, sevgilime kitlemiş insan değilim. Çok içinden gelir ısrar eder zorla öder ayrı bir şey. Ama bu birilerinin sırtından geçinen yüzsüz utanma duygusu olmayan insanlar cinsiyetten bağımsız tiksindiriyor beni :KK43:

Arkadaşlık yaşamışsınız anladığım kadarıyla daha evvel sevgili olmadan önce cimri mi düşüncesiz mi yoksa şu an mı parası yok en iyi siz bilirsiniz.
Ama araba konusuna gelince şu an sizin arabanız var ve durumlarda kısıtlıysa tek yolda arabada buluşmaksa bundan doğal ne var. Bugün sizin arabada olur yarın onun böyle hesaplara girmek çok saçma geliyor bana. Bence(bu benim görüşüm tabi) siz maddi anlamda kendinizden daha iyi durumda birini istiyorsunuz şu an çocuğun elinde yoksa da yapacak bir şey yok yani.

Arabayla üstünlük alakasını anlamadım. Ya sizin hayatınızda hiç derdiniz olmamış sanırım bu kadar saçma bir konuyu dert edindiginize göre 😂

Arabayla üstünlük alakasını anlamadım. Ya sizin hayatınızda hiç derdiniz olmamış sanırım bu kadar saçma bir konuyu dert edindiginize göre 😂

Haklısın su durumda.
Arabanı veya seni kullanıyor diyemem ama cocuk cimri diyebilirim.
Icıne sinmeyen bıseyler varsa once konus.. degısen bisey olmazsa da ayrıl gıtsın.
Hayır bence cimri degil , öyle olsa arabayala gitmeyelim , dışardan yemeyelim masraf etmeyelim vs derdi . Cimri insanlar en ufak şeylerin bile hesabını yapar . Eğer sadece kendi hesabını yapıyorsa ozaman bu ilişkiyi sorgulamak lazım.

Ama sanki ben ondan bi tık saha üstmüşüm gibi oluyo kafam karışık açıkcası sizce bu normal mi?
Yok hiç normal değil o bir erkek olduğu için onun üst olması lazım, sen bir kadınsın, tabi ki daha aşağıda olacaksın.
Nasıl bir cümle bu? Bu saçma sapan zihniyet artık bitse mi? Erkekleri geçtim kadınların kendilerini aşağılayan böyle cümleler kurmaları içler acısı.

Hayır bence cimri degil , öyle olsa arabayala gitmeyelim , dışardan yemeyelim masraf etmeyelim vs derdi . Cimri insanlar en ufak şeylerin bile hesabını yapar . Eğer sadece kendi hesabını yapıyorsa ozaman bu ilişkiyi sorgulamak lazım.
Bence cimri

Back